Юли 2007

• 22 258
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Асеновград
Честит рожден ден Шуши , много здраве и щастие   bouquet !
Поуспокоих се малко , ядосвам се , щото навалям кято латерна и им се обяснявам като пред изпит за всяко нещо - защо го правя точно така , обаче явно не им влиза в главите.
Иве  Hug , дано мине с по-малко нерви гостуването при свеки.

# 226
  • София
Яна ще ходиш ли на премиерата на "затъмнение"?

# 227
Ето ме.Никола заспа,много е нервен днес.
Да Иве Ми ЧЕ как ще ходя ест!  Mr. Green На предпремиерата още,през нощта на 1 ви срещу 2 ри.
Честито Шуши!Много здраве,късмет и приятни емоции!Весел и хубав ден!   bouquet
Били,кофти е и все има разправии за нещо си но поне ти помагат с детето,щото виж другия вариант при Ивето!Пълно щастие няма!Нормално е и те се притесняват и като обвиняват майката така се чувстват по-малко отговорни.И свеки ми вика като стане така ''да не живеем в Средновековието,вече има АБ и не трябва да се мъчат децата''.

# 228
  • Бургас
Благодаря за пожеланията, тъпкано да ви се връщат  Hug

Иве, отиди бе, нека се пробва да ги гледа  Twisted Evil

Били не се кахъри за такива работи. Нали ти е майка, те така правят често, ама на тях можеш и забележка да направиш, и да се разсърдиш - майка ти е, ще ви мине. Моята ако знаеш как ми лази понякога по нервите, и не само по моите а и по на брат ми  Mr. Green слагаш очилата и да не ти дреме  Sunglasses

Ох това с дрехите ми е познато, ама ние трупаме в майка ми. В момента така си менкаме дрехи от четиримата мъжкари братовчеди  Joy Горкото бебе Коко, яко износва.

# 229
  • София
Шуши, честит рожден ден, миличка!!!!
Много, много щастлива да си... и все от всички обичана...

# 230
привет
Ели честит рожден ден , пожалавам ти много здраве, щастие и да те глезят мъжете вкъщи HugДай телефон на лични ,ако остане време да минем да те видим Hug
Днес следобяд пропуснахме плажа,защото се заоблачи, но за сметка на това спахме дружно 2 часа Laughing,сега ще ходим до Созопол на разходка,само дано не завали.
Иначе сме добре, Ева щурее ,а аз си почивам много добре.
Лека вечер

# 231
  • USA
Ели, честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet Hug

Иве, защо направо не и кажете на тази жена, че не очаквате нищо от нея, само отивате да видите сестрата. На всяка среща са големи въртели и мъчение. Не мога да повярвам, че тя е възпитала такъв свестен мъж.

Били, и аз понякога се чувствам така. Няма начин, като има много гледачи, всеки си има свои виждания по въпроса. Не се обвинявай, те вирусите могат да ги хванат навсякъде. До събота има време, ще оздравее Тедко. Къде ще сте на море?

Аз много използвам спейсбеговете, имам 1-2 досега дето са дали фира, останалите си работят. Не съм прибирала палта вътре, но с якетата няма проблем. Палтото ако се сгъне добре, не виждам проблем. Ако е смачкано - на химическо и готово. Ние нямаме много място за складиране на дрехи и много ме дразнят пълните гардероби. Тук има кутии за благотворителност и там слагам старите дрехи, които няма да носим.

# 232
Ками, завиждам ви благородно. Как е там? Има ли много хора?
И аз също събирам в такива торби, предимно олекотени завивки.
Днес бях на лекар, бебето е добре. Видяхме сърцето. Много съм доволна от отношението на лекарката.

# 233
Елени съм аз- Боряна, писах от профила на моята приятелка.

# 234
  • USA
Бубе, браво, че си се успокоила!  Hug

# 235
  • София
Велина тя баба му го е възпитала Laughing
Бубе тъкмо да питам "ти коя си" Joy

# 236
  • Sofia
Шушоната - честит рожден ден!!! Жива, здрава, успешно дипломиране (по-малко от 5,50 не признавам Wink ) и ти пожелавам да работиш това дето ти е на сърцето!!!   bouquet

Бубе, радвам се, че вече ти е спокойно за бебочето! Сега е важно спокойствие за мама и мъничето да расте!  Hug (ама и аз щах да питам като Ива Grinning )

Иве, има в JUMBO торби - по 10лв 2 броя Simple Smile Колко са качествени - не знам - още не съм ги пробвала Grinning

На родата вече не обръщам внимание за съвети за децата.  Stop

А на Ивето свекито - УНИКАТ!!! Требе в зоопарка да я сложат ...  #Cussing out

# 237
  • София
Заменям свеки за кутия цигари че ми свършват а в този дъжд не ми се излиза.
Децата не искат да акат 3 ден незнам какво да правя

# 238
Ми дай им царевица,нещо разхлабващо.Никола ака на три дни по принцип.
Бубе радвам се!  Hug
Велинче казвам ти изкъртени са гардеробите и вратичките и всичко от бутане на дрехи и багаж.Но вече хвърлих каквото е за хвърляне,просто няма място.Тва което остана не ми се хвърля.То само за костюмите на мъжът ми и ризите си трябва отделен гардероб.

# 239
  • USA
Янче, нов апартамент е решението  Mr. Green, за съжаление, доста скъпо.
Днес хич не ми се работи. Началството е в командировка и аз съм си спретнала една мини-ваканция в офиса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт