БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 747
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 560
Защо какво става с тях?

С една дума - нищо особено. Давид ръси неговите безценни лафове, Норка събира фенове, Леомани само ги разпитва как са.

По-уникалното е, че някакви хора давата перманентни съвети на Дейвид как да се държи с Норчето, за да не се били разделяли ...  Rolling Eyes

Като една видна клюкарка в бг-мама пространството, ще дам чинно и линкове   Mr. Green

Норчето

Давид Щерката ми каза, че имал в Импулс профил ... друга е тамата какъв скандал ще изяде тя какво прави там ...  Crossing Arms

Леомани

Въй ...  Shocked

# 1 561
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000127356566#!/photo.php?pid=949764&id=1686430341

Който познае коя е тази девойка,получава награда http://www.facebook.com/profile.php?id=100000127356566#!/photo.php?pid=30149874&id=1526426907&fbid=1056484422129  Mr. Green

# 1 562
Како стана въпрос за Леомани, та наскоро разбрах кой е така тиражираният и любовник, с който е искала да влиза в .шоуто. Бил мой съгражданин  Laughing

# 1 563
David Kachanov 
Има горещ секс, бърз секс, луд секс, нежен секс, а за човек като теб няма секс!!!

David си изтегли късметче

Хахаха какво късметче се е паднало на Давид във Фейсбук Joy

# 1 564
Пратих покана на Давид за да мога да чета бисерите им вие от къде ги четете като не сте им в приятели?

# 1 565
  • София
На Давид профила е достъпен, т.е. стената.

# 1 566
Някой от вас знае ли дали тук във форума има тема за световното първенство?

# 1 567
# 1 568
Како стана въпрос за Леомани, та наскоро разбрах кой е така тиражираният и любовник, с който е искала да влиза в .шоуто. Бил мой съгражданин  Laughing
а, такааааа...  дай повече сведения ...  Mr. Green

# 1 569
Голяма проститя нищо интересно освен,че веднага ме прие те явно постоянно са на ком. и после го разкарах.

# 1 570
Забравих да ви кажа,че четох страницата на Леомани и тя доста арогантно обиждаше Ани Владимирова(с доста кофти епитети) защото била защитавала Давид и Елеонора а нея я мразела и си изразяваше възмущението как един психолог симпатизира на слабите личности а не на такива силни като нея

# 1 571
# 1 572
а, такааааа...  дай повече сведения ...  Mr. Green

Оказа се един известен съгражданин. Е не е известен с хубави неща. Даже му потърсих профила в фейсбук не го открих. Те двамцата доста се подвизавали тук. Даже забелязах че един известен нашенски клуб е сред нейните приятели. За него казвам симпатичен мошенник, малко луд  Laughing

Трябвало и той да влезе в шоуто, ама те нали бързо си тръгнаха. Такава е била идеята до 20 - я ден и той да е там. Жалко изтървахме много

# 1 573
На мен днес Норчето ми стана комшийка по ферма във фейсбук  Laughing

# 1 574
Голяма проститя нищо интересно освен,че веднага ме прие те явно постоянно са на ком. и после го разкарах.

И аз така с Елеонора.Разгледах й профила и директно я изтрих  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт