ЯНУАРЧЕ хвали се напето - топнах си дупето в морето

• 31 041
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Здравейте!
  Щом сте решили да изписвате темата нека и аз да допринеса малко за това(да се разпиша поне),въпреки че някои може да са ни позабравили вече.
  Ние като цяло сме добре.Ходихме за една седмица на море.Тони е като риба ,сама плува с пояс.И тя обича да яде пясък,но като притурка към пържени картофи или солети например.
  С памперса имаме голям напредък-почти сме го махнали.Слагам го за мое успокоение от време на време,иначе си правим нещата или в гърне или в тоалетната.
  При нас с яслите не се получи,но дано догодина да стане.Добре,че си имаме баба под ръка,че не знам какво бихме правили.

Сиситу честито!!!Нека малкия Диман да носи много радост на мама и тати!

Моник, newsm59   bigdance2Да си много щастлива и обичана!

# 661
Monik, Честит Рожден Ден! Ех,каква хубава възраст Wink Бъди много,много обичана и само щастие, щастие, щастие...   bouquet  bouquet  bouquet Hug

При нас днес е Първа Пролет, ама си е студено и вали дъжд... Но пък във въздуха се носи аромат на пролет и има доста цъфнали дръвчета и храсти...  Peace
Хубав ден, сладурки!  Hug

# 662
Мони, честит рожден ден!!! Бъди много здрава, щастлива и винаги заобиколена от най-любимите ти хора Hug

Зет ми днес също е рожденник, и тъкмо му организирам доставка на торта-изненада после в ресторанта, и ми е едно приповдигнато по случая Heart Eyes

Накри, да ви е жива и здрава племенничката! Крис между толкова много братовчедки ще е като малък султан Wink

Патилина,
не се бях замисляла, че във вашто полукълбо сега е пролет! Супер! Любимият ми сезон Grinning

И аз като Дони - изтървах пиячката снощи. Много ме е яд! А Мим да дава ноухауто на мъжкото обучение, че моят снощи хубаво сготви, ама си заспа след вечеря, а аз после седях един час в кухнята да мия ooooh!

# 663
Мони, честит рожден ден!!! Нека твоите желания бъдат мои пожелания!!!  bigdance2 newsm59

# 664
Моник, Честит рожден ден, мила! Да си здрава и много щастлива с мъжете до теб!    bouquet  Hug
Накри, честита племенничка! Наистина  Shocked тегло! Да ви е жива и здрава!
Иники,  Joy с твоето увеличаване на семейството. Несравнима си!  Laughing Laughing Laughing
Патилинче, наистина е чудесно- пролет. Колко е хубаво от лятото тук да се върнете на пролетта в Австралия.
ИркоHug, не сме те забравили. Хубаво е , че се включваш!

# 665
  • Варна
И аз като Дони - изтървах пиячката снощи. Много ме е яд! А Мим да дава ноухауто на мъжкото обучение, че моят снощи хубаво сготви, ама си заспа след вечеря, а аз после седях един час в кухнята да мия ooooh!
То знам как ще прозвучи..ама моя мъж почти само той чисти, и то не за друго, ами е решил, че друг не може да се справи по-добре от него. И докато си помислите, че е готино, да ви кажа, че е много дразнещо да изчистиш, а той след теб отново да минава Crazy Ама вече му свикнах...като знам ярките примери на баща ми и брат ми, дето не пипат нищо, и не само това, ами и мърсят здравата, съм доволна:)

Мъж ми сега прави греяна ракия, че днес здраво ни брули вятъра, та за който е изтървал снощи, ще повторя - ха, наздраве!!! Това не за друго, а съм любопитна Доника какво ни е измислила:)))

# 666
  • Варна.....
Мим, да знаеш, че аз от такова нещо не бих се дразнила  Mr. Green
Аз съм с вино (пак).

# 667
  • Русе
 newsm24 за здpавето на Моник!

# 668
Моник, хайде и тук да ти честитя РД! Още много по толкова, ама виж бебета по толкова няма да ти пожелавам Wink

Чакайте аз да повдигна една друга тема. Гледам снимките на повечето деца и установявам, че май само на Викито очите му се промениха коренно. Един път към 1,1г. от наситено сини станаха сивкави. След това към 1,6 - 1,7г. станаха пъстри и то предимно в зеленикавата гама. Очаквам към 2 год. да станат кафеви   Laughing

А аз толкова се надявах да прилича на мен - рус, синеок, висок,....  hahaha Направо как не са ме питали хората в началото дали не съм го крала това дете  Joy Сега нито е рус, нито синеок, а за висок има време да се разбере. Дори ме базиакт , че съм спала докато сме го правили, че изобщо не приличал на мен  Mr. Green

Чакайте да ви покажа сега и снимков материал с промените:

Ето тук е на около 6 мес

Тук е на около 1,1г.

И тук преди около месец

# 669
Ай наздраве Wine Glass Донииии, къде си, пак ще изтървеш надпиването hahaha

На мен пък малкия Кокосчо и на трите снимки ми се вижда синеок Thinking Може и от виното да е, де! Утре пак ще погледна...

Моник къде ли купонясват сега на черешата..... Laughing

Напоследък имам чувството, че целия свят купонясва като побъркан, а само аз си стоя вкъщи, готвя, пера и гледам бебета...язък... пък толкова да съм кръшна в танците Joy

# 670
Момичета благодаря ви за пожеланията... Hug Hug Hug
Радостчо от виното да знаеш. Mr. Green На малкия Кокосчо наистина много му се менат очичките и е странно, защото доколкото знам се менят най много до годинка. Thinking Криско се роди със сини като на баща му, но на 3,4 месеца вече бяха кафяви като моите.
Дони супер е новата прическа.
Ей хора стига с това пиене малки деца имате вкъщи. Mr. Green
А ти Радостчо и свекарва на сина ми ще си, я се засрами... Naughty
И какви са тези мъже дет чистят,готвят...Къде ги намирате. newsm78 Мой мъж и една чиния не мие. Embarassed А за Крис съм решила, че всичко жена му ще прави, така че Ради да научиш Анджито да готви и чисти... Mr. Green Да наблегнеш най вече на спагетите и лазанята, че са му любими.

# 671
А за Крис съм решила, че всичко жена му ще прави, така че Ради да научиш Анджито да готви и чисти... Mr. Green Да наблегнеш най вече на спагетите и лазанята, че са му любими.
[/color]

Леле, Наде това ако не е съдба......и на нея спагети и лазаня са й любими Laughing Колкото за другото ще си имаме проблем! Не че аз няма да я науча- напротив, и тирамису даже ще я науча да му прави, ама нали е мома-англичанка, а тук са едни толерантни( не ги е срам Mr. Green), не дескриминират жените, така че мъжлетата готвят, че и чинии даже мият Mr. Green Ноо, да не губим надежда, има решение, Криси нали ще забогатява като порасне, така че ще си наемат някой да им готви Wink Пък, ако ли не, ей свекърва като слънце, ще си ги гледка Heart Eyes

# 672
  • Варна.....
Кокос, и на мен все еднакви ми изглеждат очите му.
Преслав му се мени цвета  през деня- сутрин е със сини(баща му), а привечер зелени с жълт отенък (като мен).

Накри, те децата спят ние като пием.
Лазаня и аз обичам, ама много връткаво  Crossing Arms А колко има за миене след приготвянето и  ooooh!
За сега залагам на спагети с готов сос, освен ако Накри не ме светне по някоя 15- минутка.
Днес ще ви наглеждам- Преслав се подриска, вдигна температура, днес вече повръща, така че си оставам у дома.
Ама пишете, че  и на Доника работа да създадем.

# 673
  • София
Пишете, пишете hahaha
Аз сега майсторя покани за големия ден другата седмица Simple Smile

# 674
  • Варна

Накри, те децата спят ние като пием.

А и след цял ден бягане след малката - след 50гр вече спя....повече не поемам  Joy Ама то така се започва...

Общи условия

Активация на акаунт