Гледах го това предаване.
Филето го потопи в яйце, след това в брашно. Тиганът само намазаха с мазнина, с помощта на кухненска хартия и изпекоха рибата.
Сосът беше супер прост - кисело мляко, горчица, копър.
Не съм привърженичка на Дюкан, мъжът ми си докара камъни в бъбреците с тази диета. Не е от най-здравословните.
Айде една супа с картофи и праз да ви пусна. Мисля, че е много лека и вкусна за вечеря.
2 стръка праз, нарязан наситно и 1 морков се задушават в зехтин. Добавят се 3 големи обелени картофа, нарязани на едри кубчета (след това се намачкват). Долива се вода и се оставя да ври до сваряване на картофа. Подправките са сол, чер. пипер, чубрица. Когато картофа е сварен се намачква с онзи уред с дупките (че не се сещам как се казва това ) и се маха от котлона.
Вместо застройка се натрошава малко сиренце, добавя се пресен копър и това е всичко. Много вкусна......... трети ден седи в хладилника :