ПЛЕВЕН - 138

• 32 512
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Еми добре пък тогава няма да взимам бронховаксом. Дикси и аз с пренасянето на коте ще се занимавам тия дни, даже сега като звънях на Пешко да ми върне клетката от заека и веднага си намислих, че ще седна да ви кажа. Добрата новина е, че Пешко ще има бебе! Айде честито, скоро и бързо да спре да повръща! Heart Eyes

Въобще в тая жега как ви се ядат торти...

Аз нема да дода!

# 706
О, да, за Пешко знам отдавна  Laughing
Много скрити лимонки, еййй  Mr. Green

# 707
запази 10, аз съм с приятелка, ще се съберем, нали знаеш как става в последният момент

Аз съм голяма куха лейка, мислех, че Любе са утре в Търново и тъкмо влизам в нета да проверя от къде да купя билет за утре за Марто. Те били днес, а ние сме си поканили гости на Радишево. Ще се изям.

Пешко и Радост заминаха днес на море.

# 708
nomadka решила съм да я давам на ясла!

# 709
За 20.00ч.?
Аз по-рано не мога, но ако искате и за по-рано ще запазя.

# 710
Хайде 19:30, че да мога да постоя повече.
И Нуши беше казала, че ще дойде, ще се включат и други после.

# 711
Това Гнездо, ако не дава признаци на живот ще отида да запазя в Будапеща.
Деси, добре ще запазя за 19.30, но да не си сама до 20.00?  Laughing
П.П. Ааа, ти беше с приятелка. ОК, тогава!

# 712
  • Козлодуй
здравейте,
извинявам се че нахълтвам в темата ви. Аз съм от Козлодуй и съм бременна вече в 7-мия месец. Чувам различни мнение за АГ специалисти. Можете ли да ми препоръчате добър АГ от Плевен. Става въпрос за израждане, а не да ми води консултации. Досега ходих при д-р Бързашки, но последния път направо ме побърка с неговата констатация. След него ходих в София на фетална морфология и се оказа че няма нищо тревожно.
Моля ви да ми препоръчате някой добър според вас специалист. Да ми кажете къде изражда и на каква цена. А ако ми дадете и някакви координати.........ще съм вечно задължена Simple Smile
Предварително ви благодаря Simple Smile

# 713
Деси, и Марто ли е фен на ЛЮБЭ?  Ние с Иво решихме също да отидем. Не знам само Мирката как ще се чувства на концерта, но ако трябва аз ще изляза.

Дикси, много ти благодаря, че подтвърди съмненията ми за въпросните торти.
Да питам ли за коте? Само че не са породисти. И са на около 1 м и нещо.

За срещата ме бройте, стига да не ми мине котка път.

slb83 , всеки ще ти препоръча своя гинеколог. Аз лично съм доволна от д-р Богданова. Работи в Авис Медика и раждането е около 5-600 лв. Деси да каже точно. /Ако обича, разбира се Grinning/

# 714
Дикси, Гнездото май отварят само вечер, затова сега не са особено откриваеми или пък като минеш от там през деня. Предполагам след 16-17 има някой вече.

# 715
nomadka решила съм да я давам на ясла!
Да де това го разбрахме. Амааз питам, кое ти промени преждното решение?

Е Нуши каква добра жена си, явно другият скорпион е по-черен от теб! Grinning Laughing Mr. Green

# 716
650 беше раждането в Ависа в края на май.
Аз препоръчвам доктор Любомирова /за вагинално раждане, за секцио другите да кажат/, ако ще се ражда в Държавното родилно или в Св.Марина /има сайт/
И който и да е в Авис Медика /също имат сайт/, аз бях при Бързашки, но мен не ме бройте, изроди ме акушерка, той само поработи върху ваденето на плацентата.

Фен е Нуши. Ама аз съм заплес, винаги оставям нещата за последният момент и не си ги проверявам. Ръчкам го да отложим гостито и да ходи, ама не ще. Приятно изкарване на вас! Мирката ще изтрае. Няма ли на кой да го оставите? Като те няма едва ли ще иска цица или?

# 717
Да и е честито на Пешко  bouquet
Ей, организирахте се за срещата. По едно време си мислех, че ще ме дочакате да се прибера Grinning
В по-по-най преди 10 тина години когато го гледах, тортите бяха на двете фукли.
Аз препоръчвам Стойков и за вагинално и за секцио.
Дикси, какво е пострадал Жоро?

# 718
Много хубава новина за Пешко  Simple Smile  Все такива хубави неща да се пишат в нашата тема  Peace
  Дикси,сори за котето  Hug  
  Бенсън ,добре завърнала се  Simple Smile Шапка й свалям на снаха ти,да се реши толкова голямо дете да осинови  Peace
 Добре дошла на Тарабас  welcome  Разкажи нещо повече за себе си.
  Номадка, за твое собствено спокойствие ,ако искаш давай на Кирил някои хомеопатични ала-бала / абе,Бойко що не се включва вече,да не е нещо обиден на женската компания /
  За съжаление утре съм на работа,така,че за среща не ставам .

# 719
Аз вероятно ще пропусна срещата, защото съм яко болна, кашлица, сополи, чудо.
Ако утре съм по-добре може и да прескоча де.

Е, значи Пешко вече е бременна, че то отдавна се спрягаше тази новина. ))))

И сега да попитам, някой виждал ли е в Плевен тези интерактивни хамстери? Zhu Zhu Pets, че искам да взема за Калина за РДто. )

Общи условия

Активация на акаунт