ПЛЕВЕН - 137

• 48 695
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Плевен
Ау, останаха ми очите в този шах. Фигурите изглеждат чисто нови.

# 721
Здравейте момичета, отдавна не съм писала тук.
Помогнете ми със сигурна туристическа агенция.
Ще съм Ви благодарна, досега не съм ползвала услугите на подобна.
Eва, ние /организацията/ сме ползвали услугите на ето http://vist-tour.com/ и всичко беше ок. Съобразиха се с изискванията ни и направиха всичко възможно пътуването да мине гладко.

# 722
Ауу, къде сте, бре?
Голяма скука тук  Crossing Arms

# 723
Е това се вика признание за мъжо.СКучно ти е без него Laughing Абе , жена, ти вместо да се наслаждаваш не царството си без мъж, скучаеш.... Naughty Аз само ви чета май, мързи ме да пиша, а и няма какво.На целодневни двойни смени съм на работа тия дни.Сге тъкмо си взех душ и ще се отправям към леглото , че сутринта пак ще ставам в 5 Tired
Ти свърши нмещо интересно и вместо мен, че сили нямам дори за мисъл  по темата Hug

# 724
Ами аз лично чета темите на майките, които имат да връщат пари на НОИ. Някои мнения ме оставиха без думи, но нямам енергия за виртуални битки.
Предлагам да се организираме за среща, а?

# 725
Велмар, капнала съм от умора и жега днес, та най-тежкото физическо натоварване, което мога да понеса в момента е кликането по мишката  Mr. Green Наслаждавам се на което, разбира се, че утре пак като днес Laughing

# 726
Ние сме на вълна Телетъбис. Кирил вечерно време успяваме да го озаптим само със серия от споменатото филмче. На нас също ни е жега разбира се, но човекът от прогнозата за времето, каза че настъпва най-страхотното време за море! За момента сме само с план да ни огрее, иначе Аня заминава довечера за Китен за 10 дни. Леко е недоволна, че нямало за влака спален вагон и как точно ще пътува...Ама и аз на 12 години сигурно точно така съм мрънкала. На мен лично ми се ходи на Синеморец, понеже не съм ходила, а ми се вижда готино място. Обаче е на майната си далече и ще е някоя друга година. Няма кой знае какво за писане особено като няма и нищо за нищене.
Грийн айс от няколко дни се каня да ти мерся за обяснението. А уж бях чела за този лиан, но явно не съм попаднала на това обяснение за колелото. 

# 727
  • София
Весело изкарване на Аня на морето Grinning,а вие,номадке,дано скоро също се топнете.
аз няма също какво толкова да пиша.Вчера бях на родителска среща на Бубка,нали ще е първолаче.Обсъдихме организационни неща-съвсем различно ще е вече.Ще я водя в 9ч на Плиска и оттам бусче ще я кара в училището и в Дружба.Наобяд като свърши същото бусче ще я кара за обяд и за занимания следобедни в Гео Милев.Оттам ще си я взимам към 16часа.Напаснах си нещата -Мими ще е от 8ч сутрин,тъй че ще имам време да я заведа нея,после и кака и.Тамън като се прибера ще имам час и нещо почивка и ще стане време да взимам Мими Crazy.Абе ще си напасна нещата аз като започнем,няма начин.

# 728
Добро утро и от мен, тук през ноща валя дъжд и сега въздуха е супер свеж,а времето е идеално. Утре хич не ми се тръгва,ама няма как,след морето пак сме тук.

# 729
Дикси,как е крака на Митаче?

Ние се прибрахме вече,че не се диша. Мразя да ми е топлоо  Whistling

# 730
Ха добро утро Simple Smile
Ние преди малко станахме. А така ми се спи. Снощи на улицата пред нас имаше страшен скандал в 1 часа. Хазаина е собственик и на сградата срещу нас. Тя е със около 30 стаи, и в тях живеят само жени. На входа има портиер, и те нямат ключ. Към 12 се заключва. Да, ама 2 девойки окъснели и той не им отваря. Те крещяха, реваха, хазаина, който живее над нас ги плашеше, че ще се обади на бащите и. Другите момочета и те нещо крещяха и реваха. Около час си беше цирк.
Сега се стягаме да излизаме. При нас не е много топло. Откакто сме тук най–много е било 33 градуса. Но слънцето имам чувството, че е много по–силно. Към 11 ако съм навън направо ми разтапя мозъка(доколкото го имам). Иначе към 4 пак е хладно. А нощем се завивам с тънко одеало.
Преди няколко дни успях да снимам водоносци. Те вече май са само туристическа атракция, но преди 15 години се срещаха доста често. На гърба си носят кози мехове пълни с вда, и я  продават в медните канчета окачени на тях. Досега не съм се прежалила да пия Simple Smile Ще ги снимам и отблизо, но когато съм с баща ми, че на мен ще ми искат много пари.
http://silvipl.snimka.bg/africa/maroko-2010.517022.19659093.big
В неделя заминаваме за 3–4 дни с баща ми в командировка. Лошото е, че майка ми има спешен обект и не може да дойде с нас. И в хотела имало само 1 свободна стая. Тя е с 4 легла, но по–хубаво беше да сме в 2 стаи. Хубавото е , че хотела е на брега на океана в Агадир– грда побратим на Плевен Simple Smile И че стаята е служебен разход Simple Smile
Може да се наложи да се приберем с такси. А тук такситата са много интересни– има градски и извънградски. Градските не могат да напускат пределите на града, и във всеки град са различен цвят. Много са евтини. Извънградските могат да пътуват само по определен маршрут. Например ако от Плевен искам да стигна до Троян  отивам на изхода за Ловеч и хващам  такси до Ловеч. На входа слизам, качвам се на малко такси, което ме откарва до изхода за Троян и там се качвам пак на голямо такси. Цената им за пътник е толкова колкото струва и автобусния билет. Само че, трябва да се натоварят 6 човека– 2ма на предната седалка, и 4ма отзад Simple Smile Аз съм се возила веднъж и си платих 2 места и се возих сама отпред.
айде стига за днес, че няма кой да чете.

# 731
Е, как да няма, тук съм и те чета с най-голямо удоволствие   Hug
Никола е при баба си, аз аз съм на работа и съм свободна в събота вечерта, така че ако някой иска може да спретнем една срещичка   Peace

# 732
Момичета, предварително се извинявам, че ще "спамя" темата ви с моя въпрос, но тъй като сте само плевенчанки знам ще ми помогнете Simple Smile
Предстои ми съвсем скоро да посетя вашия град и ще отседна в хотел "Туристически дом". Бихте ли ми препоръчали някоя коректна таксиметрова фирма, защото се притеснявам като сляза на автогарата да не попадна на ония таксита "фантоми", които да ме одерат с голяма сметка? Можете ли да ми кажете колко би ми струвало до въпросния хотел или поне тарифата на такситата, защото нищо не откривам в Гугъл? Благодаря ви предварително.

# 733
Такси ОК 0885118888 - работи на принципа "Набери и затвори".
Такси ЕКСПРЕС 0885998888
Лично аз ползвам услугите на Такси ОК, доволна съм.

# 734
Може би ставам досадна вече с въпросите за Влас, но доста хора не са доволни от там, но аз късно разбрах. Централния плаж хубав ли е, ако не кой друг? Кажете хубави ресторантчета и ако някой е ходил в хотел Крис да каже нещо. Казват, че плажа е каменист, наистина ли?

Общи условия

Активация на акаунт