Юли 2007

• 22 234
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
браво Веси! Сега остава и кормуването!

така - аз мисля да почвам 90-дневната диета. Накой навит да се присъедини към мен?

Аз искам ако вали - да вали поне до утре сутринта.
С климатик се понася, ама главата пък ме заболява.

# 91
Танче да не би да има новина...................???
И аз не мога да дишам от този мор, едва спим .Мъжа ми отдавна ми пили за климатици ,но аз все се дърпам ,незнам обаче друго решение дали ще намерим.По цяла нощ се въртим .Тази нощ и Евето милото едва издържа   Laughing
Искре едно майче от квартала е на тази диета- много е доволна.Всичко става плавно и не травмира организма с гладуване.Успех  Hug

# 92
  • sf
Аз съм навита,ама ако може ти да я спазваш,а аз да отслабвам  Joy

Аз не ща климатици- жега,жега,ама си мисля,че вредата от тях е по-голяма.

# 93
Искре аз я карам втори път остава ми още един месец .Много съм доволна ,но първопрочети за кърмачките вариянта.
Веси браво . Peace
И при нас е ад от жега и комари децата за ужасно нахапани , а кмета нямал пари да пръска за комари ,а румънците вчера праскаха и сякъш ги напъдиха към нас снощи не се траеше. Twisted Evil

# 94
  • Sofia
Абе кофти е с климатик. Ама в най-голямата жега нема как ...

Ками - и аз заради плавния ефект мисля да я правя нея, а и като чета е сравнително лесна за спазване.

Вико - то и аз искам някой друг да прави диета, пък аз да слабея. Ама не става ... Така че - мисля утре сутрин да почвам.

Кирова, нашето кърмене - УВИ - приключи и направо ще си карам стандартния режим.
Как няма пари за пръскане против комари?!?

# 95
  • София
Никой ли не знае нещо за Танчето, тази сутрин си мислех за нея?

# 96
  • USA
На мен тази диета ми беше много трудна за спазване поради 2 причини - обичам да закусвам и не мога да изкарам цял ден на плодове, а това си е през 3 дена. Иначе нямам проблем с несмесването на храните.
Иве, и аз чакам репортажа.  Mr. Green
Много работа ми се насъбра напоследък. Като стане така и сутрин се чудя от къде да я захвана и ме домързява. Почива ми се.  Grinning
Янче, посъветвай се с друг лекар. На мен много неправдоподобно ми звучи това с калцирането.

# 97
Много работа ми се насъбра напоследък. Като стане така и сутрин се чудя от къде да я захвана и ме домързява.
Много добре казано! И вече знам, че не съм само аз  Mr. Green

# 98
Здравейте.
 Имам новина, да Simple Smile
имаме си дъщеричка Елеона, роди се на12.06 в 1:25 през ноща, 3650кг, 51см. Родих я нормално и сравнително бързо в болницата пристигнахме към 11:20 и бях с 5 см разкритие. Вече сме си в къщи, Ади само обикаля около бебето и само иска да я гали, целува, гушка и така. Като влезем в ритъм ще пиша още.
 И честити 2 чертички на Мими, лека бременност и накрая пушкаво бебче.
 ЧРД на Вики, Ради и Ники, щастливо детство   bouquet

# 99
  • sf
Честито,Танче! Да ви е жива и здрава!
И поздравления за нормалното раждане!   bouquet

# 100
  • София
Ехее, честито, Танче, да ви е жива и здрава малката (всъщност не е никак малка) Елеона и да ви радва много, а Ади да е все така грижовна  Hug

# 101
Танче,честито!
Много хубава вест!
И двете принцеси носят подобни,мелодични имена,приказни направо!Чакаме снимки с нетърпение!  Hug

# 102
Браво Танче, честита ви дъщеричка, прекрасно име сте избрали HugМного здраве и щастливо детство   bouquet
От климатици съм имала такива схващания че и сега катос е сетя ми се доплаква затова съм им твърд противник.
Поне разхлади малко с този дъжд Rolling Eyes
Аз пък съм на нокти заради предстоящият РД на Еви ,че все след тази дата ми се е  разболявала гадно PraynigИначе сме готови с всичко за банята ,сега се моял наистина да им стигне времето на майсторите и катос е приберем да е готово всичко Laughing

# 103
  • София
Таня честито,да е жива и здрава.
Велина още не са ми изпратили снимки,ще има
Днес бяхме и ние до технополис за климатици,аз също не харесвам,но сме на последен етаж и е нещо страшно,аз обичам да ми е топло ама не се трае ношно време на отворена врата не пада под 28,днес обаче ще се наспя Laughing

# 104
Уха, Танче, честито ти момиченце. Да ти е жива и здрава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт