ЕВРОВИЗИЯ 2011 – бъдещите проекти

• 34 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Гледах снощи представянето на песните. Никога не съм си представяла, че така ще се разочаровам от Милена Sad. Едно време й бях фенка, ама в какво се е превърнала...ужас  Shocked. Отвратително облекло, несъобразено с визия, възраст и самата песен! Омазана с някакви гадни бои!  Голи сумисти на сцената, изобщо невписващи се нито с песента, нито с нищо! Съмнявам се да може да я изпее добре на живо в Зала 1. 

Общо взето селекцията е слаба. Но все пак Поли, Мона или Лазар може би ще са приемлив избор. Засега няма да гласувам в анкетата, а ще изчакам другата седмица лайф-изпълненията.

# 691
Снощи не успях да гледам Sad
Всички песни ли представиха? Има песни, които още не съм слушала Мона, Пламена,Емилия Валенти

# 692
И аз не ги гледах,но прослушах линка от предната страница http://www.youtube.com/watch?v=V4GWbGnFqM8
А това предполагам ще ви хареса от ТИЛТ  ROUSSINOFF - I DONT WANNA LOSE YOU LIVE ,ех защо не участват такива песни Wink.Тук е качена на оф.сайт  http://www.roussinoff.com/

# 693
Определено съм за Jakob  и Мона.
Някой знае ли нещо повече за Jakob?  Има ли сайт?

# 694
Вътрешно удовлетворена съм от селекцията. Дори надминава очакванията ми. Достатъчно ми е, че от предложените песни има 2-3 които имам желание да слушам повече от веднъж след първото прослушване.
За Милена не знам защо имам усещането, че ще пее добре на живо. Все пак живото пеене ще бъде решаващо за вота ми. Но тези сумисти много и на мен не ми харесват. Ако Милена така ще си повишава самочувствието и ще се възприема като фиданка съм съгласна.  Laughing Но проблема/моя де/ не е в дебелината на сумистите, а в ритъма - ритъма е бърз, а сумистите са тромави и  движенията им са бавни. Е така се получава пълно несъответствие на внушението. Нужно е да се наблегне на динамиката на парчето в сценичната  концепция. Тоест на огненото шоу.

# 695
Пламена Петрова - Без теб
http://vbox7.com/play:4e9e9ffd

# 696
на мен тая песен ми е фаворит, проблема е че Пламена не ме кефи особено..

# 697
Тази вечер са фиалите на Испания и Германия. Могат да се чуят части от испанските песни тук: http://www.rtve.es/television/eurovision/
Но според ме испанците не избраха най-добрите си артисти в преселекциите. newsm78 Вероятно  в Дюселдорф ще отиде някоя от песните на Мелиса.

# 698
И вероятно някоя от песните на Stefan Raab.

# 699
обмислям спиране на гледане на този фестивал.., не само на БГ избора Confused

# 700
Е,и аз колко пъти съм се заричала... Crazy

# 701
Вчера случайно попаднах на подбора за Евровизия. С мъжа ми умряхме от смях! Та те повечето "певци" трудно могат да се нарекат такива!  Whistling Незапомнящи се песни, ужасна визия...Пълна излагация! Милена беше шок за мен! Няма да я коментирам!  Stop
Имаше само едно момиченце по към края, което горе-долу става да ни представи в Германия.
Нито един обаче не намирам, че може да спечели самото състезание!
По-добре да не участваме отколото да се излагаме така!   Naughty

# 702
Милена е голям шок и за мене!   ooooh!Толкова кич на едно място е достоен за Гинес!
Но по големия шок идва от факта,че в темата и класацията ни за нея има цели 8 гласа,което е абсурд. ooooh! #Crazy ooooh!
Ще помоля тези,които са гласували за тази песен тук,да се обосноват и да ме убедят,че греша.Много искам да ме накарат да променя мнението си,че песента на Милена не е ужасна,а самата тя в този си подпухнал,лошо поддържан и кичозен вид ,ако се класира да представя  България ,ще ни класира на едно добро място в Евровизия. Thinking

# 703
Вчера случайно попаднах на подбора за Евровизия. С мъжа ми умряхме от смях! Та те повечето "певци" трудно могат да се нарекат такива!  Whistling Незапомнящи се песни, ужасна визия...Пълна излагация! Милена беше шок за мен! Няма да я коментирам!  Stop
Имаше само едно момиченце по към края, което горе-долу става да ни представи в Германия.
Нито един обаче не намирам, че може да спечели самото състезание!
По-добре да не участваме отколото да се излагаме така!   Naughty
Това може да го каже човек, който не следи чуждите преселекции за Евровизия.  Simple Smile За ниво на българската Евровизия можем да говорим след като сме я сравнили с чуждите държави или поне с няколко от тях. Селекциите на Исландия, Финландия, Ирландия, Украйна, Холандия, Полша като общо впечатление не са по-добри от нашата. Има предвид скучни, незапомнящи се песни в по-голямата си част. Стига все сме се сравнявали със земята, моля.  Хората участват! Олимпийския принцип е по-важен.
ДА не говорим, че на никого не му прави впечатление ако певицата изглежда ето така.
HERA BJORK - Iceland

иЛИ ТАКА
CHIARA - Malta

# 704
    Благодаря на момичетата, които с такъв хъс градят тази полезна  тема, особено сега, след като новият конкурс наближава.   bouquet

За Милена какво да кажа, аз съм и фен, не ме е разочаровала. Визията не ми влияе, ако музиката е хубава.

Моите фаворити засега са  D2 - „Glorius Twist”. И аз да попитам, защо за тях само два гласа в анкетата... Crossing Arms Simple Smile
  Или  D2, или Милена, кой друг ? Може да се заложи на трето място и на Jakob, има доста евровизионно излъчване, така да се изразя.
  "Уикеда" също стават, според мен. И "Jerihon", добре звучат.  

Изобщо смятам, че тази година слекцията ни е доста по-добра, в сравнение с предишните две, да кажем. Никога не съм смятала "читалищно-кръжочната" тактика, която БНТ бяха възприели за този конкурс, за печеливша. Тази година сериозни рок-банди участват, дано не се изложим.

1. D2 Glorious Twist - BG Eurovision 2011
  2. Milena - Fire In My Hair
  3. Jerihon - Smile

Не е лоша песента на Милена, Bee., защо не ти харесва ? Simple Smile

Morphea, кои са ти фаворитите в анкетата ?  Simple Smile

А на Jakob не намирам линк, да чуя цялата песен.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 14:55 от С О Н Я

Общи условия

Активация на акаунт