Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 423
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Включвам се с един анализ Laughing, който имах възможност да си направя тези дни. Сравних китайска пелена, която ми даде една мама от тази тема само за тест с моите ФъзиБънз. Купих си и няколко бройки ТотзБотц, та имам какво да споделя и за тях.
– Китайските One Size сравнени с FuzziBunz One Size: китайските са по-широки между крачетата, по-тънки и меки като плат. Като са по-широки уплътняват по-добре около крачетата, а и на коремчето, защото има повече попиващ материал. (На Фъзито едва успявам да си навра ръката в джоба за да пъхна пелената) Като са по-тънички и мекички, това им позволява да прилепнат по-добре - ФъзиБънз в това отношение не уплътняват заради по-острия плат, който се нагъва, а не прилепва по тялото. Тоест за моето бебе китайските се оказват по-добрия вариант.
BTW, FuzziBunz One Size също са китайски, само размерните са made in USA Wink
- TotsBots One Size сравнени с FuzziBunz One Size: TotsBots също са по-широки и по-тънки на материя, с по-висока талия. По аналогични причини те също уплътняват по-добре дупето на моя Иво.
И все пак, не искам да кажа че FuzziBunz не стават. Не, те просто не са най-подходящия вариант за структурата на моето бебе. Тази майка от която купих пелените TotsBots пък беше по-доволна от Фъзито и се уговорихме да си ги разменим Laughing.
Вече са готови и нашите плетени гащички, които една моя леля оплете по наша поръчка. Нямат нищо общо с гащичките на Мата Космата, нито пък с пелените Confused. Нашите са се получили по-скоро като плетено клинче, но и на това сме доволни, в къщи ги използваме вече успешно върху другите пелени.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 12:04 от Kabiv

# 241
  • Сливен
За страничното подмокряне от два - три дена изпробвам нова техника. Пуснах ластиците само от едната страна на 2-ки и горе копчетата ги закопчавам - централните, където си им е мястото, а горните крайни ги кръстосвам с долните крайни от вътрешната страна на гащите. Дали стана ясно?
Kabiv може ли снимка на "кръстосаното закопчаване" - и аз нещо не се справям с моите фъзита - добре, че са само две  Grinning . Иначе и аз съм по-доволна от китайските.

# 242
Момичета да ви питам, нали не пускат от цвета при пране пелените, да взимам смело различни цветове или  Thinking

# 243
  • Сливен
не пускат - смело грабвай тези, които ти грабнат окото  Laughing

# 244
  • София
Siiu не се притеснявай, пелените не пускат боя. Аз пера общо пелени и дрехи и не съм забелязала някакви щети. Хем, както писах по-нагоре ги пускам на 50°C мин.
Kabiv, а от каква прежда е новото клинче на Иво? Свекърва ми плете и мисля да й поръчам за Коледа да спретне едни гащи и легсове. Но съм в чуденка за преждата.

# 245
Бях се похвалила преди, че нито един вид от джобовете (имам 7 различни) не ми е пропуснал. Е, идвам да се оплача, че ФъзиБънз два пъти направи белята. И без това не ги харесвах никак, сега сигурно съвсем няма да го ползвам вече.
Пропусна около кръста, а е стегнат на максимално. Крачетата са на позиция 3, там проблем не съм имала.

Бъм Джиниъз са перфектни. Същото се отнася и за ТотсБотс. На последните само не им харесвам, че държат мокро и им слагам подложка, която държи сухо. От другите, които се продават и в Европа/България, имам Блубери Делукс - също прекрасни. Останалите са ми Търстис, БейбиКикс, Суадълбийс Еконапи.
Мисля да поръчам от Англия и Уондъруус. Много положително се изказвате тук за тях.

# 246
хептен се чудя що поръчах фъзи и аз:( ами от любопитство:) ще видя и аз как е хавата при тях скоро.тези китайските много мекинки бре:) кефя им се:)ще накупя още.сега играя за още 4 бр и ако не повдигат цената ще са почти без пари!

Сю и аз подтвърждавам,че не са пуснали!

аз исках да питам как ги перете.по-точно с какво? моята пералня е за 6 кг дрехи и няма 1/2 програма.е как да друсам всеки ден или всеки два дена пералня за 10-ина броя? одеве измислих да пера само гащите,а подложките да складирам за пране.като свършат подложките имам много хавлиени малки кърпи,които стават за целта,но и те няма да напълнят до половината дори пералнята.какво да правя?

# 247
  • Сливен
ами аз ги пера с другите дрешки Simple Smile

# 248
привет wavey
ако някой прояви интерес към тези пелени, да пише на лични Peace

# 249
  • Сливен
а случайно да сте забелязали ластичетата да се отбелязват отзад на кръстчето? уж гледам да не ги стягам много  Sad иначе пък ще пропускат откъм крачето

# 250
Извинявам се за качеството на снимката Embarassed, така ги закопчавам на кръст:

така прилепват по-добре около крачетата и се получава повече попиваща площ на коремчето

*Мирка*, преждата я взех от един магазин в Пловдив. Турска е, 100% вълна, много мекичка и марката й е "Кашмира". Сори, батериите на камерата са ми много слаби и не успях да снимам и панталонките. Друг път

Гаца, когато горните гащички не са наакани, аз само ги изплаквам с вода на ръка и суша. Иначе и аз пера общо с белите дрехи, вкл. и с ризите на тати Blush

# 251
И аз пера общо с белите дрехи Mr. Green
Кабив, от кой магазин взе преждата?

# 252
Кабив, от кой магазин взе преждата?
от Хобито с/у Дома на младоженците

# 253
  • Сливен
Благодаря Кабив - беше ми много полезна  Hug Все се чудя накъде да ги закопчея - поради тази причина започнах да ги използвам чак сега /синът ми е почти на три месеца/, а съм ги купила още докато бях бременна  Grinning /от нетърпение/

# 254
  • Сливен
Всъщност и аз правех нещо подобно, но като не ми стига акъла да ги закопчея на долните копчета  Grinning Аз ги закопчавах на горните, а после издърпвах крайчетата нагоре, за да се затегне около крачетата - не се получаваше много естетично   LaughingRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт