ПЛЕВЕН - 138

• 32 514
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Тарабас, от кога ти е инфото за Фаворит-Ловеч?
Преди 2години имаха каталог и можеха да се поръчват, миналата година изобщо нямаха....освен тази година пак да са пуснали...

# 676
Mirama, тортата изглежда супер, сигурна съм, че ще е хубава  Simple Smile

# 677
Тарабас добре дошла и от мен. Възрастта тук, и не само няма значение. Мацките са готини.

Дикси вземи тогава ти котето, което предлага Деси. Ние  и без това имаме още едно предложение! За съжаление домашните любимци имат предимно недобри страни, освен радостта, която пораждат в децата.

Бенсън при това положение е разбираемо отсъствието ти. Wink

Мира хубава торта, дано ти покрият изпълнението с идеята. Ти май си падаш по такива стилизирани.

Имах и още нещо за казване ама вече не помня какво.

# 678
Къде беше Гнездото, не мога да се сетя...
бройте ме и мене за срещата. такситата го знаят със сигурност

# 679
Mirama, тортата изглежда супер, сигурна съм, че ще е хубава  Simple Smile

Надявам се, като гледах албума на жената много хубави торти прави. )))))

nomadka, на това се надявам, да е като оригинала. )
Иначе...какво да ти кажа, все гледам разни шарени, пълни с животни и всякакви други фигурки по тях....хващат окото, ама накрая все такива по-изчистени ги избирам. )

# 680
Мирама, много хубава тортата, дано я направят както искаш.

Дикси, много тъжно това за котето, една от при4ините, поради които не мога да имам домашен любимец...

Да попитам някъде в Плевен продават ли постери с букви, нещо подобно(може и само букви, без картинки) но с нашата азбука. Мерси!

# 681
Бенсън, има такива постери в "Пингвините"  Peace

Номадка, ще се разберем за котето. Искам и първо да питам майка ми, защото не знам вече какво желание й остана. За три месеца две котета се споминаха.

Чопи, Гнездото е до музикалното, ако и аз съм разбрала правилно за коя кръчма говорим.

# 682
Тарабас, добре дошла!

Дикси, съжалявам за котето. Като прочетох реших да ти предложа едно, но Деси ме е изпреварила. И аз съм губила много животни, но най-много ми беше мъчно за колито ми. Толкова ми се иска да си взема коли, но в целия град няма такова.

# 683
Мира,бакалавър,че даже и професионален.Де да беше магистратурааааа Whistling
За срещата отпадам Confused
Дикси,много съжалявам за котето Hug
Първа нощ без памперс ни е.Приятелка ми каза,че днес и нощес се намисляли желания,решавали се проблеми...Белким ни потръгне.Звездите ми го говорят,сварената ми глава тоже Mr. Green Blush
За животни домашни ни е рано,първо трябва "маймунката" да се очовечи hahaha
Бенсън,уелком бак  bouquet
Тарабас,добре дошла в отбора Peace
Айде,лека нощ.Снимки ще разглеждам на хубави деца утре с кафето.Да ми е хубав деня Party
П.П. Валенцето ли ми се губи newsm78

# 684
И аз не знам къде е Гнездото, но май и аз отпадам, почти сигурно че ще ходим до село. Че тук ще боядисваме едни врати, а аз ще откача от миризмата....та трябва да се изнесем нанякъде. )

Музе, е, дано стане преместването. ) Каква специалност?

# 685
Ехооооооооо!
Аз пак по късните часове.
Ерота, страхотни снимки на госпожицата!
Тарабас, грешиш за хубавите торти - в "100 грама сладки" са страхотни и на вкус и на вид, но не знам дали още ги има, че в тая криза.
Уф уточнихте ли се вече за тая форумска среща, че не мога да ви разбера?
Ние обмисляме една Рибарица за събота и неделя, та ще видим!
И да ви се похваля днес направих първото си тирамису - стана божествено!   chefНяма да пращам снимки, че да не ви се дояде! Mr. Green
Дикси, сега разбрах за котето - много ми е кофти, най-вече заради Митака. Но в краен случай ще ти дадем едно от конюшнята, тъкмо има две малки.
Уф, мъжо иска да пращаме малката на ясла от септември и някак май не мога да си изкарам готино последните ни свободни и безгрижни дни заедно! А, ей го къде е септември.
Иначе и за второ море говорихме тая вечер, ама с детето. Пък ще видим какво ще стане. Уф, то при нас все така.

# 686
 NellyBelly обсъдете най-добре тръгването на ясла с мъжа ти и решете кое е добре за детето.Хубаво е че планувате да отидете на Рибарица и на море с детето.Поздравления за тирамисуту smile3501
Ами да дайте на Дикси едно котенце да се радва Митака!
erota хубави снимки на Симона!

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 09:05 от ice_

# 687
Дикси, мерси!

Жалко, 4е не мога да ги намеря в сайта им да ги разгледам и да си избера, ще трябва на доверие да карам Simple Smile

Музе, добре заварила Wink Успех с махането на памперс, моят ерген е още с нощен.

# 688
Добро утро! Наспахте ли се добре?
Благодаря ви за топлото посрешане  bowuu не съм и очаквала друго, та нали у дома и стените помагат  Joy
Сега да ви кажа за тортите-аз имам превид, такива като по картичките, че трудно се намират тук, освен частно изпълнение. То на вкус може и да има, вкл. и в ресторанта, в който работя са много вкусни, но не са като тези , които Бате Енчо в предаването си "Кой е по-по най" дава.  А във Фаворит Ловеч аз си ги поръчвам в самата сладкарница, защото често пътувам до там, но ще проверя и тук, защото живея близо до детския кът.
Дикси, как прекарахте нощта без котенцето?
Хубав ден на всички! Много емоции и не спирайте да се усмихвате!  Hug

# 689
Добро утро и от мен. )

От няколко дни ме боли гърлото, но от вчера съм и с ужасна хрема....направо супер. ((

NellyBelly, браво за тирамисуто. )

И на Калина още не съм и махнала нощния памперс, но тя спи по 10-11ч и все още се случва да пишка в него.

Общи условия

Активация на акаунт