Честита ни темичка, само хубави новини да ни носи и БРАВО на Зори, че успя да ни я пусне между ангажиментите си

Със закъснение - ЧРД, Космо !!! Да си все така усмихната, щастлива, ученолюбива и обичана от семейството

Ради, кафенцето изглежда супер

Тези дни не бях в настроение предвид стеклите се обстоятелства и налегналите ме грижи
От сряда съм на работа, а добре че свеки все пак ще успее да си пусне някой ден отпуска, за да дойде и да гледа Галя, за да не я пускаме на яслата веднага още не приключила лечението си. Горкичкото ми детенце - първия й антибиотик Бе както си ни беше нормално ежедневието и така в един момент се започна препускането. Лесно беше като си седяхме двете в нас, кога ще стане, кога ще хапне, кога ще си играе - няма график, време да искаш, а сега ни грабна ежедневието

Успешна седмица на всички - пу-пу, айде и за нас да е така и всичко да се нареди

Пожелавам ти бързо оздравяване!
Аз съм боледувала от едра и от дребна шарка, но сега само при мисълта за тях пак насртъхвам. 

/ се връщаш на работа, нали? Успех ти пожелавам, да ти е леко и приятно, бързо да влезеш в ритъм и да не ни забравяш.
Алина никога не е пишкала на гърне, пищи и не иска да сяда. Махнах памперсите, заредих се с гащички и започнахме. Първите два дни имаше инциденти, но на третия вече изкарахме цял ден със сухи гащички 
Да оздравявате бързо всички, ей!
Хубавото е, че скоро ще гушкам малката бебка