Жоренцето и то в кюпа с не знаещите кво искат.Напоследък много мрънлив лигоч го е нападнал.
В яслата имат една гадна лелка и 2 много готини.Когато види сутрин гадната и веднага надува гайдата,а при другите влиза с кеф.Като го взимаме същата работа,ако гадната е на смяна и веднага се гушва в мен и аха да ревне.
Оплака ми се днес,че не му давала да си зарива краката с пясък. За памперса - Жоро също като Али не иска гърне и ходи само на тоалетната .Като пишка,стъпва на една степенка,а за акането имаме детска приставка за тоалетната.Обаче на вън ми е проблема.Той не иска да пишка ако го държа ,както момиченцата се държат,а иска прав .Обаче аз нещо не мога да се ориентирам как да стане без да си опика дрехите
Вече си мечтаем за моренце,но не се знае кога и къде ще е.Ако не ни мине котка път,ще открием сезона с 4 дни в Бургас при кумувете другата седмица,но да видим.
В работата е лудница,не знам щом сега има толкова народ ,зимата като започнат болестите как ще е.

angelfish ,леко раждане и живо и здраво бебче!

Жорето има едно топче на вратлето,което много ме притеснява-доста е пораснало и продължава да расте,много ме е страх да не излезе нещо гадно,но не знам къде да го водя да го видят.Уж е някакъв лимфен възел,но той го има от бебе и вече е огромно чудо.Пие едно хомеопатично и един имуностимулатор,пък да видим.Можело да се разпостранят и на други места по тялото,направо главата ми пламна да го мисля ,какво е и какво ще стане.

Доки ми се скара, че не нося постоянно едни специални чорапи дето ми каза да нося, а аз дори не съм купила, мъжът ми твърди, че всичко се дължи на лошото хранене този път и сигурно е прав. чувствам се виновна.

/
Направо съм йм взела страха - много съм лоша
Остана памперса, но пък засега го тренираме ... Аааа, и самостоятелното хранене, но това да ми е проблема