ПЛЕВЕН - 137

• 49 012
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Голямо затишие в тази тема.

Ди , и ние другата седмица пътуваме към морето. 2 дена след вас.  Надявам се, че слънцето ще ни обича.

Радвам се за Свил.

Днес нямаше почти никого нито в музейчето, нито в градската. Къде се изпокри този народ  newsm78

# 256
Калина ми се събуди преди малко със страхотно повръщане...(((
Само се надявам да не е някой от гадните вируси, иначе Т. няма.
Сложих и една свещичка Вомакур, дано да има ефект и да може да спи.
Сега пак се унася и както винаги вече се е обърнала по корем.

# 257
Mirama дано да не е някой вирус CryМоята пък от една седмица влачи една хрема ама днес нещо и се засили и много и тече носа.

# 258
Гутен абент Mr. Green

Набързо минавам, че нещо не ми се спи и реших да ви нагледам  Laughing
Супер е тук! Невероятен град...възхитена съм.
Времето става като за разходки, но можеше и да е една идея по-топло. Сутрините са едва 10 градуса.

Деси, честито на Яна на патерица!   bouquet
Тео бебе е сладък  Heart Eyes

# 259
Добро утро.Аз тази нощ гледах филма"Играта" Joy със една страхотна героиня разбира се Joy
А след малко с малката заминаваме на разходка   че какво слънце е изгряло не е за изпускане в никой случай!!!
Муза Музовска-Хрисито по-добре ли е вече?Оздравя ли?Дано не я боли вече коремчето.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 07:52 от ice_

# 260
Добрютро и от мен! На нас пък Кирил ни стопи лагерите тая вечер от рев! Shocked От оня рев дето не знае какво иска!
О, Дикси не издържа на прекрасното и намина! Laughing Twisted Evil Mr. Green Ни са бой за температурите и тука не е  голям пек, а предимно дъждовално.
Музе и аз да питам как сте що сте, ама направо ще ти звъня!
Атракция, Ди_Пи да ви минава по-бързо. Ще взема и аз да го взема това Фенистил - нас непрекъснато нещо ни хапе!

# 261
Ооо, Дикси, и да не забравиш подаръците ни  Wink Митака вилнее ли?

Мира, дано не е от летните, много са ми омразни  Sick Пиши как е Калинката Peace

Тоя Божидар пак ми се оплаква от стомах. Вече се чудя какво да го правя. Казват ми докторите, че можел и внимание да търси, но ми е притеснително. Онзи ден му дадох едни гранулки и след 2 мин ми каза, че му е минало. Но пак си ми е шаш.

# 262
Атракция може и да лъже наистина. Брат ми беше така като дете. В продължение сигурно на година почти всяка вечер казваше, че го боли крака и искаше аспирин. И ако му дадяхме нещо да пие, веднага след преглъщане казваше, че му е минало. Но трябва да пробваш с разни хитринки за да го усетиш дали е така. Иначе знаеш няма начин за 2, дори за 20 минути да му мине и да пие нещо. Нямам представа обаче до колко не е стресиращо едно преглеждане с погълната каша иначе какво пречи да го заведеш, ако зачести да се оплаква.

# 263
Дикси, да разказваш подробно! Митко издържа ли на толкова ходене?Интересно ли му е?

Нуши, вчера бях с трите деца и свекърва ми в Градската до малко след 12

Яна е много смешна с колелото, кара си го, но ще и трябва време да си преодолее страха

Подсткригахме Елена момчешко късичко, първо аз и ударих едно каренце и ходи така няколко дни, но вчера Марто реши да я доокълца

Атракция, Мира - стискам палци за бързо оздравяване

# 264
Добро утро и от мен...
Калина тази сутрин е ок, поне така изглежда. Но нощес до 3ч ми се събужда постоянно, имаше храчки да плюе (то голямото повръщане беше наведнъж и след това само храчки). Температура не е вдигала, надявам се и да не ми вдигне. Ще изчакам с лекаря, сега няма смисъл да ходим.

# 265
Здравейте!
Моля, спешно ми трябват името и телефона на детската зъболекарка, която споменавахте. Опитах с търсачката, но не ми даде резултати!

Редактирам, намерих каквото търсех. Peace

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 10:49 от Дивиана

# 266
Мира дано не вдигне. Аман от вируси. Ту зимни, ту летни! Close В неделя вечер ми звъня учителката на Аня по история, която им води паневритмията в училище. Въобще не бе притеснена, че ми звъни в 21 часа при това в почивен ден, но по-странно ми стана, че ми поиска да и напиша нещо като похвална бележка за заниманията им, в която да опиша впечатленията, каквито реално нямам.  Shocked Също така ми втърка мита за това, как детето ми не се оплаква от болки в гърба пак заради паневритмията. Отгоре на всичко е внушила на Аня, че в следствие на тези занимания тя не била боледувала втория срок от учебните занятия. Close Деси вас карат ли ви подобни неща? От цялата работа мен най-ме е яд, че точно тяхната група няма да ходи на лагер като вашите, а много исках да я пратя! И сега такава впечатлителна картичка съм намислила, че ми се струва госпожата няма да може да се отчете с нея. Twisted Evil За карането на колело може би съм споменавала опит. На Аня и вземхме преди две години, голямо 24-26 инча не помня точно с 5 скорости.  Бойко бая пот проля докато я научи да се крепи на него, тичайки край колелото.  Joy Обаче при едно от първите пускания да го кара сама се шибна в една ограда и като на филм се прехвърли през нея, и само Господ я запази да не се наръга на арматурите стърчащи от недоправената част. В следствие на уплаха, а и вида на няколкото кървави рани се стресна и до тая година въобще не го и погледна това колело. Обаче преди два месеца пак поиска да се учи. Айде пак Бойко търча край колелото, но сега е толкова влюбена във велосипедирането, че най-редовно ходи до магазина дори с него. Много бе щастлива милата, че преодоля този си страх! Ние също!
Диди не я знам тази зъболекарка, но ако нямаш на Косето телефона щети го дам да я попиташ при коя ходеха! Редактирам се и аз - ами добре тогава. Joy

# 267
nomadka, за сега няма, надявам се да ни пропусне.
Макар че тя нейната температура винаги е около 39.8-37.1С, но може би от жегите е нормално да има леко покачване.

Аз колело се научих да карам на село. Спомням си, че на 5г. като бях, цялата фамилия се беше впрегнала да ме учи да карам колело. ) Естествено като виден овен, или овца, аз се бях запънала и упорито отказвах да направя каквото и да било. )
На следващото лято сама си хванах колелото и сама се научих (беше с помощни колелета, които след 2седмици махнах). Та от тогава много обичам да карам, но тук от 2-3години я се кача един път в годината, я не.

# 268
Здравейте!
Да кажа, че съм доволна от Кривошийска. Тя прави сондиране на слъзния канал на Белослава.

Деси, Честит Рожден Ден на Яна! Съжалявам, че съм позакъсняла, но нали ме знаеш мене. Видях и снимката на Тео - много е хубав, пораснал е и е променен!

Иначе и ние за море се готвим, но не сме избрали дата.

Дикси, дано така доволна да си и като си дойдете, живи и здрави!

# 269
nomadka как да не знае какво иска детето.Иска си неговото.За един плач има много причини -да си не е доспал или пък някой зъб да му никне.А пък и тези температури влияят на децата също.

Общи условия

Активация на акаунт