Къде в Бургас 23

• 73 205
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
[ Въпрос: в какви часове са полетите Бс-Варна сега, че ми се върти нещо като 9-10 вечерта? И как се връщаш обратно от Варна до Бс, през София ли?
ами всеки ден от седмицата са различни часовете, така че проверяваш в сайта, ние пътувахме в 8 сутринта, иначе полетите са Бургас-Варна-София и връщане София-Варна-Бургас

# 481
  • Пловдив
asya02, The_Sunrise  bouquet

# 482
  • Бургас
Не мога да се оправя много с този сайт - даде ми като предложения само едни полети с цени над 500Е Crossing Arms Не, че ми е тумнало в момента, ама знам ли кога ще ми се наложи Rolling Eyes

# 483

На мен ми излиза 40 лв. двупосочен до Варна , но гледам поне 10 дена напред.

Ако гледаш полет с утрешна дата е възможно да е 500 евро.

# 484
  • Бургас
Аз до София гледам, че ще ми се налага за една операция да пътуваме и разучавам цени уж Rolling Eyes

# 485
Незнам дали е по темата, но но не мисля, че има смисъл да отварям нова за такава дреболия - прочетох, че ще има конкурс за бебета на Памперс утре в Бургас Плаза, някой да знае подробности?

# 486
  Ахче и Бургаско Рени   bouquet

# 487
Някой знае ли фирма за легализация на документи?
С всички подписи и печати които трябват!

# 488
 Препоръчвам фирма "Пеки" /Пенка Гюзелева/, тел. 84 51 36, ул. Петко Каравелов 9, ет.1

# 489
  • Бургас
Незнам дали е по темата, но но не мисля, че има смисъл да отварям нова за такава дреболия - прочетох, че ще има конкурс за бебета на Памперс утре в Бургас Плаза, някой да знае подробности?

Четох в една брошура, че конкурса е за най-бързо бебе. Вероятно ги пускат на старта и до определена точка да лазят, бягат или както там се придвижват. От 10 ч. но не запомних до колко - до към 18 мисля беше. Награди ще има за всички участващи бебета - музикална играчка Simple Smile

# 490
  • Бургас
Някой знае ли фирма за легализация на документи?
С всички подписи и печати които трябват!

Използвала съм тази фирма, доволна съм:
http://www.bulgariatranslations.com/

# 491
magare, благодаря ти!  Hug

# 492
търся и не намирам препарат за петна на варненската фирма Перилис.
розов флакон с Пате като стикер, около 200 мл май беше.

# 493
търся и не намирам препарат за петна на варненската фирма Перилис.
розов флакон с Пате като стикер, около 200 мл май беше.

От Ботева като завиеш по Цар Самуил ,малко по-надолу след закуските има малко магазинче за перилни препарати-там преди две седмици взех Перилис за петна с патето. Peace

# 494
Някой да е ходил в новия ресторант "Фиеста" на плажа?Моля за отзиви!

Общи условия

Активация на акаунт