БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 707
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Фиатаджия, кака Лара е при Маги  Wink
Мерси, мила!  Hug на косъм да я изтърва... простирах ше му се и не знае.
Благодаря ти!  Heart Eyes
Ей къде ги тез мъже , аз като спя на ми сега GrinningА сготви ли

# 91
 Кога изписахте толкова! Wink

# 92
Ей Ристю не издържа  ooooh!

Маги защо не запазва неутралет, тя нали все пак е водеща?  newsm78

Кака Лара и тя разлюбила Аполон  Mr. Green

# 93
  • София
За няма и половин милон се излагат кат кифли. Аз довечера кат спечеля 4 милиона и ела та глей ко стаа...  Crazy
Няма да стане. Довечера джакпота ще оцелее, защото аз не съм пуснала фиш  Peace!

# 94
Браво на Антоний . Много добре обрисува действията на Ицо.

# 95
  • out of space

Как, сподели  Simple Smile

# 96
Фиатаджия, кака Лара е при Маги  Wink
Мерси, мила!  Hug на косъм да я изтърва... простирах ше му се и не знае.
Благодаря ти!  Heart Eyes
Ей къде ги тез мъже , аз като спя на ми сега GrinningА сготви ли
Вчера готвих... и днес има още.  Peace
Аз кат разпраам, че ако бях вътре щях да спечеля... Wink

# 97
За няма и половин милон се излагат кат кифли. Аз довечера кат спечеля 4 милиона и ела та глей ко стаа...  Crazy
Няма да стане. Довечера джакпота ще оцелее, защото аз не съм пуснала фиш  Peace!
Искаш да кажеш, че ще си го делим с теб в Неделя ли?  Crazy
Дида тресе бюста амаааа...  Mr. Green Вика: "жицаааааа"  Mr. Green
Ши я изплющя аз.. само да се върне.  Crazy

# 98
  • Пловдив
Докато чаках новата тема в 18 ч., тя вече е навъртяла 6 страници. Аз пак да кажа, че предпочитам Колеви пред останалите. Като изгониха Борянка...нямам друг избор  Heart Eyes

Ееееех Милева.....Какъв тандем щяха да заформят с Ицката #Crazy

# 99

Как, сподели  Simple Smile

Каза, че манипулативен- перифразирам.  Сприятелява се със слаби играчи ( Качанови и Чипеви) ,за да се самоизтъква.
Че иска да мачка и тъпче другите. На една от мисиите казал: " Видя ли ? Смачках ги...– по памет пиша.

# 100
  • Пловдив
Ако спечелят Кузмови, няма да се преместят в София. Притежават много голям, нов апартамент в центъра на Пловдив, а Ели многократно е споменавала, че за нищо на света не би живяла в столицата.

Аз оставам фен на К-тата.

# 101
  • Куциндрел
Борянка... и тя беше един образ. Горкият й мъж, смачкан от нея, как само ревеше: не си слагай тук краката ааААааа. hahaha

# 102
Да се присъединя и аз към калабалъка!  Mr. Green
Слушах го Ристю при Маги, но нали я знаете приказката: слушам ,но не чувам та и аз така! Много дразнещ тембър има тоя човек, отврат !  ooooh!

# 103
Докато чаках новата тема в 18 ч., тя вече е навъртяла 6 страници. Аз пак да кажа, че предпочитам Колеви пред останалите. Като изгониха Борянка...нямам друг избор  Heart Eyes

Ееееех Милева.....Какъв тандем щяха да заформят с Ицката #Crazy
Не знам за какъв тандем става въпрос!
Според мен са различни типове хора.

# 104
Ако спечелят Кузмови, няма да се преместят в София. Притежават много голям, нов апартамент в центъра на Пловдив, а Ели многократно е споменавала, че за нищо на света не би живяла в столицата.

Аз оставам фен на К-тата.
Тя Ели и други неща е казвала, ама се видя, че доста от тях не са истина...  Crazy
Аз не бих й вярвал. В анкетата гласувах за Колеви, ама иначе ми се ще никой от там да не вземе наградата.
Иронията е в това, че всички имат някакъв живот и доходи и се справят - в къщата са защото са лакоми кретени. А има куп наистина нуждаещи се, които и Бог е забравил.
Тааа, поради тази причина няма да пусна и един смс.., но се надявам да стане шоу довечера. Ако пък не става... е, имам късмет, че имам кабелна - избор голям!

Общи условия

Активация на акаунт