Къде в Бургас 23

• 73 155
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Био магазин има на ул. Цар Симеон, отсечката между улиците Аспарух и Св.Св. Кирил и Методий.

Момичета, знаете ли къде мога да отида да профилактичен преглед за рак на гърдата?

# 631
  • Бургас
Вчера минах покрай био-магазина на Симеон,там си е, изглежда доста прилично отвън,не успях да вляза,че бях с куче. Само този ли е в Бургас?

# 632
  • Бургас
Ако става въпрос за Био-козметика миналия месец си купих това. Мацката, която ми го донесе е бургазлийка и беше много отзивчива, та препоръчвам.

# 633
Мерси!
Наитина ли има само на Симеон Био магазин?
RadostinaDa става въпрос за храна и по-скоро за детенце.

# 634
  • Бургас
Не разбрах какво ти трябва. Аз говоря за козметика за лице и тяло.

# 635
  Здравейте , мили мами . В събота ще ставеме кръстници на момченце на годинка и половина високо е 90-92 см ... моля , насочете ме към магазин с качествени дрешки , сега се връщам от МОЛА и там нищо не ми хареса или по скоро ми хареса , но нямаше номерца! Благодаря предварително  Hug

# 636
в Кауфланд има много хубави дрешки , на племенницата ми съм и вземала доста дрешки от там

# 637
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде мога да отида да профилактичен преглед за рак на гърдата?

Д-р Хрусанов. Кабинетът му е на "Морска", пада се на ъгъла срещу хотел "Приморец".

# 638
Търся лак за нокти Claire's Mood.   Rolling Eyes

# 639
  • Бургас
Ибей, мацка Flutter Моите са оттам, тъй като в България няма такива екстри Tired

# 640
Момичета,знаете ли къде и въобще продават ли се в нашия вилает ученически раници с ортопедичен гръб, и колелца по възможност
Предварително благодаря
В каталога на Хиполенд гледах ортопедични раници, за колелца не знам Peace

Моя приятелка вчера купи от Карфур. Каза, че ги е гледала и в Метро  Peace
Мерси,не мога да те позная с този ник Heart Eyes

# 641
  Здравейте , мили мами . В събота ще ставеме кръстници на момченце на годинка и половина високо е 90-92 см ... моля , насочете ме към магазин с качествени дрешки , сега се връщам от МОЛА и там нищо не ми хареса или по скоро ми хареса , но нямаше номерца! Благодаря предварително  Hug

Магазин UNIQUE  Peace Имат магазин на уличката на "Св. София" и мисля, че в търговски център "Пиргос", но за там не съм съвсем сигурна има ли го още. Всъщност магазинът не е един и същ, но и в двата има дрехи от марката и аз лично ги харесвам много.

maimp   Heart Eyes Разнообразих малко  Laughing

# 642
# 643
Момичета, препоръчайте ми солариум в района на х-л Атаген. Възможно най-близо. Благодаря   bouquet

# 644
Магазин за здравословни храни незнам дали се водят био Rolling Eyes има на ул.Оборище преди детския магазин Йори от там съм купувала разни храни на малкия

моля за координати на ел техник по домовете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт