Юли 2007

• 22 075
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на чаровниците Ники и Ради!Много хубави пожелания от сърце за тях,за мама и тате!Хубав празник!  newsm59  newsm24   party023
Ува,честито ти порастнало момче!Много здраве и сила!  nbirthday
Аз водих децата на кожен,изписа ми сумати мазила и неща за Надина.Каза,че детето се ражда с атопична кожа и след 7 година до пубертета 50% от тях го израстват,дано сме от тях!  Praynig
За хематома на Никола ме пренасочи към хирург и утре ще ходя.

# 76
  • София,
Честит Рожден ден на Ради и Ники! Иве да са ти много здрави, много да Ви радват!  Hug

Ува честито и на Вас на патерица!  Hug

Тези дних не съм Ви чела изобщо, не ми ставаше никакво време. Снощи се прибрахме с Вероника в София, а батко и остана при баба и тя е много разочарована Tired, цял ден днес търси батко си ooooh!. Много и липсва и то още от първия ден. Crossing Arms

П.П. МИмозка честита нова лентичка, желая безпроблемна и лека бременност и едно прекрасно бебче  Hug

# 77
  • sf
Честит рожден ден на Ники и Ради!
Да са живи и здрави, много обични и късметлии!

Днес ме мързи, мисля да ги пусна на басейна и да си шетам из къщи. Почивните дни все едно не сме били тук, а има и бележки яко.

Яна, какъв хематом- аз нещо съм изпуснала?

# 78
Иве, да са ти живи и здрави момчетата!   bouquet Много хубаво изкарване ви пожелавам.
Ееее, станаха си дечицата на три годинки Simple Smile

# 79
  • София
Май се размина дъжда.
Дядо им им подари боклуджийски камиони с дистанционно откачиха,не искат да излизат.
Много ви благодаря още веднъж за пожеланията.от днес почват РД

# 80
  • Бургас
Хепи бъртдей на малките големи рожденици Ники, Ради и Вики, на майките и татковците много здрави нерви и търпение, на малките разбойници весели игри.   bouquet  newsm59

Ивчо е с пресипнал глас  ooooh!

# 81
  • Варна
Айде и аз на финала на 11 часовия ми работен ден  #Cussing out
Честит рожден ден на Ники и Ради   bouquet Много здраве и късмет им желая. По-малко болести, повече усмивки вкъщи.Дори на снимките си личи палавият им поглед.  Wink Много са готини . Честит празник, Иве  Hug

# 82
 Hug
никой няма тук  newsm78
да не сте се преместили в друга тема  Rolling Eyes

# 83
Хех, ами то в тая жега хората по басейни и плажове  Wink
Аз пък да помрънкам малко.  Мимко снощи един час рева пак от ухо...и естествено до края на седмицата сме си в нас. И така и така бяхме до поликлиниката викам, чакай да си взема направление. Отивам пред кабинета на моето GP и чакам 20 мин., след което тя излиза и вика чакай малко и прие други двама преди мен, при положение, че ме вижда с детето. Влизам най-после и и казвам, че съм с 8 дена закъснение, положителен тест и искам направление за АГ. И тя ми казва  -НЯМАМ. Ела на 1-ви юли. Е побеснях!!!   #Cussing out Два пъти в годината ходя при нея и да не мога да се възползвам от услугите. Егати и системата! Та съм решила, че ще я сменям и тъкмо сега е месеца, но се чудя има ли срок?!?

# 84
Мимоза и аз идвам от педито,точно за направления ходих защото на 1-ви съм на кожен пак с децата и тя така ми каза че няма,да ида на 1-ви.До 10-то чило направленията свършвали.А за хематома,преди три седмици никола се удари между веждите на леглото и му стан ацицина,беше синьо,после жълто и си мина но остана буца.Педито ми каза че така ще си остане,калцирано и малко само ще се разнесе с времето и няма да ви казвам колко съм бясна,че нищо немога да направя с тази буца,аз си се притеснявам и ще търся и друго мнение.
Иве,как мина празненството?

# 85
  • София
кац замалко Simple Smile
първо на патерица, Честит трети рожден ден на Ники и Ради! ДА са много здрави, много веселие и игри им желая и да послушкват мама и тати!

на Ува също на патерица честит рожденник!   bouquet

а мернах и че мимоза има 2 чертички как ви се радвам само ако знаете на всички бременни мами (дай Боже и ние така, ама може би догодина ще да е, ако всичк ое наред и даде Господ)   Hug честито и не се ядосвай на джипито, пускай си го покрай ушите, гледай си тебе и максимално загърбвай поводите за нерви и стреса  Hug

толкоз от мен че работа има за целия китайски и индийски народ взети заедно  Rolling Eyes

# 86
  • sf
ДД
Ох, адска жега- вчеря срам,не срам се бухнах в басейна с децата- е няма такъв кеф- а водата беше като чай,направо гореща, толкова се беше стоплила.

Яна, кофти с тоя хематом,че и на гадно място. На една позната детенце имаше на ръката под рамото голяма цицина , от удари при игра , но не спашадаше и го водиха детето в Пирогов,та я рязали. сега няма нищо,но останал белег. Ти задължително се консултирай с някой по-разбиращ от педито.

# 87
  • София
Перфектно Яна,ще пиша по късно че бях на работа,жегата ме убива немога да спя сега мъдрим за климатици Twisted Evil

# 88
Ще се разхлажда времето - утре, вдругиден  Wink
Яна и аз мисля че си е необходима консултация с друг лекар  Peace Hug
Не мога да не се сдържа да се похваля че изкарах листовките пред ДАИ и съм много щастлива  newsm44 newsm03
/отидох на изпита, директно от офиса, трепереща от нерви и бях сигурна че са ме скъсали/

# 89
  • sf
Браво, веси, кога е кормуването?

Ох, много ми е жега, а мислех да пържа картофи- добре че разумът ми проговори,та ги сложих да се печат  hahaha
Времето е много странно- няма слънце,а не се диша-май яко ще вали.

Общи условия

Активация на акаунт