БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 698
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 75
Ще се пръсне от злоба. Thinking

Искал Стефанови и Чипеви да спечелят.
До вчера пиеше и ядеше с тях , а днес...
Антоний въобще не му спестява.

# 76
  • София
Е кажете какво каза НептунЯ де Grinning

# 77
Пак неговия си репертоар Joy

# 78

С няколко думи - смърт за всички чобанки и чобани, дет' нИ му се кефят  Crossing Arms

# 79

Антоний и Христо на едно място ли бяха. Къде говорят. Антоний знам от реклами че ще е при Маги.....А Христо?

# 80

Като една креслива латерна ,която няма спирачки. Crazy Той си знае неговото и се опитва да се искара жертва в случая.
Вместо да бъде малко по дипломатичен и смирен - той си знае неговата. Описа непоносимостта си към Кузмови. Маги каза,че го кани в предавенето да сподели няки неща, да си изкаже мнението. Накрая го попита кой заслужава да спечели.
Съответно той назова Чипеви и Стефанови,като не пропусна да оплюе Кузмови и Колеви.

# 81
  • Куциндрел
Хм, мислих, че само КУрнела е тъпа, а то се оказа, че и Ристю е тъп. Идеално са се подбрали, само Ристи да не си докара някой инфаркт от превъзбуда.

# 82
Докато чаках новата тема в 18 ч., тя вече е навъртяла 6 страници. Аз пак да кажа, че предпочитам Колеви пред останалите. Като изгониха Борянка...нямам друг избор  Heart Eyes

# 83

Антоний и Христо на едно място ли бяха. Къде говорят. Антоний знам от реклами че ще е при Маги.....А Христо?

Ицо се обади по телефона.

# 84
заглавието на темата е много добро  hahaha

# 85
Милото ще гласува яко за Кузмови, аз пък за Колеви, ама за да няма скандал обеща да ми плати сметката за телефон  smile3508  hahaha

заглавието на темата е много добро  hahaha

Нали  Mr. Green

# 86
Фиатаджия, кака Лара е при Маги  Wink
Мерси, мила!  Hug на косъм да я изтърва... простирах ше му се и не знае.
Благодаря ти!  Heart Eyes

# 87
  • София
Докато чаках новата тема в 18 ч., тя вече е навъртяла 6 страници. Аз пак да кажа, че предпочитам Колеви пред останалите. Като изгониха Борянка...нямам друг избор  Heart Eyes
Ако Боряна беше влязла с втората група, сигурна съм, че щеше да е на финала днес. Церта на  екипа беше да  докаже, че нормален човек не може да изкара дълго в среда на простаци. И аз я харесвах

# 88
  • София
А вие вярвате ли , че Нептуня, не е кръшкал на Курнела, тоя балкански лъжец метна детектора

# 89
За няма и половин милон се излагат кат кифли. Аз довечера кат спечеля 4 милиона и ела та глей ко стаа...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт