Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 432
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Силви, и аз съм много доволна от моите Babyland, но тези с картинките са много сладурски. Жалко че чак сега ги виждам. Вече имам 12 пелени и май ще са ми достатъчни, даже в повечко, че практикуваме ЕБХ. А какви бамбукови подложки си поръчала?

# 226
тези не са на babyland  Wink papoose пише на тях. поларьт им е някак по- фин от този на babyland. и непромокаемата материя е по- различна, а подложките им са по- меки.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230297264 … ame=STRK:MEWNX:IT
това са бамбуковите подложки. днес ги получих и още не мога дам отзиви. само виждам, че са по- тьнки от памучните, които имам, та може и по 2 да слагам за през нощта.

а ти как практикуваш ебх? в смисьл, докато кьрмиш бебето ли го правите или не?

# 227
  • София
Много странно, защото на Item specifics пише Brand: Babyland и аз оттам реших, че е същата марка. За бамбуковите чакам отзиви.
А за ЕБХ - издържам го преди и след кърмене, но не и докато кърмя. Също задължително след сън, а и когато преценя че ми дава някакъв сигнал. Така на ден може да изкарам с 3-4 пелени, особено както напоследък вече понамали броя на пишканията и акитата. През нощта обаче сме все още с памперси, че спи при нас и ме е страх да не измокри всичко. Сега като си взема бамбукови подложки, ще го пробвам с тях и за през нощта.

# 228
хахахаа тъкмо исках да с епохваля,че и ние правим ЕБХ доста често и той се надриска тук до мен в гащите:) карай...здраве да е:)

silvi@ и аз чакам отзиви за бамбуковите подложки,защото тъкмо им се чудех и аз на същите дали да ги купя,но съм още нова в "бранша" и незнам кое да и кое не:) трябват ми някакви качествени подложки за през ноща.май махнах изцяло памперсите,но вечер все ми е притеснено:( една нощ дори не спах от притеснеие как ли се увства и дали няма да прогизне:(ако имаш линк на изпробвано добри подложки направо ми пусни да си купя:)

# 229
ха, наистина пише, че са Babyland  newsm78 а разликата им е голяма. няма значение, важното е, че ми допадат!
моят дрисльо е напьлно на пелени и е така откакто стана на месец. преди това и аз имах сьмнения за през нощта и само през деня му ги слагах. сега имам 15 пелени и доста подложки и ги пера всеки ден, иначе няма да ми стигнат.
за ебх- моят ака по време на кьрмене, не преди или след. та за това си мисля, че няма да ми е удобно, докато кьрмя и да го дьржа над легенче/ гьрне.

Гаца Баца, не мога да ти препорьчам, понеже не сьм използвала и аз до сега.... и аз сьм нова  Wink

тези, които получих днес са изпрани, утре ще са готови за експлоатация и тези дни ще пиша как са  Peace

# 230
  • IT
Почнах да слагам тензухени парчета на тези пелени джоб, които имам. Слагам ги и в памперса за през нощта, така поне съм сигурна че цялата тази синтетика не му се допира до дупето.

# 231
Алекса, така обаче стои мокро на дупето. Аз предпочитам вечер да не мокро, защото не ставам да сменям. В 12 вечерта и после в 6 сутринта сменям и 6 часа да седи напишкан не ми се нрави. Само пелени джобове ползвам през нощта.

# 232
солей,аз вече две нощи го отавих да спи с пелени-джобове и престоя около 10-ина часа:) и аз не сменям нощем,защото после ще обикаляме цяла нощ.

# 233
Маритка, моя пишка като змей. 10 часа няма да го изкара нито една пелена, пък ако ще и 4 подложки да сложа.  Joy
Аз не сменям нощем не защото се буди, а защото мен ме мързи аз да се будя.  Crazy

# 234
  • София
Силви, възможно е твоите да се нова подобрена версия на Babyland, от по-хубава материя, защото сега видях, че могат да се перат до 60°C, докато тези които аз имам се перат до 40°C. На мен все ми се струва, че при тази ниска температура нищо не се изпира, затова пускам на мин. 50°C и се надявам да не ги разваля.
Тензухени парчета слагам и аз, когато свърша подложките. Но на младежа определено не му харесва да му е мокро на дупето, затова гледам да е в края на деня само, когато пишка по-нарядко. Затова и засега ползвам само пелени-джоб, макар да имах желание за такива от 2 части с вътрешна бамбукова пелена, като по-естествена материя от полара. Нищо, по-нататък като задобреем в ЕБХ-то ще пробвам с бамбукови пелени. Важното е че откакто минахме основно на многократни пелени, постоянния обрив на дупето от памперсите изчезна. Та явно полара не му пречи.

# 235
  • IT
Той през нощта не пишка много и за това не ме притеснява дори да му е мокро, а ако ги сложа в пелената джоб не е много мокро парчето леко влажно е. Микеле пишка много сутрин и затова е с пелена джоб тогава, обаче с хигиенно парче(взела съм на Имсе Вимсе), защото и ака и по този начин си спестявам миенето на пелената от ако. А вечер му слагам пелена бамбукова, в повечето случаи дори без непромокаеми гащи, а половин час преди къпане го оставям по боди без памперс на непромокаема подложка.
Днес ще ходя да взема китайските от пощата, на които задължително ще слагам тензух.

# 236
а пък аз получих китайските и дори ги пробвах вече.незнам той малко ли е пишкал баш в този момент или много попиват,но изкара 4 часа с една и не беше много мокра на пипане.сега пак е с такава...да видим...

алекса,аз пък на джобовете спрях да слагам и хартиените подложки,за да не му държи мокро.този материал-синтетичния държи бая сухо.памучните пелени май ги оставям за лятото,защото не ме кефят много.

# 237
  • Сливен
здравейте Hug приемате ли нови в клуба  Grinning? И аз опитвам с тези многократни пелени, но и мен ме е страх за през нощта и тогава ползвам памперс, а също и при разходките - някак не съм напълно уверена, че ще остане сух.

# 238
*Мирка*, явно информацията на страницата не е за тези пелени. на моите пише, да се перат на 30 градуса.
за бамбуковите подложки- тази вечер сложих една памучна и една бамбукова в гореспоменатите пелени и беше така цяла нощ. сьбужда се на 3 часа да го кьрмя, пипам че няма пропуск и не сменям  Mr. Green обаче бамбуковите са доста тьнички и за това си позволявам да слагам по две подложки. примерно wonderoos, когато са с двете подложки стават доста издути и според мен некомфортни за бебето. може би, ако детето е по- голямо, няма да е проблем.
olaya, добре дошла в клуба  Hug

# 239
  • Сливен
Благодаря! Grinning Радвам се, че мога да чета вашите постинги и да споделям нещата които ме вълнуват

Общи условия

Активация на акаунт