Леле какви са хубави всички, а снимките на морска тематика ме размечтаха сериозно. Но за нас море живот и здраве чак август месец.
Сиситу, пу пу и за коремчето, и за бъдещия батко. Хубаво е, че ходите на моренце, пази се, но и използвай докато все още не ти е толкова тежко да се наслаждаваш на плажа и моренцето. За имената - аз съм за Явор, много ми харесва.
Моник, само твоя термин не помня кога беше, май и ти си декември като мен, ходи ли на ФМ и видяхте ли вече какво ще е бебчето. Ние сме на преглед на 24-и.
Бейбиблу, стискам палци този път наистина да е момиченце, най-важното разбира се е да е живо и здраво, за мен е без значение пола. Браво на сестричката ти и честита ти племенница.
Свате, браво на Кало за думичките, да го нагушкаш много. Александрина страшно повтаря и на моменти просто ни изумява като изсреля нещо толкова чисто и ясно изкавано. Днес се гримирам и тя обожава да ми отваря гримовете, кутийките разни и съвсем ясно пита - " това кво е", паднах от смях. А онзи ден бяхме на вилата на едни приятели и се качих да си набера малко вишни и то милото като вика, направо крещи - лез доу, т.е слез долу, притеснява се детето

Ели, бързо и леко да минава варицелата на Марти, май наистина е по-добре да я изкара сега, че после ще има повече проблеми.
alex222, нашата фонтанелка почти напълно е затворена, но на година беше колкото 1 ст. да речем