Къде в Бургас 23

• 73 206
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Къде в Бургас мога да намеря официани черни обувки за 7г.момче?

Виж в Deichman. Peace
Проверих,има само два модела,но нямат номера.

# 556
  • Бургас

Виж в Deichman. Peace

Миналата година за първия учебен ден на сина ми купихме черни официални обувки от магазин за  детски обувки до магазин "Тема", който се намира в центъра, под поликлиниката, мисля, че улицата е "Самуил".

# 557

Виж в Deichman. Peace

Миналата година за първия учебен ден на сина ми купихме черни официални обувки от магазин за  детски обувки до магазин "Тема",
 който се намира в центъра, под поликлиниката, мисля, че улицата е "Самуил".

магазина се казва "Франклин" и е на ул. Македония  Peace

# 558
  • Бургас
Благодаря за уточнението *RedFox*   Peace

# 559
  • Бургас
Здравейте!

Някой посещавал ли е хотел "Зелената къща"във Ветрен? Интересува ме като кухня и цени,т.к. обмислям детски рожден ден но с баби,дядовци и лели.

Благодаря!

# 560

Виж в Deichman. Peace

Миналата година за първия учебен ден на сина ми купихме черни официални обувки от магазин за  детски обувки до магазин "Тема",
 който се намира в центъра, под поликлиниката, мисля, че улицата е "Самуил".

магазина се казва "Франклин" и е на ул. Македония  Peace

Благодаря ,утре ще отида да проверя.

# 561
препоръчайте ми добър дерматолог , чувала съм за др Йотова ,но нямам информация за нея  Praynig

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 11:46 от Бургаско Renni

# 562
др Капкова също

# 563
  • Бургас
препоръчайте ми добър дерматолог , чувала съм за др Йотова ,но нямам информация за нея  Praynig
Телефона й е 0878 832 309 ,преглежда зад 3-та поликлиника,в Кожното. Водих малката при нея,много съм доволна ! И от отношение и от прегледа и от лечението !  Peace

# 564
благодаря много

# 565
  • Бургас
Моля за помощ има ли магазин на Pony в Бургас преди имаше в Пиргос но вече ги няма, интересуват ме маратонките им.

# 566
Телефона й е 0878 832 309 ,преглежда зад 3-та поликлиника,в Кожното. Водих малката при нея,много съм доволна ! И от отношение и от прегледа и от лечението !  Peace

Невяна Йотова се казва - да и аз съм водила малката при нея, наистина е много добър специалист и много разбран човек.  Peace Успех.

# 567
  • Бургас
знае ли някой кой номер е блока с детския център в Изгрев, онзи с игрите и 5Д киното

# 568
в мола имали магазин на рефан?

# 569
знае ли някой кой номер е блока с детския център в Изгрев, онзи с игрите и 5Д киното

Знам само, че блокът е в к-с Зорница.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт