ПЛЕВЕН - 138

• 32 536
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Ами хайде тогава някой да провери дали работи и дали  може да ни съберат две маси за четвъртък? Не знам дали имат телефон, ще трябва да минете, някой, на който му  е удобно.
Аз ще проверя за градината на Гнездото.

# 646
Не знам дали имат телефон, ...
Имат:  0888/ 069 375

# 647
Е, нали на Нади и Дикси им е наблизо, предполагам могат да прескочат да проверят.

# 648
Валка, Кати, много ви благодаря!  Hug

Да се поправя за пропуска да поздравя всички рожденици. Да сте живи и здрави!

# 649
На срещата незнам дали ще мога да дойда, но мога да питам за масите. За четвъртък ясно, само кажете горе-долу за колко човека.

# 650
Здравейте!
Аз само да се запиша и продължавам да чета! Mr. Green

# 651
Ехоо, привет!

Отдавна не съм се мяркала,  най-накрая надвих мързела да изнамеря темата отново Embarassed
 Дикси, мерси Hug

4естито на рождениците от понеделник! Здрави и щастливи!

Надявам се вси4ки да имате хубаво лято и весели ваканции!

Да се от4ета:
Усилено се боря с килограми и бръ4ки Joy
Детето ходи на плуване, но нека кажем, 4е няма да е новият Майкъл Фелпс Simple Smile
При нас са големи жеги+влага, опознаваме района, ходим и на плаж, но не се къпем, водата е ледена.
Имам си нов племенник, снаха ми осинови 14 - годишно мом4е от Уганда.
Знам, 4е бях обещала снимки и не съм забравила, но още не съм ка4ила нищо в мултиплай откакто се преместихме Crazy

Весело изкарване на срещата! Hug

# 652
Охоо benson10  ти се появи.Вярно че отдавна не беше писала в темата.Хубаво е че детето ти спортува и ходи на плуване.Нека се развива и най-вече да му харесва.А ти щом се бориш с килограмите ще ги свалиш.Ще чакаме да качиш снимки за разглеждане.До скоро Hug

# 653
  • Плевен
Aз обаче си мисля, че бар Бианка не е най-добрата идея. Градината е много хубава, но обслужването и храната са пълна трагедия когато има повече хора. Точно за това спряхме да ходим там. Но ако искате ще проверя дали работи и ще запазя места.

А Будапеща?

# 654
Качих малко снимки,че отдавна не съм показвала:

http://www.facebook.com/album.php?aid=25439&id=1000004876548 … &l=dc7aaa4de6

# 655
benson10, добре завърнала се в темичката. ) хайде дай и някоя снимка. )

За срещата ми се идва много, но не знам дали ще успея, може в четвъртък да пътуваме за село...

# 656
Мен за сега ме бройте в присъстващите за срещата. Къде се намира този бар Бианка? Ако е до Окръжна сигурно ще ме домързи да дойда  Crazy. Но ако не е чак там съм на линия.

# 657
Бианка е по-скоро по-близо до Освобождение, в уличките отзад до детската градина. Ще звънна в Гнездото да видя за места тогава, там поне имам впечатления от храната.

Мира, аз сега поръчах тези пробиотици http://www.burkan.info/455257/DOFILUS_-_PROBIOTICI_ZA_VSICHKI_.html
Виж за едните пише, че добре повлияват и при хеликобаткер
Аз съм поръчала женските и детските, излизат 50лв заедно с доставката до Плевен /има ги само в софийски аптеки и затова, а така ми излиза и по евтино/ за 20 дни прием
После може да продължа с лактофлор, че май са по-евтини.

# 658
Здравейте момичета!
Вие нови хора приемате ли, че аз от доста време надничам, но днес се изкуших да питам  newsm78
Хубав ден ви желая, изпълнен с много емоции и добро настроение!

# 659
Е как да не приемаме!
Готин ник.

Общи условия

Активация на акаунт