ЕВРОВИЗИЯ 2011 – бъдещите проекти

• 34 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
A aз искам да напомня на тези,които са дали 8 гласа за Милена да се обадят...да не се скатават...
Bee, единият глас за Милена е мой и това съм го заявила още в стр.43 (« #641 Пон., 14 Февр. 2011) (по принцип не съм фенка на Милена). Вниманието ми от аудио изпълнението й беше приковано още с първите тонове на китарата и после. Ярко цялостно изпълнение!  За кичозната „сценография” в  клипа съм съгласна, че разваля цялостното впечатление. Представянето на 23.02. ще ни осветли подробно и за другите участници и анкетата ни може да се коригира. За мен остава отворен въпросът за компромиса между музиката и визуализацията й от изпълнителя.

# 721
Под всякаква критика. #Cussing outЗнаем,че не може да пее,разбра се още миналата година..Докога алчния Рааб ще тормози хората с присъствието на това некадърно  чучело??? #Cussing out #Cussing out

# 722
Некадърно, но с естествено поведение и това е плюсът й.
Много интересно, че снощи не избраха нито една от двете песни на Рааб ?! Започвам да си мисля, че той е предпочел да е водещ на шоуто в Дюселдорф (колко много часове слава за него!!!), отколкото да участва като композитор (нали беше споменато, че ще има конфликт на интереси, ако Рааб бъде и двете).

# 723
Лусия е много симпатична и песента й поне не дразни. Rolling EyesСредна работа с една дума...Фаворит още нямам... Thinking

# 724
Много интересно, че снощи не избраха нито една от двете песни на Рааб ?! Започвам да си мисля, че той е предпочел да е водещ на шоуто в Дюселдорф (колко много часове слава за него!!!), отколкото да участва като композитор (нали беше споменато, че ще има конфликт на интереси, ако Рааб бъде и двете).
Съмнявам се мила това да е лично негов избор.От дълги години следя Рааб изкъсо,та знам за какъв човек става дума.Преди 15тини години го харесвах и следях шоуто му,но тогава все още той беше СЕБЕ СИ....

# 725
Прослушване на шведските песни от полуфинала тази вечер.
 http://svt.se/2.148330/hemi

01. Linda Sundblad - Lucky you
02. Simon Forsberg - Tid att andas
03. Sara Lumholdt - Enemy
04. The Playtones - The king
05. Shirley's Angels (Shirley Clamp) - I thought it was forever
06. Sebastian Karlsson - No one else could
07. Sara Varga - Spring för livet
08. Eric Saade - Popular

# 726
Да му се не види - написала съм, че грузинския финал е в 17.30, през цялото време мислех, че е в 18.30, а той е бил от 16.30. Confused Confused
Песента  на Грузия  за Дюселдорф е Eldrine - One more day. http://www.youtube.com/watch?v=rrgprhUneQo&feature=player_embedded

# 727
  • в сърцето на един мъж...
Морфеа, явно има и друг, който мисли като мен, че Лена не може да пее. Не съм луда значи Mr. Green
Пък не виждам къде е това естествено поведение на сцена - тя така си криви краката, събира си пръстите... Ужасна е...
А Щефан Рааб няма нужда от много слава Grinning Все пак достатъчно предавания прави и се показва непрекъснато по телевизията.

# 728
От този полуфинал на шведите  ми хареса Eric Saade - Popular.
Обаче аз си имам фаворит Sanna Nielsen - I'm In Love

# 729
Изборът на Италия за Евровизия 2011 - Raphael Gualazzi (победител от групата "newcomers/ giovani")
Raphael Gualazzi - Follia d'amore

# 730
Изборът на Италия за Евровизия 2011 - Raphael Gualazzi (победител от групата "newcomers/ giovani")
Raphael Gualazzi - Follia d'amore

Благодаря, Isis. Той е автор на песента си. Може и да се хареса на публиката на Евровизия, не се знае. Джаз като че ли рядко се пее на този конкурс.

Ето победителят в Сан Ремо 2011:

Roberto Vecchioni - Chiamami Ancora Amore

Моят фаворит беше Анна Татанджело. Може би заради текста не спечели, твърде провокативен. Просто нямаше по-добра песен от тази, и на Евровизия щеше да се класира в първите места, мисля.
  Тук я изпълнява в дует с Лоредана Ероре , невероятни са :

Anna Tatangelo Loredana Errore BASTARDO

За мен тази песен е събитието на тазгодишния Сан Ремо.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 12:56 от С О Н Я

# 731
Соня, ако не беше написала, че италианската песен е джаз нямаше да се усетя. Вчера по някое време през деня я слушах от официалния сайт и ми се видя една такава странна и ретро, а и изпълнителя не го възприех като "млад". Embarassed Сега обаче я слушах много по-внимателно и я намирам за елегантна и в стил Евровизия. Отива им на италианците да изпратят нещо такова.  Embarassed Малко не му достига гласа във височините. За съжаление нищо друго не съм слушала и не мога да сравня с другите песни.  Embarassed
Гледах естонския и литовския полуфинали. Естонския като цяло много ми хареса. Класираха се песните, които и аз харесах - Ithaka Maria - Hopa'pa-rei!,  Rolf Roosalu - All & Now и Orelipoiss - Valss. Плюс Mimicry - The Storm и MID - Smile. Видео от снощи на класираните песни  - в официалния сайт - http://eestilaul.err.ee/
Литовския го продремах, само за мога да чуя живото изпълнение на Саша Сон и Дони Монтел и съм разочарована. На припева не звучеше добре. НЕ се и класира. Но ще има  още 6 песни на финала - 5 посочени от телевизията и една от Интернет. Така на финала на Литва ще има общо 15 песни. Класираните песни са:
Floating to you - Linas Adomaitis - http://www.youtube.com/watch?v=clCLFHA5IAI
Be my baby - Viktorija Ivaškevičiūtė -
I will break free -  Rūta Ščiogolevaitė - http://www.youtube.com/watch?v=20LdHHlxDmU

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 09:38 от Morphea

# 732
Здравейте , кои бяха страните, които директно се класират за финал?

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 12:09 от vesela97

# 733
  Освен основателките на конкурса- Великобритания, Франция, Германия, Испания и Италия, на финал директно отива и страната победител от предишната година.

# 734
Така ли не знаех , че основателките отиват. АЗ си мислех, че първите 4 държави. ТО не е много честно така.

Общи условия

Активация на акаунт