ПЛЕВЕН - 137

• 48 692
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Нормалните таксита се намират не пред гарата или автогарата, а пред сградата Мания - висока синя стъклена сграда точно до автогарата. Можеш да вземеш 8989 - Светлина или 82 54 54 например. Тариофите са 65. ст. начална и около 65 стотинки на километър. Хотел Туристически дом не го знам къде е, може би в Кайлъка,  но където и да е, повече от 4-5 лева едва ли ще ти излезе. Толкова е и от единия край на града до другия.

Всички таксита пред гарата и почти всички пред автогарата са от тези, дето дерат със сметките.

Или можеш да си поръчаш по тел, както те е посъветвала kati_v.

Силви, много готини снимки, явно е, че добре си изкарвате там  Peace

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 14:02 от Tess

# 736
Силви,най-нахално ти разгледах и останалите снимки от албума за Мароко  Mr. Green  Защо имат толкова много гълъби,не носят ли болести? А нахут и аз готвя,но по по-различен начин.На една снимка видях и млади бананови насаждения,те декоративни ли за или раждат,защото аз гледам същия банан в къщи,от миналата година ми е ,но не знам дали въобще ще започне да ражда.

# 737
Полинка, чети тук най-добре -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=508725.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418026.0

Атракция, крака му е супер. Явно паяк е бил, друго обяснение не намерих, но бая ме стресна.
Вече му приготвих багажа, утре рано призори тръгва с нашите за Влас.

# 738
Силви,най-нахално ти разгледах и останалите снимки от албума за Мароко  Mr. Green  Защо имат толкова много гълъби,не носят ли болести? А нахут и аз готвя,но по по-различен начин.На една снимка видях и млади бананови насаждения,те декоративни ли за или раждат,защото аз гледам същия банан в къщи,от миналата година ми е ,но не знам дали въобще ще започне да ражда.

Гълъбите са само на 1 площад, и ние почти всеки ден ходим там, защото Натали много обича да ги гони. вчера даже успя да хване един. по улицата съм виждала палми с банани,но са много големи–над 5–6 метра високи. Бананите които се продават тук са вносни. Растенията честно казано не са ми тръпка, затова не се и заглеждам.
Мира, като ти гледах снимките се сетих че някога и аз съм ходила там. Сега е много по–хубаво, а шаха е страхотен. И Калина е довдлна.
Дикси, на Натали така и става ит комари. бяха се съединили 3 пъпки и си стана бабуна с диаметър поне 5 см.

# 739
  • София
Полинка,аз каквото имах-написах ти го още онзи ден и то доста подробно,че даже и със снимки..Къде са видели каменист плаж не зная.Плаж като плаж.Има едни каменни ...не знам как се наричат,на определени места,но те са на малко места и  никой не те кара да ходиш баш в камъните.Плажа си е хубав.
Съвета ми е да престанеш да четеш и да се "насмиташ". PeaceПочивката е такава,каквато сам човек си я направи.На мен и на каменист плаж сигурно би ми харесало,стига да съм със семейството си,знам ли....

# 740
Май наистина много чета глупости и се самонавивам. Трябва да престана и да се настроя за хубава почивка със семейството ми. И все пак много ви благодаря за отговорите.

# 741
Атракция, крака му е супер. Явно паяк е бил, друго обяснение не намерих, но бая ме стресна.
Вече му приготвих багажа, утре рано призори тръгва с нашите за Влас.
ВидЕ ли, само глупости мислиш  Hug

Силви, супер  Peace Поне ти ни донеси подаръци от метльосването си  Mr. Green, но да не  е кус-кус и храна за гълъби  Laughing

Утре темата на бременното училище е хомеопатия.Ще се завлека, някой да иска с мен?

Нова Тема

Общи условия

Активация на акаунт