Юли 2007

• 22 259
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Честит рожден ден на Никсъна и на Вяра!!!  bdbaloni Да са много много здрави и щастливи!

Рокси, а на теб - безгрижен празник!!!

# 451
  • София
Много ЗДРАВЕ на НИКСЪНА!!!Хриси   bouquet чакам де се включиш,не ни забравяй.
ЧРД на Вяра  bouquet

# 452
  • Бургас
Тук съм, хвърлям по едно оЧо, ама няма време.  Crazy

Честито на всички рожденици, които съм подминала, желая им много безгрижно детство   bouquet

Я и Силвето се появила.  Hug

Аз вчера реших че ще се запиша за държавния изпит, който е сега в четвъртък  Whistling Имитирам усилено четене, заявих да не ме чакат на работа преди 8-ми.  Mr. Green Много ми е притеснено, защото както винаги, типично в мой стил се захващам в последния момент (добре че преди това съм учила за отделните изпити)

ПРиятно изкарване на почиващите на моренце, и много слънце им пожелавам (забравих как изглежда слънцето) Туристите са супер нацупени, гладни и смотани - сигурно щото времето е такова смотано (говорим за чуждите туристи)  Thinking

# 453
Честит рожден ден на Никсъна. Много, много здраве и безгрижно детство baloni

# 454
Честит рожден ден на Никсъна и на Вяра!  newsm59
Шуши с теб съм! Моят изпит обаче е другият четвъртък - имам време  Joy

# 455
Честит рожден ден на Никсъна и Вяра.Много весели игри и здраве. bouquet
Добре завърнала са на Силвия Peace
Нелия е чаровница ,а Криско ми изглежда много сериозен  и пораснал  Heart Eyes
Сашко вече е добре почна да се храни и наваксва със загубите от гладните дни.

# 456
  • sf
Брей, какво затишие тук.

Аз съм готова с багажа- за половин час го оправих,а свеки приготвя нейния от четвъртък и все не е готова  Joy

# 457
  • София,
ЧЕстит Рожден Ден на Никсъна, Хриси дано сте добре, драсни вярно поне два реда!  Praynig Praynig Praynig

Честит  Рожден ден и на Вяра!   bouquet

Ние сме в провинцията при баба - е няма такава радост просто Mr. Green
Вики ти идвамата ли ги пращаш на лагера с бабата? А къдеще са на лагер?
Аз пак ще изпусна плануваната среща, Confused
Много сладки колоездачите Peace

# 458
  • sf
Двамата, ще бъдат в царево.

# 459
  • София,
Двамата, ще бъдат в царево.
На Нестинарка на бунгалата ли, надявам се че не Peace, а с каквоще стигнат до там, как ще ги транспортират - автобус ли или всеки си ги кара newsm78

# 460
привет
Честит празник на Никсъна, много здраве и късмет HugХриси, само ви мислим, драсни някой ред че сте добре  Hug
Честити 3 годинки и на Вяра   bouquet
Ние сме на Кюстендил още ,утре се прибираме живот и здраве  GrinningЗатъжих се за столицата  LaughingАз съм на линия за среща защото ще има и баба вкъщи  Grinning
Леле Вики, супер, дано да слушат бабата LaughingА на теб пожелавам пъло мързелуване Wink
Криси го знам отдавна на колелото и му се възхищавам.Силве пусни и ти някоя снимчица  Laughing
Ели още ли е така времето по морето????Ще сесправиш на изпита убедена съм, знаем ти възможностите  Grinning
А Марти кога се завръща, да разказва как е било с двете момчета??
Веси, хич не й се тревожи на Инка, забавлява си се сигурно до полуда .Ева говори с нас по телефона и то надълго и нашироко ,ама това сега е" модно "при нея.Когато чуе телефона ми ,бърза и вдига и казва " Адамска е , пиятно ми е .Ти кой си??И откъде"Ама това всеки път  Laughing

# 461
Честити 3 годинки на Вяра и Никъсна!   bouquet
Силве,ела на срещата!Ще пишем точно кога и ще ти обесним мястото!
Аз пък какво да кажа като мойте деца не били нито за нощт без мене някъде.Освен като раждах и бях две нощти в болницата.Сега като са по-големи ми липсва това да има къде,при кой и да свикнат и с друг,но тва е положението засега.Все с нас и до нас!Аз ще издържа,но мъжът ми незнам хващат го вече лудите.

# 462
  • sf
Дани, няма да са на къмпинг, баж в Царево ще са , в някакъв нов хотелски комплекс.
Не ги возим ние, това си е организиран летен лагер от детската градина. Баба им ще има 4 деца под крилото си. Дано не лудне от Вичо.

С нетърпение чакам срещата. /тук потривам ръце/  Последно- в четвъртък ли?

# 463
Лелеее, аз отпадам за срещата, ако е в четвъртък. Току що запазихме за Созопол от сряда до неделя. Мноооого ме е яд Twisted Evil Иначе се радвам за морето, събираме се нашата си компания, това отдавна не е ставало.
И аз си мислех за Рокси, да и е жив и здрав Никсъна.
Нелия е страхотна Heart Eyes
Криси е мн. хубаво момченце.
Дели днес се научи да кара колелото. Сега като го водя в една градинка, където миналата година трепеше всичко наред, хората не спират да го хвалят колко е добър и променен Laughing

# 464
  • Варна
И ние бяхме направили резервация за този уикенд за Созопол, но синузита ми се обостри и отменихме.Лекарката ми каза, че трябва да влизам в болница да ми правят  пункция  Rolling Eyes Аз се разписах, че отказвам. Сега съм на антибиотик, дано се размина  Praynig
Боряна, къде ще бъдите?

Общи условия

Активация на акаунт