ПЛЕВЕН - 138

• 32 508
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • Плевен
Mira,  в Метро ги има и в детския магазин в Макси център. Предполагам,че ги има във всички магазини за играчки.

# 721
  • Плевен
Знаете ли в бившия пионерски дом какви занимания има за децата? Чух за народни танци и рисуване. Какво друго предлагат? Не питам само за лятото, а целогодишно.

# 722
Mira,  в Метро ги има и в детския магазин в Макси център. Предполагам,че ги има във всички магазини за играчки.

То само пише, че ги има в Метро, но дори миналата седмица ги нямаше.
Днес ходих в магазина в Макси, но ароматизатора вътре беше толкова силен, че само се завъртях и излязох, не можах да го изтраям. )
Утре ще го посетя да видя дали ги имат. Ако не, ще си ги поръчам онлайн.

# 723
  • Плевен
Mira,  освен да са свършили друг вариант няма. От няколко седмици ги гледаме с Михаела в Метро. Имаше хамстерите, дрешки за тях и къщи или там какво то им е нещото за игра.

# 724
нади миши, може и да са свършили, ама ще прескочим пак до там. )

# 725
Тези хамстери ги има на всяка витрина, за съжаление. Мое, че търпя мрънкането на Митко, и негово, че не му ги купувам  Laughing

Минах през Гнездото. Работеше и запазих за утре за 19.30. Масата е на мое име. Малко тесничко и схлупенко ми се видя, но нямах време да ходя до Будапеща, трябваше да се връщам към нас.

Силви, счупи си крака.

# 726
Ми изобщо никви клюкарки не сте. Аз поне направо си признах, че веднага ще я изтипосам във форума! Кой знае още колкщо работи си шушукате и не споделяте с мен тука!!! Искате да си изгния непросветена! #Cussing out

# 727
Дикси, абе как на всяка витрина, като аз такова не съм виждала....не че не съм си блейка, ама щях да забележа.

# 728
Мира, къде гледаш?
Има ги в Пуледро, отсреща в Крейзи, в Макси центъра, в Метро...

Номадка, да не мислиш, че някой е дошъл да ми каже за Пешко, сама я разконспирирах  Laughing Търсех нещо за повръщане и бременност (не се отнася за мен, да не тръгнат слухове   Mr. Green) и попаднах на неин пост.
Така, че споко, няма да си изгниваш сама  Laughing

# 729
Дикси, ами не съм влизала вътре чак да питам....само на Крейзи бях мярнала на витрината преди време и това беше.
Утре тогава направо там отивам да си взема.

# 730
Ехо!
Завърнах се от концерта. Мирката издържа геройски. В началото като отидохме започна да се разхожда нагоре-надолу. Като започна подгряващата група да пее, той седна на една седалка и започна да пляска. Малко се стъписа в началото на шума и аплодисментите, но бързо се окопити. За мое съжаление пляскането и поклащането на седалката преминаха в тичане по седалките точно 2 мин, след като бяха започнали. Обиколих 2 пъти стадиона и накрая го залъгах с пуканки. На зарята беше много довяолен, пляскаше и се радваше. Но за съжаление ЛЮБЭ не изпяха 2 от най-любимите ми 3 песни и съм много нещастна  Sad

Номадка, не че другият скорпион е по -черен, просто си няма цици  Crazy

Деси, сестра ми можеше да го гледа, но не посмях да й го оставя, защото по това време той вече спи, а тя нямаше да успее да го приспи.Заспива само на гърда. Или ако беше успяла щеше да  е след голям рев и реших да й го спестя. Но както казах той геройски се справи.

Съжалявам за дългия пост  Crazy

# 731
Браво Нуши добре сте завели детето на такова културно мероприятие-концерта.На Мирката му е било интересно щом като е издържал-значи е герой.Изкарали сте си добре и ви е било забавно.Стела най-накрая вчера се престраши да се вози на колелото си и видя че няма нищо страшно.Отскоро и в коритото в банята се къпе и си плиска по половин час.

# 732
Айде,за добро утро нова тема Simple Smile

Нуши, ентусиасти сте вие, не бих повлякла деца, щото моите не биха стояли на такова мероприятие...

Общи условия

Активация на акаунт