Къде в Бургас 23

• 73 175
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
а вече да сте видели по магазините пантофи и есенни обувки,да знам,че ще ходя с бебка с количката и да не обикалям напразно.

# 601
  • Бургас
Момичета,виждали ли сте някъде каши Миласан ?

# 602
Silver Unicorn ,добре дошла в Бургас и Бг Мамма  Hug

Сподели после къде какво си намерила,че и на мен ми предстои такава покупка.Може и на лични,че да не спамим.

п.с.Виждали ли сте наскоро такова шише на Чико . В Хиполенд,Карфур и Бамболино няма.  Rolling Eyes

Sunny такова шише купих за моята дъщеря, но преди повече от година от "Темата" на ул. Македония - можеш да провериш там ... дано да имат още...  Peace

# 603
Момичета,виждали ли сте някъде каши Миласан ?
Каши Миласан има в детски магазин "Кико" в "Славейков".
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg

# 604
а вече да сте видели по магазините пантофи и есенни обувки,да знам,че ще ходя с бебка с количката и да не обикалям напразно.

Бамболино- к-с Зорница и на Александровска 131 -има магазин специализиран за детски обувки. Скоро ги заредихме и имат голямо разнообразие. Но незнам кой номер носите... започват от № 18.
Надявам се да съм била полезна.

# 605
  • Бургас
Спешно търся фирма за окачен таван ..Дайте някакви координати за Бургас,моля!

# 606
Момичета, виждали ли сте някъде в Бургас да се продава такъв пепелник: http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … 84&Itemid=156. Искам да го купя за подарък, а нямам време да поръчвам по интернет. Благодаря на отзовалите се.

# 607
Здравейте,момичета Hug
От къде да поръчам хубава,но ефектна торта,за рождения ден на малката.
Благодаря ви   bouquet

# 608
за торта-според мен от Захаро,има и много ефектни.Имат сайт,където можеш да разгледаш тортите.Макар че объркаха картинката на последната торта на синът ми,оттам съм най-доволна.Поръчвала съм и от Роза и от Неделя(става дума само за детски торти)-но от Захаро поне бяха вкусни.

# 609
  • Бургас
за торта-според мен от Захаро,има и много ефектни.Имат сайт,където можеш да разгледаш тортите.Макар че объркаха картинката на последната торта на синът ми,оттам съм най-доволна.Поръчвала съм и от Роза и от Неделя(става дума само за детски торти)-но от Захаро поне бяха вкусни.

И аз за всички поводи само от Захарото поръчвам.Правят страхотни торти и както каза Денито са и вкусни

# 610
Благодаря ви ,момичета   bouquet
Някъде до Флората ли им беше магазина?

# 611
  • Бургас
Здравейте,момичета Hug
От къде да поръчам хубава,но ефектна торта,за рождения ден на малката.
Благодаря ви   bouquet
За съжаление с трудна задача си се заела. Ефектна торта ще постигнат почти навсякъде, но вече не остана цех, където да правят хубави на вкус торти. Последната вкусна купена торта, която съм яла, беше от "Неделя" преди три години. Вече и там ги развалиха ooooh!

# 612
  • Бургас
Nefertity , *RedFox* , благодаря за отговорите .   bouquet

На мен на вкус ми харесват тортите на Амадеус,но като им гледам каталога,нямат много ефектни неща...  Mr. Green

п.с.Goldie ,сега ти погледнах подписа.Ама с тези красотии,които твориш,наистина няма нужда да купуваш .  Hug

# 613
А някой да знае къде в Бургас се продават лепенки за дисплей на gsm-ми (протектори за дисплей) Rolling Eyes Rolling Eyes

# 614
А някой да знае къде в Бургас се продават лепенки за дисплей на gsm-ми (протектори за дисплей) Rolling Eyes Rolling Eyes
ми във всеки магазин за телефони,иначе аз съм вземала за моя и на мъж ми от фердинандова,от първия или втория от ляво след Ботева,ако нямат за конкретен модел телефон,може да си поръчаш евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт