Къде в Бургас 23

• 73 177
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Лилита, Ане  bouquet Копвам си инфото да ми е подръка за тежки дни  Hug
Адресът е ул."Калофер"№30а,ако не се лъжа.И аз съм чувала само положителни отзиви за работата й. Peace
И на теб  bouquet Това е някъде край фризьорката ми, така че ще има и кой да питам, ако се опетлая нещо Crazy

# 586
bradata,ако се движиш по "Демокрация" в посока х-л "Аква" можеш да завиеш по "Копривщица и след това да завиеш в ляво по "Карлово"."Карлово" е първата успоредна на "Демокрация".На "Карлово" след оградата на у-ще "Пейо Яворов" на ъгъла има китайски ресторант."Калофер" е улицата в ляво от ресторанта.Дано обясних разбираемо. Rolling Eyes

# 587
  • Бургас
Горе-долу се ориентирам, пък и имам карта на града, с която се оправям добре като закъсам bouquet

# 588
Здравейте мами   Hug
Още съм нова във форума, ама реших да му направя сефтето. Не съм мама и не съм на път да ставам засега 
Имам въпрос къде в Бургас мога да намеря магазинче или склад каквото и да е  където да продават бебешки халатчета с ушички (знам че има такива виждала съм като подавярат, но незнам в кой магазин ги продават), ако може да ми кажете ще се радвам че ми трябва за подарък на едно малко бебче 1-1,5 годинки, а по такива магазини не обикалям и идея нямам къде може да намеря халатче за малко бебе. Ако е и удобно за паркиране ще е идеално
Мерси предварително  Praynig

PS: пуснах го във отделна тема снощи, но явно темите са доста в раздела "на пазар" и няма нито 1 отговор, надявам се тук поне някоя запозната мама да ми каже къде мога да намеря такова халатче или някое друго сладурско халатче, трябва ми за кръщене - ще се радвам да не е в предпоследния ден да обикалям да го търся Sad иии ако може обяснението къде се намира дадения магазин да е малкооо по подробно  Praynig попринцип съм от Варна, но в момента живея в Бургас иииии съм леко скарана с улиците и дадените по извесни неща около тях - еее големите ги знам и някои други, но не всички аааа от магазини за детски дрешки се сещам само чоколино (май така се казваше) зад операта, но там май не видях такива халатчета, другото за детски дрешки което се сещах беше по фердинандова около аптеката на Марешки някъде беше, ноооо там е само с дрешки  Sad ииии до там с детските магазинчета Sad  Praynig

# 589
  • Бургас
Може да провериш в Хиполенд в Мол-а. Друг вариант са магазините за спално бельо, където продават хавлиени изделия, напр. Калогера. Адресите на магазините им: http://www.kalogera.com/?url=contact.php&lang=bg

# 590
 Simple Smile мерсиии тези дни като ми се отвори повечко свободно време ще ида да обиколя  Peace

# 591
  • Бургас
Пробвай и в магазина с/у Механотехникума  Peace

# 592
мерси и на двете    bouquet  най-веротно в понеделник ще ги обиколя че събота неделя ако работят ще е до към обяд

# 593
  • Бургас
Silver Unicorn, на ул. Генерал Гурко" 32 има магазинче за хавлии и чаршафи. Аз лично от там съм си купила за децата точно такива с ушички - единия беше като зайче а другия като пате.
Утре сутрин ще попитам дали жената има размер за 1-2г. и ще ти пиша ако искаш  Peace

# 594
Silver Unicorn, на ул. Генерал Гурко" 32 има магазинче за хавлии и чаршафи. Аз лично от там съм си купила за децата точно такива с ушички - единия беше като зайче а другия като пате.
Утре сутрин ще попитам дали жената има размер за 1-2г. и ще ти пиша ако искаш  Peace
  bouquet мерси много дано има Simple Smile) само нз как ще си харесам какво да зема най-много половин час да оглеждам мечета, зайчета, патета Simple Smile))))))

# 595
  • Бургас
Silver Unicorn ,добре дошла в Бургас и Бг Мамма  Hug

Сподели после къде какво си намерила,че и на мен ми предстои такава покупка.Може и на лични,че да не спамим.

п.с.Виждали ли сте наскоро такова шише на Чико . В Хиполенд,Карфур и Бамболино няма.  Rolling Eyes

# 596
  • Бургас
  bouquet мерси много дано има Simple Smile) само нз как ще си харесам какво да зема най-много половин час да оглеждам мечета, зайчета, патета Simple Smile))))))

Значи за възраст 1-2 годинки в момента в посочения от мен магазин има само едно розово халатче - зайче с ушички. Ако подаръка ти трябва за момиче, сигурна съм, че ще ти хареса  Peace

Иначе към края на другата седмица ще получават и нови халатчета  Peace

# 597
Здравейте момичета, аз съм една пресничка мама и имам нужда от малко помощ.Искам да ви попитам знаете ли къде се продават шишета на Нуби,ще съм много благодарна ако помогнете. Simple Smile

# 598
Утре сутрин ще попитам дали жената има размер за 1-2г. и ще ти пиша ако искаш  Peace

Значи за възраст 1-2 годинки в момента в посочения от мен магазин има само едно розово халатче - зайче с ушички. Ако подаръка ти трябва за момиче, сигурна съм, че ще ти хареса  Peace

Иначе към края на другата седмица ще получават и нови халатчета  Peace

Мерси  много за помоща  bouquet на мен за момченце ми трябва, така че утре ще отида по другите магазинчета които ми казахте, че малкото ще е уникално с розово зайче  Joy въпреки че докато ху харесвах дрешки все по розови полички и разни розово-жълни комплекчета се заглеждах Simple Smile  даже бъзиках приятеля ми да му купим една поличка, че беше супер сладурска  Whistling

# 599
Момичета,знаете ли къде и въобще продават ли се в нашия вилает ученически раници с ортопедичен гръб, и колелца по възможност
Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт