СЕДМОкласен Видов ден дойде и приятни изненади ще ни поднесе - 13

• 30 020
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
големи параграфчии, не разбирам щом са готови какъв е проблемът.Искат тотално да ни побъркат #2gunfire

# 421
Емили и  аз това видях в Рио Смолян.

# 422
Здравейте, прочетох някъде в нета, че резултатите ще бъдат изнесени днес след 18 часа.

# 423
Е това пише в РИО Смолян, но оценки няма все още като гледам и там

Еми да - пише "ЩЕ БЪДАТ публикувани", а не "СА публикувани".
Абсолютно същото дадоха и нашето РИО като новина, пуснах го преди 3-4 страници. Явно е еднотипно и важи за всички градове.

# 424
  • Абсурдистан
Момичета, не се връзвайте на партенки.
Моля ви се.
Като старо куче във форума съм се научила да ги подушвам.

Сърбят ме пръстите да ви напиша
и за селяндурщината и желанието да се перчиш с връзки, ама друг път.
Щото човек колкото и да се представя за един, идва моментът когато блесват някой негови качества.

# 425
Е значи не са публикувани, ще ги пуснат едновременно

# 426
Дайте да не се поддаваме на истерията , иначе наистина ще блокираме преди сайта на МОМН.... Да запазим свежи сили за момента в който наистина ще излязат оценките, а до тогава скъпи майки да си пожелаем още малко търпение.... Hug

# 427
НИЩО НЯМА НА РИО СОФИЯ ГРАД! ПОЛУДЯВАААМ

# 428
Даниела, как са ви оценките? Т.е. няма точки, нали?

с оценки са по български 5 .482
математика 4.321

# 429
  • гр.Варна
Милите,не знам как издържате.Аз ви следя от сутринта и вече съм кълбо от нерви. CrazyА какво ще правя следващата година ,като ме чака същото . newsm78Дръжте се още малко ,не остана. Hug

# 430
Аз съм спокойна....почна световното по футбол  Laughing

# 431
Моля ви търпение още мъничко,не се ядосвайте,майчето с "новината" в бързината не е прочела докрая новината,никому не се сърдете,точно сега на финала,усмивки и спокойствие

# 432
Парс, и аз минавам за втори път по този път. Миналата година веднъж , а сега за втори път. Смело мога да твърдя, че тази година нещата се случиха по най-изнервящия за родителите и детето начин. Пожелавам на всички догодина процедурата да е по-гладка и по-добре обмислена...

# 433
pars, благодарим!

Аз външно се майтапя и съм спокойна, но вътрешно аз си знам...
Не смея даже да отида до кухнята да дръпна 1 цигара, да не изпусна важната новина (сякаш ще ми избяга)...

# 434
Даниела и къде точно в сайта на РИО ги видя, защото там няма нищо освен новината, или от вътрешен човек  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт