Къде в Бургас 23

• 73 187
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
На Ивайло има един магазин за перета.Препълнен е.Като ги гледам са много хубави,но не знам цените.  Peace Улицата е над Европата.Не знам дали ме разбра.  Laughing

# 526
Момичета, къде има най-голям избор на пердета?
Шуши,на ул."Левски" срещу единият вход на съда има също магазин за пердета.Имаше и на промоция,на добра цена.Има хубави пердета там,макар че ми се видяха скъпички тези извън промоцията. Peace

# 527
  • Бургас
Момичета , къде мога да намеря в Бургас шампоан на Мустела?

В повечето аптеки има козметика на Мустела.Зависи в коя част на града си.

В центъра , където и да потърся няма. Ако някой може да ми каже в коя аптека има със сигурност ще отида, независимо къде е.

# 528
В Кедър - аптеката на Водната палата преди имаше със сигурност. В Марешки сигурно също ще има.
Твърдо ли си решила за Мустела или да те разубеждавам? newsm78

# 529
  • Бургас
До преди половин година ползвах Мустела и след това я смених ,защото не можех да намеря. И се започна едно лудо чесане по главата. Пробвала съм Авент, Клоран и Бюбхен. В тези аптеки имат продуктите на Мустела , но шампоана го няма. Ако някой има други предложения как да решим проблема - приемам  Hug

# 530
  • Бургас
Момичета , къде мога да намеря в Бургас шампоан на Мустела?

В повечето аптеки има козметика на Мустела.Зависи в коя част на града си.

В центъра , където и да потърся няма. Ако някой може да ми каже в коя аптека има със сигурност ще отида, независимо къде е.
Аз съм купувала Мустела от аптеката в Била в "Славейков". Скоро, обаче, не съм гледала дали предлагат марката, че останах разочарована от съотношението цена/качество и отдавна се разведох с марката Rolling Eyes

# 531
Бебааа, предполагам за детенце търсиш шампоан, не за себе си?
Себамед е една марка, която предлага доста изчистени продукти, що се отнася до вредни вещества.
Аз за сина ми съм доволна и от Чико 0+ шампоана, но той по принцип не е от чувствителните деца.
Мустела съдържа доста вредни субстанции, нищо че се води хубава бебешка козметика или медицинска /не знам точно/.
Ако детето има чувствителна кожа, проверявай тук: http://www.cosmeticsdatabase.com/ продуктите предварително

# 532
Лилита, ценно инфо, мерси.
тук става също справка

http://otrova.org/index.php/2009/04/20-%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0 … 0%B7%D0%BC%D0%B5/

# 533
Здравейте момичета!Извинявам се,че нахлувам в темата ви,но ни предстой пътуване до вашия красив Град!Та ме интересуват спортните магазини на центъра ви и по-точно детски дрехи!Ако може някоя да ме ориентира къде е най-евтинко и какво се продава,такива неща!Надявам се да ми помогнете!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 534
аз лично в момента не се сещам за адидас който е до Бакарди , но той не е от най-евтините магазини

P.S Задължително ли е да е в центъра

# 535
  • Бургас
Момичета, да ми препоръчате добър масажист. Предпочитам да е мъж, т.е. да има здрави ръце. От жените, при които съм ходила, не съм доволна - не разтриват силно. Имам ошипяване и сега от климатиците направо не мога да си движа главата. Та ако някой ходи редовно и е доволен - моля за координати! Praynig

# 536
  • Бургас
Лилита, Ане   bouquet

# 537
Момичета, да ми препоръчате добър масажист. Предпочитам да е мъж, т.е. да има здрави ръце. От жените, при които съм ходила, не съм доволна - не разтриват силно. Имам ошипяване и сега от климатиците направо не мога да си движа главата. Та ако някой ходи редовно и е доволен - моля за координати! Praynig
Мъжът ми ходи при една, която се занимава с физиотерапия, масаж, вендузи слага и направо върши чудеса, ако имаш някъде болки около гръбначния стълб.
Но има много пациенти и дава час за след седмица най-рано. Утре ще ти дам координати, ако те интересува Peace

# 538
Ми не е задължително да е в центъра,ама не знам дали,  bouquetако е другаде,ще се оправя!

# 539
...  незнам дали тук .... но, да попитам ...

Къде в Бургас да си избеля зъбите? / добър стоматолог/

Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт