Юли 2007

• 22 258
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ради свърши работата след 1 час обещания напъване и заплахи даже,срам ме е ама ревнах.Отидоха с баща си за подарък,диск с Пепеляшка.
Яна царевицата не я дъвчат,Ники хич не я яде,утре ще взема все пак.
Освобождавай те се от излишните неща в къщи задържат негативи.
Велина почини си Hug

# 241
  • Sofia
Мами, да ви почерпя, че днес моето момче става на 3 години! (а моят татко също има Рожден ден днес Simple Smile )

# 242
Ех, че хубав празник! Честито Искре, да са ти живи и здрави   bouquet

# 243
Честити 3 годинки на Александър!Желая много здраве,сила,усмивки!Весел празник за цялото семейство! newsm59  Tada   cook

# 244
Искре, да са ти живи и здрави рождениците   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 245
Честит рожден ден на Сашко .Много да радва мама и тате и да е най грижовния батко на бебе Диди.  bouquet
Искре честито ти рожденици и весел празник ти желая.
Шуши честито и на теб на патерица.  bouquet
Иве сготви грах и ще ги разхлаби и кайсиите също така действат.
При нас времето е гадно и тези в къщи ме слудяват вече.

# 246
  • sf
ЧРД на Сашко! Да е здрав и весел и много добър батко!

И сега една покана:  Каня ви на РД на Вико в понеделник от 18ч у дома. Не го правя поименно,за да не изпусна някой,тъй че всеки желаещ да се чувства поканен.  Grinning пишете ми лс,за да ви пратя адреса .

# 247
  • София
Честит рожден ден на Александър и на дядо му! Да са живи и здрави и двамата! Честит празник, Искра!  bouquet

Влязох само да честитя на рожденика, честито и на всички, които съм изпуснала тези днеи (дори не знам кои са), желая имда са много здрави и щастливи всичките  Hug

Аз съм в нон-стоп цикъл на работа до късно вечер, от рано сутрин. Припомних си едни отминали времена...

п.с. Донси, много мила покана, ние няма да дойдем, защото ще съм в командировка до 1-ви. Весело изкарване!
п.п.с. Имаме ли новини от Рокси? (едва ли скоро ще успея да изчета назад)

# 248
Искре, честит двоен празник, много здраве и разбирателство,на Сашко, все така щастливо детство и много весели игри Hug
Ехе, Вики, мерси за поканата, много мило HugЩе пиша в събота дали ще успеем ,но най вероятно да Embarassed
Ние днес ходихме до Приморско, защото цял ден е облачно.дано утре вече се поизбистри небето,че Ева само пее песента на Тони Димитрова, ах морето и иска да плува Laughing
Бубе ,много се радвам за теб и бебо, всичко ще е наред, почивай си  HugИначе тук все още няма много хора, предимно чужденци са, но е прекрасно, кухнята им е много по добра от миналата година, плажа вече е "техен" и не плащаме допълнително за шезлонги и чадъри,малко куца дестката дискотека, че аниматора е един Laughing смешко,ама те децата си дивеят и без това.
 Hugна всички

# 249
  • Sofia
Мерси от името на мойто гардже за пожеланията!

И аз като Вики да поканя на РД на Сашун и Теди на Лекси (че решихме заедно да ги правим) на 10.07. от 10 сутринта.
Който иска да дойде - нека да ми пише на лични да кажа точен адрес. Уточнявам, че ще е на открито Simple Smile.

Вико, мерси за поканата - ние ще прескочим, че сме само с малкото дете  Hug

# 250
  • USA
Честит Рожден Ден на Сашо! Много здраве и щастливи мигове заедно!   bouquet Hug

Ками, много добре ми звучи, чак ми се доходи и на мен. Днес като слизах от колата да си взема кафе ми замириса на плаж и на море. То верно, че ми е наблизо, но не съм ходила от миналата година. Много ми се доходи точно днес.  Mr. Green

Галена, много гадно така с работата. Дано скоро да мине този период. Учиш ли за изпити? При мен другата седмица ще започне зора.

Много ми се ходи на рождени дни на юлчетата, надявам се че ще дадете някоя снимка насам поне дистанционно да присъстваме. Абе, време ми е за ваканция на мен май  Mr. Green.

Иве, имаше ли вкючване и от Ники?

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 23:13 от Winx

# 251
  • София,
Искре да ти е жив здрав и малкия и големия рожденник! Hug Много щастие и здраве!   bouquet

Дано при Рокси всичко е наред! Praynig

# 252
  • София
Велина хайде кога си идвате,мъчно ми е!
Галена гадно,но...... Hug
Ники имаше много малко попадение на обед,но за 4 дни е нищо,незнам какво да правя Sad

# 253
  • USA
Криси ще пътува с баща си в началото на юли, а моя милост - чак в началото на август. От сега го мисля как ще изкарам цял месец без тях, ама това са бели кахъри.
За Ники, ти си знаеш какво да даваш - супи, череши, ябълков сок, кисело мляко, овесени ядки, вода от накиснати сушени сини сливи.. Не се притеснявай, ще свърши работата рано или късно.   Hug

# 254
  • София
Иве - вода, в която са варени овесени ядки вместо обикновена вода. Аз от Мартина научих, че ябълките запичат, а не разхлабват, та с тях не рискувай, има различни мнения по въпроса.

Велина, моя изпит е декември. Не съм докосвала учебник, всеки ден ми пращат мейл с по един примерен въпрос, засега ги складирам в една папка...Честно казано не виждам кога и как ще чета. По-скоро есента ще си взема 3-4 дни отпуска, ще чета ударно и после имаме 5 дни курс за преговаряне и ще разчитам на това (типично за мен). Най-много да се изложа пред началството, ама да си гледат работата!

Общи условия

Активация на акаунт