ПЛЕВЕН - 138

• 32 512
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Барабас да ти се връща!

Я кажете освен бронховаксом какво друго давахте за имуностимулант, и наш Кирил както е под 2 годишен, кое ни е по-подходящо за пиене?

НелиБели знам те де живееш! Twisted Evil

Музе а в четвъртък вечер след 23 часа ще има падащи звезди!

# 691
На Стела бронховаксома не и действаше добре вдигаше температура от него.Давам и Респивакс защото от септември ще я пускам на ясла!

# 692
Здравейте и от мен!!!

Нели, права си за торите на 100 грама, но за съжаление затвориха сласкарницата.

Тарабас, тортите, които дават при бате Енчо са точно от "100 гр. сладки",за които говори Нели.

# 693
nomadka, да ти кажа не бих дала на дете под 2г бронховаксом.
Аз го купих и така си стои в къщи, отказах се. Поне към момента.
Защо ти е да даваш на Кирил? на ясла ли ще го пускаш?

# 694

Тарабас, тортите, които дават при бате Енчо са точно от "100 гр. сладки",за които говори Нели.
Не бяха ли от "Двете фукли"? То какво значение има, всъщност, като в Плевен ги няма....

Здрасти на новите  Hug

Не съм ви чела от 3 дни, отивам....

# 695
Ами мисля по въпроса, като ще тръгваме на ясла дали не е по-добре да пием нещо такова. Гледам практикуват го това имуностимулиране...Та питам.
Айс кво стана ти нали нямаше да даваш Стела на ясла?

# 696
Не съм ви чела, само да кажа, че не ми отговарят от Гнездото още, звъня на номерът, който  е публикуван във ФБ страницата им. Писах им и там.

Дикси, котето си е намерило стопанин вчера, пратили са го на някакво село. Митко как е?Ти?

# 697
nomadka, не знам какво да ти кажа за имуностимулирането, конкретно за Бронховаксом сестра ми го пиеше, но на доста по-голяма възраст. Когато се започва по принцип детето трябва да е здраво и е хубаво ако може да се запази така 10тина дена.
Според мен по-добре давай плодове, зеленчуци (да приема витамини), ако искаш и някой витамин на сироп...
След като изчетох доста за подобни препарати за имуностимулиране....определено са агресивни, особено пък при малки деца. И едва ли това ще го спаси и предпази от боледуване в яслата.

# 698
nomadka, не се занимавай с глупости. Остави детето да се развива правилно, дето се вика  Peace

Деси, няма проблеми. Оферти за котета валят от доста места  Simple Smile
Да мина днес от там и да запазя? Кажи ми все пак това ли е Гнездото, което си мисля - зад музикалното?

Сладкарницата е затворена в момента по ред причини - лятото няма почти никакви поръчки, собственика лежи и пъшка със счупен крак и не може да я обслужва...Септември ще реши какво да прави  Peace

Бенсън, постерите ги няма в сайта. Те и в книжарницата са нахвърляни в един кашон на втория етаж. Разглеждала съм ги, има най-различни - с животни, плодове, букви, автомобили...

# 699
Да, Дикси, това е. Все пак питай за градината им, поне аз вътре няма да мога с Тео.
Аз ще продължавам да звъня де и ако се свържа ще напиша. На теб не ти ли е далеч да ходиш?

# 700
Да, Дикси, това е. Все пак питай за градината им, поне аз вътре няма да мога с Тео.
Аз ще продължавам да звъня де и ако се свържа ще напиша. На теб не ти ли е далеч да ходиш?

За градината при всички случаи, няма да се заврем вътре, я  Naughty
На мен нищо не ми е далеч, в смисъл, че не може да ми се опре  Mr. Green Освен кварталите, де.

Ъ...колко места?

# 701
Не бяха ли от "Двете фукли"? То какво значение има, всъщност, като в Плевен ги няма....
....
[/quote]

Atракция, поедно време имам спомен, че бяха на "100 грама сладки". Може да са ги сменили.

Дикси, какво му е на Жоро?

# 702
  • Плевен
....

Atракция, поедно време имам спомен, че бяха на "100 грама сладки". Може да са ги сменили.

[/quote]
Нито една от двете сладкарниции не е  Laughing . Тортите са на Росита .

# 703
ЕЕЕЕ , Нади, ти ме уби. Laughing Бях толкова убедена ... Confused

# 704
Еддно време в "Кой е по-по-най?" тортите бяха на 100гр. сладки. Сега са на Росита.
Така, че всички сте прави  Laughing

Нади, ще дойдеш ли утре?
Я се обозначете горе-долу колко ще бъдем  Thinking

Аз
Деси
Чопи
Нели

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 15:24 от Дикси

Общи условия

Активация на акаунт