СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 757
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мда...имало е грешка ( ама не ми се извиниха) и щели да ми пуснат телефона след максимум един час...ще ги видим, ако не, пак скандал  Twisted Evil
Емир, аз поне успях с интернет банкирането, че даже вчера ми се и обадиха да ходя, че картата ми е готова  Simple Smile

# 271
  • София
Ама това сериозно ли е за този данък за тв и радио? Аз вчера мислех, че се занасяте нещо. Shocked

# 272
  • До хладилника, който обичам
Соник, обмисля се най-сериозно. Виж темата в клюкарника.

# 273
  • Испания и Стара Загора
Не знаех, че и Анита е в "Рая" !  Mr. Green
Какво значение им от кои съм? ooooh!

anita29 еми да му е честита едната годинка на МАнос, но нямаше да се сетя...след като някой не пише в темата, а в други теми, явно не сме интересни...или няма какво да сподели с нас...
Не е задължително да пише редовно,всеки си има други приоритети.Достатъчно е от време на време да поглеждаме списъка на бебетата. Peace

Анита как са децата, нещо не схванах защо влезе в темата ни, не си ли и ти част от този отбор  newsm78 и да е темата ми..........
Явно,вече не съм,щом ме няма на първа страница. WhistlingА и напоследък доста станаха нападките и скандалите,и темата не е това,което беше в началото.Достатъчно грижи си имам,че да се натоварвам и с това тук.А иначе децата са добре. Peace

Благодаря,добре сме.От 2 седмици сме си в България Peace

# 274
Станала е някаква грешка за липсата ти или наличието на първа страница, не мисля, че точно ти би се впечатлила от това дали си или не си в някакви си измислени списъци, но щом така ти е по-удобно  Peace
Целувки на децата  bouquet

# 275
Между другото, в Англия има такса за телевизия и радио. За телевизия мисля, че беше 170 лири на година. Ако имаш повече от 1 телевизор се увеличава. Ако разберат, че и на компютъра гледаш TV - пак плащаш таксата.  ooooh!
 Оказа се, че в сградата, където работех не е платена такса радио и ни забраниха да слушаме + не можеш и ipod да ползваш, въпреки, че не виждам връзка с радиото.
 В първата ни квартира там, бяхме обявили, че нямаме телевизор (което си беше така, гледахме от компа). Дойдоха някви полицаи да тършуват из нас да видят дали не сме го скрили някъде тоя телевизор.  Joy

Защо не го махнем напълно тоя списък от първа страница? Съмнявам се, че някой го чете тоя чаршаф. Помните си РД на детето, нали?
Или той се превърна в официално свидетелство - нещо като акта за раждане. Ако те няма в списъка, значи не си родила и нямаш право да пишеш тук.
 Ай спрете ме, ако можете!  Wink (да не се чете от модератори, че те имат вълшебна пръчка, с която може да ме сиктирдосат)

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 09:18 от Venilove

# 276
  • София
Благодаря,добре сме.От 2 седмици сме си в България Peace
За малко да се срещнем с Стара Загора  Laughing Ние бяхме там преди около две седмици. Колко време ще сте тук, успяхте ли да уреждате проблемите с документите на децата?

# 277
Здравейте мацки!

Как сте днес? Аз не съм се отчитала тези дни, че нещо много задачи  ooooh! Всъщност не са много задачите, но в това време всяко излизане ме изморява жестоко.

Правя една торта за утре, ама става нещо гигантско и не знам как ще я закрепя. Дано не се разпадне  Blush

Оперираха приятелката ми, на която откриха рак. Много гадна работа, милата много изтощена изглежда. Дано бързо се възстанови  Praynig

Вчера ходихме да подадем документи за паспорт на Кати  Mr. Green Живот и здраве във вторник ще е готов и ако не ми мине котка път в сряда заминаваме в Истанбул  newsm44 Иначе подаването беше голям купон  Mr. Green Ние с бате бяхме отишли като на гости - без химикалка, без копие на акта за раждане, обърках формуляра поне на 3 места от притеснение, но пък Катето като се нахили на всички лелки там и всички ни съдействаха  Mr. Green

За Мтел, Глобул и повечето банки съм убедена, че едно 80% от служителите нещо не са разбрали какво правят там  #2gunfire

Уиш, и аз се наредих на опашката във фейса, ама то като ни зарибяваш с някакви обувки, как искаш да не ти "скочим" всички  Mr. Green

Анита, много хубаво, че си се сетила за Манос, Честит му рожден ден!
На мен обаче ми писна някой само да обяснява колко сме лоши и зли тук. На мен ми е добре в тази тема и нека, на който му харесва да пише. Ако не му харесва, да прави каквото иска!

# 278
  • София
[
anita29 еми да му е честита едната годинка на МАнос, но нямаше да се сетя...след като някой не пише в темата, а в други теми, явно не сме интересни...или няма какво да сподели с нас...
Не е задължително да пише редовно,всеки си има други приоритети.Достатъчно е от време на време да поглеждаме списъка на бебетата. Peace

Амии не ми е нужно да гледам списъка на първа страница, защото с хората които общувам ежедневно съм наясно кога са им родени децата...вълнувам се когато са болни, чувствам ги близки...другото ми е леко лицемерно... Peace
Ами след като не пише редовно, няма нужда да споделя с тук присъстващите и съотвено няма нужда от нашата подкрепа...Аз имам и пиша...Харесва ми общуването в тази тема, хората с които по един или друг начин съм станала по-близка, съветите които получавам...това е...
За радиото и телевизията, отдавна се спряга да се плаща такса, досега не е минал такъв закон...пък да видим...
Криска дано всичко е оки с приятелката ти....

# 279
  • София
3 часа и половина по-късно, след 5 обаждания на 123 имам телефон  Crazy А после да не ги съдиш ли???
В Румъния има такса за радио и телевизия, а тя се плаща (или поне така беше преди 4-5 години) заедно с фактурата за ток. Съответно всичко я плащат, независимо дали имат или не телевизор или радио...много спорове бяха по тази тема, сега не знам всъщност какво е положението...  Thinking

# 280

Уиш, доволна съм, че ми се оправдаха подозренията...а те бяха и че си хубавица  Grinning

Хи-хи... подмазвачка!  Mr. Green

Не знаех, че и Анита е в "Рая" !  Mr. Green
Какво значение им от кои съм? ooooh!

За мен - абсолютно никакво! Кой от които и където иска да е, аз все така си чета избирателно! Wink

Криската, имай предвид, че и аз съм се засилила за Истамбул и обмислям присъствието и броя на евентуално присъстващите деца, така че ще чакам подробен отчет!

# 281
  • До хладилника, който обичам
Аз ще ходя до Стамбул през септември, с всички деца - с малкото по технически причини, а с голямото - щото не мога да взема само малкото... разкажете кое как.

# 282
Криската, имай предвид, че и аз съм се засилила за Истамбул и обмислям присъствието и броя на евентуално присъстващите деца, така че ще чакам подробен отчет!
Само да отидем, задължително ще дам отчет Mr. Green При мен избор за броя деца не фигурира, та ще съм си с това малкото, залепеното за мен.

Та по тоя повод се чудя дали да не пробвам да пробутам АМ, за да имам вариант да я оставя  newsm78 Дали ще е много проблем за лактацията? Не ми се рискува, но не ми се искаи съвсем зависимост да има.

Тия дни голяма глезла го раздава и малко ме нерви. Само с мен иска и като й се доспи особено, трябва да се залепи за мен. От сутринта все към мен пълзи и ми се катери по краката  Crazy И взе да проявява характер, да се сърди като не става нейната  ooooh! Но няма да се разберем така  Crossing Arms Ще я кърмя и до 2 години, ако има с кво, но това не значи, че ще си отглеждам пиявица  Mr. Green

От една седмица тренира стоене права без упора. Седи по няколко секунди и пада по дупе  Mr. Green Много е смешна и много ме кефи как целенасочено го прави. Вчера успя да се задържи доста време без да се усети, но се разсея и загуби равновесие.

Днес бяхме навън за 1 час но много й се доспа и я прибрах да спи. Май обаче и следобед ще става за излизане и ще наваксаме с разходката. Айде приятен и малко по-прохладен ден!

# 283
  • София
Най-после и Ана Мария се изправи сама в кошара  Whistling   PartyНа 10 месеца и 1 ден  Laughing

# 284
  • sofia
Най-после и Ана Мария се изправи сама в кошара  Whistling   PartyНа 10 месеца и 1 ден  Laughing
Честито!!!А сега на тебе...лошо ти се пише!!!  hahaha Емир, как е гърлото?!
Па повод сръдните: на мен темата сега ми харесва повече. Емир, добре го написа. Чувствам всички, макар и по-малко, много по-близки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт