Декупаж - 36

• 62 819
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Виванова       Честито ново човече!                Декупажният отбор се увеличава!          Жива и здрава да ви е мадамката!

Бре много баба, много женорля в последно време! Това означавало че ще е мирна годината!
Предлагам следващата тема за конкурса да е посветена на Бабите!
Успех дружина!

Взеха и двете бутилки! и ми дадоха още 2 поръчки! Обичам ви!

# 571
  • след Околовръстното
Честито внуче и от мен.
Много да ви радва,много да ви слушка и голяма помощничка да ти бъде след някоя година.

# 572
виванова,  Кат честита радост и на двете , да са ви живи и здрави внучетата!!!

DIDIA честито и на теб  bouquet. Прекрасни дъсчици си направила

MIM AR част от снимките които си публикувала не се отварят , но това което успях да видя ми хареса

mumita аз нали си падам по синьо , та синичкото шишенце много ми допадна

POLINA40 ти много се притесняваше но в крайна сметка всичко е станало перфектно

А от мен една кутийка за бижута http://tedaalbum.blogspot.com/

# 573
# 574
Феички,мили   bouquet и бебочета ни пълнят дните с радост,и красотите ви пак са разкрасили темичката ни  Hug
Синева-паното енестандартно като форма и много красиво и интересно   bouquet
Дидиа-дъските са прекрасни   bouquet Мойта любимка е тази с маковете!Много ми харесва!Браво и на малката помощница  smile3501 тя е внесла заряда на позитивността!
МИМ АР-дъските са многооо интересни,и като форма,и като мотиви   bouquet И кантарчето е чудно!А защо да не продължаваш да се занимаваш с декупаж?Всяко следващо нещо ще все по- добро,и по-добро!Всичко идва с опита  Peace Така,че продължавай смело!
Флоринче-приказна кутия  newsm10 Много е стилна,нежна и ретро!Красота!

ето и моята кутия
http://media.snimka.bg/6754/019763468.jpg
http://media.snimka.bg/6754/019763672.jpg
http://media.snimka.bg/6754/019763571.jpg
принтирана картинка,акрилни бои,кракле,контур

приятна вечер  Hug

# 575
Ооооу, zdravkova прелесна кутия!!!!!

# 576
  • Пловдив
ВИВАНОВА, честито щастие, бабче ! Да расте здраво, честито, много да ви радва и да наследи твоя талант !
МIM AR , дерзай! Хареса ми дъсчицата с цветята ! Всички се учим лека-полека , стига да имаме време и желание. Аз отскоро се занимавам с декупаж. Невероятно релаксирам с това хоби и не съжалявам когато мия или попрявям сгрешеното - важен е крайния резултат Simple Smile
Флоринка, мерси ! Голямо удоволсвие е да се работи с фрост ! Кутийката ти е замечателна , както всичко друго, сътворено от теб !
zdravkova, перфектни нарциси - все едно току-що са откъснати с росата !
Didia, прекрасни макове - плуват в утринна мъгла ! Създала си много красив фон ! Теменужките греят на оранжевото !
Лека вечер и декупажен уикенд, момичета !

# 577
Момичета благодаря за пожеланията.Дай Боже всекиму такава радост.
Здравкова - кутийката е блестяща.Много финес и романтика има в нея. smile3501
Флоринче-ненадминати са ти произведенията.Толкова са изпипани и красиви. smile3501
Мим ар весели и хубави неща си показала Браво! newsm10
Е , хубава събота и неделя.И много декупажна. Heart Eyes

# 578
                ПоЛина,как няма да плуват в мъгла маковете  Mr. Green та нали точно тях едвам успях да измия след "дорисуването" на Неда,че беше позасъхнало. LaughingТо в средата си личат две-три мазки,ама здраве да е и най-вече да е жива и здрава новоизлюпената ми декупажистка   Laughing
                Здравкова,кутията е страхотна и като цветове,и като изпълнение и като идея.Разбиваш ни с всяка нова кутия.
                Флорина,за теб какво да кажа   newsm78 висш пилотаж. Laughing Уникални неща показваш винаги. И все да те питам - как се оформа дизайна на блога? Сама ли си го направила или има готови модели,а аз не знам къде да ги търся  Laughing
                MIM AR ,не се отказвай! Началото е трудно ,но си се справила много добре. Peace

ВИВАНОВА,ЧЕСТИТА ТИ МАЛКА ПРИНЦЕСКА!ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВОТО,УМНО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!!!

# 579
Виванова, честито ти внуче и на теб! Да ти е живо и здравоо и много да ви радва!
Синева, много хубаво пано - изчистено, класическо... ретро! Чакам да видя твоите слънчогледи Simple Smile
Дидиа, прекрасни неща! Само искам да потвърдя, че детето се е намесило с голям усет и ти е подсказало къде да измиеш... Сега яснотата и акцента съвсем видимо е върху маковете, а останалите цветенца и листенса са наистина сякаш забулени в мъгла. Получило се е много ефектно, дори мисля, че така е по-добре отколкото ако се виждаха ясно Wink Шишето и теменужките са супер!
Флорина - много шикозна и съвършено изпипана кутия!
МИМ АР - кутията (тенджерата) с розата се е получила много добре, първата дъска със синьото цвете - декупажната част е добре, ноо дорисуването и дооформянето - мисля, че може да дадеш повече от себе си, особено в горната част  Wink Втората дъска се е получила много добре, браво! Не спирай да твориш - ще видиш как нещата ще стават все по-добри. Всички гледаме и се учим една от друга Wink
Здравкова - прелесТна кутия, така нежна... цветята сякаш се стремят към небето... много романтична цветова гама. Справила си се перфектно както винаги   bouquet

Утре ще споделя една керемида - икона (реших да направя втора, за да подаря по една на учителките на детето) и ще творя върху една винена дамаджанка за една колежка Simple Smile
Ползотворен, творчески, отмарящ, спокоен, слънчево-прохладен уикенд от мен!

# 580
kkatt честито внуче!!!!! да е живо и здраво!!!!!!!

Пипелолита много красива бутилка  bouquet
Синева много ми харесва твоето пано!!!!!!  bouquet
Дидиа браво на теб и на помошничката ти!!! особено ми харесва с лилави цветя  bouquet

виванова честито внучка!!! да е жива и здрава!!!

МИМ АР половина от снимки не ми се отвориха, обаче тези,които можах да видя много ми харесват  bouquet  а сега вече видях Simple Smile много симпатични творби и форми на дъските са интересни Simple Smile
Флорина страхотна бижутерка!!!!  bouquet
Здравкова прелестна бижутерка!!!!! ярка и нежна!!!!  bouquet

дано да не съм пропуснала някой...продолжавайте да творите,момичета със златни ръчички  bouquet

# 581
  • пловдив
ВИВАНОВА, честита ти внучка!
Да ти е жива и здрава, да расте усмихната и щастлива,
да порасне красива и умна и много да ви радва!

# 582
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН gudzy !
Желая ти здраве, желая ти дълъг живот,
 желая ти нестихващ талант и таз вечер голям купон,
но най вече ти желая ЛЮБОВ!

# 583
gudzy ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!

отдавна не съм показвала нищо  Simple Smile

1. стъклена чиния, обратен декупаж, принтирана картинка, златен контур, бои за мраморна техника,акрилни бои,лак
2. преди правих чиния с тази картинка,ама какво да прави,поръчка е....обратен декупаж,принтирана картинка,салфетка,бои за мраморна техника, акрилни бои,лак
снимките със и без светкавица

# 584
gudzy,честит рождн ден!здраве,късмет,любов и творческо вдъхновение!

dadusq , както винаги перфектни чинии - страхотно изпълнение,добра идея и невероятно търпение за дорисуване на онези мъъънички златни клончета. Peace   

Общи условия

Активация на акаунт