ПЛЕВЕН - 138

• 32 521
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен
Дещо, следващият път като поръчваш виж тук http://www.iherb.com/Probiotics-Acidophilus?p=1&sr=3 . Пристигат в пощата за една седмица, а доставката е 4 долара. Пробиотиците ги изпращат обвити в лед.

# 661
Ерота, чудни морски снимки  Heart Eyes

Пак ви казвам, мен не ме бърка къде ще се срещнем, така, че Деси, ако минаваш покрай Гнездото запазвай 10-тина места. Като гледам и те ще са ни много.
Аз ще дойда към 20.00, по-рано ми е рано.

Днес котето ни Ема я е прегазила кола  Cry  Cry  Cry
Много ми стана мъчно, заради Митко се сдържах да не плача. Казах му обаче, че е изчезнала и най-вероятно няма да се върне. Той е убеден, че ще си дойде  Sad
Как ли не се мъчихме да го отучим да излиза от портата това котенце, но то не и не - излиза отива до другия тротоар и се връща. Нещо като игра му беше станало.
Уф...

# 662
Тарабас, разбира се, че приемаме....)

Аз постоянно гледам, че един куп хора "надничат", някой направо редовно си четат.....ама ми е чудно що не пишат.

Дикси, кофти за котето...(

# 663
Благодаря ви момичета. Е, аз не чета най-редовно, но пък всеки ден се отбивам да видя какво се случва в града ни. Разбира се от прочетеното разбирам, че съм бая по-голяма от вас, но пък и аз мога с нещо да съм полезна, напр. с  опит.
А котенцето ранено ли е или направо е починало? Ако е така много жалко, а ако е още живо да помагаме, докато е време.

# 664
  • Плевен
Тарабас , добре дошла Grinning.
Дикси, много тъжно. Ние имахме едно бяло коте тук и после го занесохме на село. Изчезна, а Михаела само пита за него. Мина доста време и е ясно, че няма да се върне, но как да й обясня.

# 665
Тарабас, няма какво да се направи.
Наревах се едно хубаво, защото разгледах снимките. Не че ми олекна.
Домашните любимци освен много радост, за съжаление често носят и много тъга.
Нади, ще видя колко и какво още ще обяснявам според въпросите, които ще ми задава.

# 666
Дикси, чакам Бойко да ми отговори за едно котенце дали ще го вземат за Кирчо. Ако не - ваше е, стига да го искате - Женско, не суче вече, на 3-4 месеца някъде най-много, пишка в тоалетна котешка, обичало да се гушка, към 16-17 може би ще го донесат от София насам.
Може пък да дойде с писмо за Митко...или нещо такова.
 Hug

# 667
О, Деси, щом е женско е супер.

# 668
Аз мислех да купувам коте за РД на Калина....но май и тази година ще се откажа. По-точно мъжа ми не иска котката вътре, а породиста котка на двора няма да оставя...

Поръчах си тортата, надявам се да стане като на снимката. ) сега ще ви пусна да видите какво съм си избрала. )
ето я тортата

# 669
Мира, хубава е тортата и никак не е сложна за изпълнение. Като каза как не искат да ти я направят си представях някаква сложнотия  Grinning

# 670
Дикси , много съжалявам, но на мен не ми разправяй. Аз съм губила котка след 11 год.съжителство, , куче след почти толкова, таралеж след 1 год , та знам какво е. Щях да умра от високо кръвно с всяко от тях. В момента имам един Чочи на почти 10 год. и треперя над него. Страшно ги обичам, но по-важното е, че трябва правилно да се обясни на детенце. Идеята с писмото е много добра. Вътре напр. да пише, че му е личен подарък, а той името само да му избере. Ако трябва ще му обясним лично, ще го доведеш и ще си поговорим. Много пъти децата приемат по-филосовски нещата от нас.

# 671
Тарабас, и ти като мен. Досега съм губила две котки - едната на 14г., другата на 13г. Общо взето точно от както завърших първи клас (тогава ми взеха първото коте) до сега, са ми били тези две котки, плътно с мен. Последното ни коте, което днес загина беше само на два месеца и половина.
Митко ще разбере какво му казвам, за него нямам съмнения. Може да се каже, че рядко му спестявам истини, по-скоро малко ги завоалирам, като в случая.

# 672
Дикси, те и другите, които бях харесала не са сложни изобщо. Просто имат разни фигурки.
Но по фирмите не им се занимава да ги правят, те си имат някакви там стандартни и това е...мързи ги явно и това си е.
Пък тази ще ми я прави една жена, поне всичко ще е както трябва. )

# 673
Мира, тортата е прекрасна, но в Плевен като цяло няма място , където да правят хубави торти - нито на вкус, нито на вид. Аз лично си поръчвам само във "Фаворит" - Ловеч, прекрасни са. Вече и в детския кът до китайската стена имат техен албум, но трябва няколко дни по-рано, за да могат да ти я доставят. Напоследък не съм питала дали още вършат тая услуга.

# 674
Момичета, изоставям ви, че имам работа. До утре и хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт