ЕВРОВИЗИЯ 2011 – бъдещите проекти

• 33 489
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Абе не е лошо това парче като цяло,но и тук в по..голямата част от песента се набива само едно и също It's a luxury Hotel ....И този Bastien,който гъжми от време на време е напълно излишен...
Песента е с идеално времетраене 3 мин,а ми се стори много кратка.. newsm78

# 677
Къде мога да чуя Пламена Петрова,знаете ли?В YouTube я няма качена песента..

# 678
Песните на Мона, Пламена и Jakob все още ги няма в нета. Довечера по БНТ от 23.30 ще пускат по 1мин от всяка песен.
23:30 Българската песен в "Евровизия 2011" - видеоклип 

# 679
Jerihon я има май от снощи,но не е кой знае какво.
http://www.youtube.com/watch?v=bjhRpEuOcsk&feature=player_embedded

С песента на Рут има проблем.
В няколко сайта пише,че нейната песен е копие на "Can't Stop Moving" -  Sonny J
http://www.youtube.com/watch?v=r8Y8XpFtLbk&feature=player_embedded
 Crossing Arms
Не може да минем без скандали.

# 680
Tuon, песента на Jerihon я качих още на 28 Януари, понеже са във Фейсбук-а на дъщеря ми. Дори после коментирахме, че ги няма във въпросния списък на Академията. Песента на JAKOB - „WICKED WAY OF LOVE”не е качена.  Grinning
А иначе дъщеря ми има и Рут във Фейсбук и статуса на Рут вчера беше "Драги недоброжелатели, кому е нужно"/цитирам по памет/. Просто си помислих, че е нещо свързано с Евровизия. Ето линк от официалния сайт с коментар на Дани  Милев в предаване на БНТ. http://eurovision.bnt.bg/view/1236
Цитат: "Освен отпаднали изпълнителки, за които станало ясно, че имат голи снимки, в момента форумите се заливат от информация, че една от песните била крадена." Питам се кои аджеба са тези форуми - български или чужди? Във форумите се препредава често непроверена информация и се създава народен фолклор затова не се доверявям много. Специално във френския форум интереса към песните, които качих е почти нулев, камо ли на някой да му хрумне да сравнява с чужди песни.

# 681
# 682
Наистина съжалявам за това, което се случва с Рут. Чух въпросната песен срявнявах по части - не можах да видя "плагиатството". Песента на Рут е по-хубава. Ма де да знам, може пък  да не съм достатъчно музикална. Twisted Evil
През 2009 Кипърската песен много приличаше в определна част на една песен на Инкубус. Тогава наистина побеснях, защото съм почитателка на Инкубус и познавам добре песните им. Гадно е да чуеш песен на любимата си група окепазена. И кво - нищо не се случи. За всяка песен би могло да се каже, че в някаква част прилича на някоя друга.

# 683
И аз не намирам нищо общо между двете песни,но явно някой е решил,че и тази година рябва да има скандал.

# 684
В момента по НОВА ТВ -  Стефан Димитров и Богдана Карадочева са в предаването на Иван и Андрей. Ще се говори и за Евровизия.
Думите на Стефан Димитров: " Да не мислим за победа на всяка цена! Евровизия е един концерт и независимо на кое място се класираме  - да не се изсипват хули върху нашия представител. Сегашната Евровизия няма нищо общо с Евровизия на АББА – сега има много малко музика и повече атракция".

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 23:00 от Isis

# 685
Наистина съжалявам за това, което се случва с Рут. Чух въпросната песен срявнявах по части - не можах да видя "плагиатството". Песента на Рут е по-хубава. Ма де да знам, може пък  да не съм достатъчно музикална. Twisted Evil
И тук съм абсолютно на същото мнение... Peace
Кой знае,в тази тема може да сме се събрали повечко музикални инвалиди.... Wink

# 686
Излъчиха първото представяне на песните - значи 19 участници на 23.02.!!!

Твърде много огньове при песента на Милена и Васил Гюров – не ми харесаха и сумистите. Атракциите ми развалиха общото впечатление.
Приятно изненадана съм от JAKOB, Мона и JERIHON. Рут е добра, но беквокалистките й нещо издишат.

# 687
http://www.youtube.com/watch?v=V4GWbGnFqM8
превюто на всички песни

# 688
Излъчиха първото представяне на песните - значи 19 участници на 23.02.!!!

Твърде много огньове при песента на Милена и Васил Гюров – не ми харесаха и сумистите. Атракциите ми развалиха общото впечатление.
Приятно изненадана съм от JAKOB, Мона и JERIHON. Рут е добра, но беквокалистките й нещо издишат.
Isis, по повод твоя кометар ето още един  за Милена в youtube. Много ме развесели.
 "Ако тази песен спечели единственото, което леееко ме притеснява е с какъв тоалет ще излезне на сцената в Германия... Да признаем, че откъм пеенето е професионалист, но не и откъм начина на обличане, а все пак в днешно време и това има значение. Иначе съм "за" тази песен.

luxuriousk
"
Представих си Милена в едни кожени препаски както съм я запомнила в младите и години. Имаше хубаво тяло и беше доста предизвикателна в облеклото. МИсля, че наистина има значение визията, дотолкова, доколкото певецът да не изглежда нелепо и смешно. Всичко друго става. Wink
Йерихон се оказаха наистина сладури с тези бели ризи.   Wink Харесва ми песента и вече много пъти я слушам.

# 689
Смятам,че има не лоши песни.Харесах 032(те не бяха ли четирима?),ЛАЗАР-много хубав текст,макар и тъжен,Поли Генова,Jerihon и естествено РУТ(джазирана и някак в стил К.Агилера,но мн.ми харесва).Милена съжалявам за цинизма ,но явно е третия сумист-песента не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт