Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте, записвам се да следя темичката bouquet  Чакаме бебче през март и дотогава ми се иска да се ориентирам и да пробваме с многократните пелени   Simple Smile

# 256
Мерси, момичета значи няма какво да се притеснявам за цветовете, а и за това че пералнята е голяма  Crazy

# 257
аз да се оплача сега. пробвах да слагам вместо подложки (защото свършиха,а прах гащите на ръка и съхнат бързо) хавлиени кърпи.имам едни малки кърпи дето като ги згъна и стават баш като за подложка.слагах от тях,но доста бързо пропускат...по целите дрехи:( явно специалните подложки са си специални:) и сега наистина трябва да намеря и реша какви да си купя.

# 258
Марита ти на пелена по колко подложки имаш, аз мисля да взема по 2, дали ще стигнат  Thinking

# 259
Марита ти на пелена по колко подложки имаш, аз мисля да взема по 2, дали ще стигнат  Thinking

аз по една подложка имам.само на една пелена са две-дълга и къса. по две на пелена пробвай..може и да стигнат.аз открих,че ненааканите пелени всъщност могат да се ползват по няколко пъти на ден.като само ги изсушиш или изплакнеш на ръка с вода и сушиш (аз на парното.знам,че по-добре да не го правя,но няма шанс иначе)затова и на мен ми трябват повече.мисля така д апроцедирам и само нааканите гащи да пера в пералнята. (памучните пелени ги оставям за лятото или за резерва.ако закъсам нещо)

# 260
Тези пелени не идват ли с подложки?  newsm78 Всички видове, които аз имам, са с по две подложки, така се продават.

# 261
Тези пелени не идват ли с подложки?  newsm78 Всички видове, които аз имам, са с по две подложки, така се продават.

тези дойдоха с по една подложка.от тези тигровите шарки са,ако ги знаеш.

# 262
  • IT
Аз мойте още не съм ги взела, с болния Микеле няма как да отида до пощата. Марита ти се класира за тези с тигровите шарки, ама аз не можах, моето момченце ще носи и такива на червени сърчица хахаххаа. Ама ако на мен ми харесат и аз ще взема още че 20 евро за 4 са си екстра.

# 263

тези дойдоха с по една подложка.от тези тигровите шарки са,ако ги знаеш.

Моите не са китайски. Може би заради това.  newsm78
Тигрови шарки не харесвам.  Rolling Eyes

# 264

Тигрови шарки не харесвам.  Rolling Eyes

е на тая цена и шарки ли да подбирам:) я виж Микеле даже и на сърчица ще ходи хахахаха (няма нищо.то нали не се вижда в повечето случаи)

аз намерих и едни съвсем евтини.пак китайски,ама не съм ги получила още.

# 265
Marita q podshushni (sorry za maimunicata ama pisha ot telefona)

# 266
Момичета, и аз да се запиша при вас   bouquet

Много полезна темичка, макар че да си призная - още ми е мътна и кървава тази работа с пелените  Mr. Green  Взех да се "отварям" вече, но все пак не очаквам чудеса - ясно ми е, че ще мине време, докато науча всичко, дето ми трябва по въпроса и най-вероятно ще има някой и друг лев (евро, хихи), хвърлен на вятъра, докато се пробват кои са най-удобните пелени за нас (като се родим, де, живот и здраве)  Peace

В този ред на мисли - спечелих на търг в ибей едни пелени на Christine Bendel и едни на Gro baby. Някой да има отзиви за тях? Реших да рискувам, макар и да нямам кой знае какво инфо за тях (бяха доста изгодни и доста като бройка), пък винаги мога да ги препродам, ако не ми допаднат Simple Smile

# 267
Фльор, погледни тук, може да ти помогне да си изясниш по-подробно "мътната и кървавата"  Joy и да се ориентираш.  Wink
http://www.ivf.no-meat.org/estestveno/diapers

Gro baby са хибридни и всичко-в-едно. Не съм ги ползвала, макар че доста съм ги заглеждала. Чела съм хубави отзиви за тях.
Christine Bendel дори не съм ги чувала. Звучат ми като локални немски. Може и да са добро попадение.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 15:34 от Solley.

# 268
Фльор, погледни тук, може да ти помогне да си изясниш по-подробно "мътната и кървавата"  Joy и да се ориентираш.  Wink
http://www.ivf.no-meat.org/estestveno/diapers

Gro baby са хибридни и всичко-в-едно. Не съм ги ползвала, макар че доста съм ги заглеждала. Чела съм хубави отзиви за тях.
Christine Bendel дори не съм ги чувала. Звучат ми като локални немски. Може и да са добро попадение.

Solley  Hug  Благодаря Simple Smile Тя Сию ми го пусна това преди време, аз уж чета, ама като нямам бебе да пробвам, всичко ми е само на теория  Mr. Green  Освен да открадна Лия на Сию за едно преобуване, хихихихи - Сию, едва ли ще възразиш, а?  hahaha hahaha hahaha

И да, тези на Кристин Бендел са немски и звучат доста добре, ама като дойдат, ще видим  Peace  Но това подложки, бабмукови, небамбукои - тия неща още не са ми ясни  Mr. Green  И откъде да купя примерни тези подложки, хартиените, дето направо в тоалетната отиват - гледам, има ги в ибей, ама дали има разлика между тях, в качеството - кой да ти каже  Joy 

Хахахаха, така съм се смяла с моята баба, която ми дойде на гости и ще поостане 2-3 месеца (да си я похваля и тук че е на 79 години, а се ръгна да пътува от БГ до Германия с трудноподвижен крак - много си се гордея с нея!). Та обяснявам й аз за пелените, как ще ги пера и т.н, обяснявам, че съм купила за къпане Tummy Tub (но още не е пристигнало, та й го показах само на снимка в нета), тя ме гледа, гледа и вика: ми и ние едно време в леген ги къпехме наште деца и им перяхме пелените - какво толкова му е новото тук?  Joy Joy Joy Умрях да се смея, ви казвам  hahaha

Колко е хубаво, че я има тази темичка, много ми е полезна Simple Smile

# 269
Фльор, баба ти е абсолютно права да не е учудена. Ново няма, само леко подобрение на старото. Wink
Споко за пелените, ще влезеш в час постепенно.  Hug
Хартиени подложки от всеки сайт, който продава пелени, може да купиш. Аз имам на ИмзеВимзе примерно. Има и други марки. Все едно коя ще избереш. Вземи си по-малка бройка в началото, защото може да се окаже, че не са ти удобни или на бебето и няма да ги ползваш.
А многократните подложки са си верно изкуство, но - бърз съвет - ориентирай се към естествените материи (памук/бамбук/коноп), макар и да са по-скъпи.

Аз току що поръчах една пелена Gro baby за проба.  Wink И една на gDiapers, те са на същия принцип.

Общи условия

Активация на акаунт