БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 700
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Пловдив
Чарлз Ван Дорен е участник в телевизионна игра.Избират го за нуждите на рейтинга и елиминират друг участник.В играта се знаят предварително отговорите на въпросите.Това разбира се със съгласието на участниците.Един адвокат се заема и прави сериозно разследване, но познайте на процеса кой излиза сух от водата и кой го отнася. Mr. GreenНе очаквам тук някой да си признае: нито тАлАвизията нито участниците.Да не говорим, че никой няма да се захване с подобно нещо.

# 1 531
Кой е пък този Чарлз?Да не е осъдил някой ББ по света Mr. Green
Аз пък видях ,че Норчето си направила профил във фейсбука с корицата на Максим за аватар. Laughing Представям си как се е надула / и обемчето и също /

Да се радва момичето и без това ще си остане само с тази изява  Mr. Green

# 1 532
  • София
Не се знае. Скоропостижно ще се пресели в София и ще се шматка по разни партита, докато някой я прибере.

# 1 533
# 1 534
Не се знае. Скоропостижно ще се пресели в София и ще се шматка по разни партита, докато някой я прибере.

прочетох го като пребиеи веднага се сетих за Катрин Вачева.

# 1 535
  • Пловдив
Днес мярнах Кузмова,озърташе се дали е забелязва някой,между другото е доста слаба,не е това,което изглежда на екрана.Изглеждаше много добре.
п.с.- може и да сте го коментирали,но си признавам,че последната тема не съм е чела  Blush

# 1 536
Днес мярнах Кузмова,озърташе се дали е забелязва някой,между другото е доста слаба,не е това,което изглежда на екрана.Изглеждаше много добре.
п.с.- може и да сте го коментирали,но си признавам,че последната тема не съм е чела  Blush

Кое да сме коментирали - че си видяла Кузмова и впечатленията ти ли? Мне сме  Mr. Green

# 1 537
Някой знае ли от кой квартал са Кузмовите.
Баба ви Радка я виждам почти всеки ден,от както се "прочу" не стъпва на градинката до нас къде беше редовна с внуците.Веднъж все се излъга да мине и група деца я заобиколиха,май й искаха автографи Party

# 1 538
Аз пък видях ,че Норчето си направила профил във фейсбука с корицата на Максим за аватар. Laughing Представям си как се е надула / и обемчето и също /

Може ли да  дадеш линк ако имаш  Laughing

# 1 539
# 1 540

Типично в стил николовци, само устите и обещанията са им големи.  Mr. Green

А тук Норчето друга песен пее:

http://life.dir.bg/news.php?id=6608295&fp=1

Е колко да си стъпва на краката Давид? Да не е сакат?  ooooh!

# 1 541

Може ли да  дадеш линк ако имаш  Laughing
Ако имаш профил във фейса потърси профила Eli Vladkova и там ще видиш коментара на Елеонора

# 1 542
Не знаех,че Леоманова има друга дъщеря..  Rolling Eyes
http://www.facebook.com/search/?post_form_id=f0b464dcb94ca1578f2 … ef=search_loaded#!/manuela.leomanni?ref=mf

# 1 543
Ако имаш профил във фейса потърси профила Eli Vladkova и там ще видиш коментара на Елеонора

Аз не видях коментар. Какво пише?

# 1 544
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000127356566 - профила на елеонора.
" Elii lipsva li ti kashtata,svikna li navan?" - писала го е в неделя.

ужас ...

Общи условия

Активация на акаунт