Юли 2007

• 22 072
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ками още ще има,не са обработени,дано там където съм да са ме посмалили малко Joy
Времето за утре го дават дъждовно,ще ни се провали РД на двора,а резервен вариант нямам Confusedтортите са поръчани пиците.

# 61
амииии, не съм чула че ще вали.И все си мисля че ако е така ще е късно вечерта  HugСтискам палци да е така   bouquet

# 62
  • Sofia
Честит рожден ден на Виктор на uva_uva! Да е жив и здрав, малко палав и много обичан!
Иве, много хубави снимки са направили на момчетата! Като ти дадат и другите - да ги качиш да ги видят всички Simple Smile. (Много са пораснали двамата!)

Родата сега иска снимки на Дидата Grinning - яд ме е, че Сашуна не беше тук да им направя заедно снимки.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 23:57 от arksi_

# 63
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит рожден ден на Вики , да расте здрав , щастлив и игрив  nbirthday !
Честит рожден ден на Ради и Ники , много весели игри и много да радват мама и тати  nbirthday !
Няма да вали , Иве , весел празник  Hug.

Мими , много се радвам за теб ,много лека бременност ти пожелавам !

# 64
Иве, честит рожден ден на Ради и Ники, пожелавам им прекрасно детство и много здраве   bouquet Празника ви ще е чудесен   bouquet Hug

# 65
  • USA
Честит рожден ден на Вики на Ува!   bouquet
Честит рожден ден на Ники и на Ради!   bouquet  bouquet
Много да са здрави и щастливи и да радват майките си!

# 66
  • София
Честит Рожден Ден на Ради и Ники! Да са здрави и щастливи!  bouquet
Дъждът да изчака за след партито!

# 67
  • София
Хей, Иве, честити ти пораснали момчета!
На тях пожелавам мнооого балони, и торти, и подаръци, и игри... а на теб - слънчев следобед на двора... Simple Smile (е, или сутрин - ако е било планувано за сутрин / обед тържеството).

# 68
  • София
Благодаря за пожеланията,нека всички са здрави и весели!

# 69
Иве, да са ти здрави и много щастливи малките мъже  Hug  bouquet
Много щастие и весели игри да имат  newsm59 newsm67
Снимките са страхотни  newsm10 наистина много са пораснали  Peace
А дъжд няма да вали Simple Smile

# 70
Иве, да са ти живи и здрави момчетата  Hug И весел празник днес   bouquet

# 71
  • София
Честит рожден ден на Ники и Ради!!! newsm59 Да са здрави и щастливи и (умерено!) да слушат мама! Иве, весел празник и много са ти хубави момчетата!   bouquet

Аз сега прочетой малко назад, дано Вико се размине без шевове и бързо да зараства крачето!

# 72
Честит 3-ти рожден ден на Ради и Ники!  nbirthday Да са здрави, весели, щастливи. Много хубав празник ви пожелавам, Иве  Hug
Аз днес след 2-седмично обучение съм на работа. Ествествено работа се е понатрупала, но най-кофтито е, че сме на тавана, а не са пуснали климатиците  Twisted Evil

# 73
Честит рожден ден на Ради и Ники.  bouquetМного весели игри и хубав слънчев празник пожелавам. Heart Eyes

# 74
Честит Рожден ден на Ники и Ради! Хубав празник пожелавам - слънце днес и слънчево настроение да ги съпътства винаги!  newsm59  bigdance2 А дъждът - добре дошъл е, ама нощес - тамън да поразхлади и да се наспим добре!

Ува-Ува, честит ти рожденик на патерица! Започвам най-напред с пожелание за здраве - да стане як и силен мъж, на който мама да може винаги да разчита!  bouquet Много хубаво стихче - преписах си го - ще го учим и ние като ни дойде ред! Wink

Общи условия

Активация на акаунт