Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Заки, къде ги намирате тези ясли дето работят през август??? Завиждам... Нашата ясла не работи вече и сега ги мъкна с мен на работа. И е просто ужас сутрин. Непознато място, непознати лели.... Сутринта 1 час са ревали.  ooooh!

# 151
Понеже няма никой в чата да се отчета тук.Ние вече сме пълен комплект...
Чудесно, много се радвам за вас  Hug

Нашата ясла не работи вече и сега ги мъкна с мен на работа. И е просто ужас сутрин. Непознато място, непознати лели.... Сутринта 1 час са ревали.  ooooh!
Сави, не знам как се справяш, честно!
Ти си за медал просто   bouquet

Моята пикличка вече плува - с надуваемите възглавнички за ръчичките  Laughing Ляга изцяло във водата по коремче и държи главата високо, за да не гълта вода  Wink Плаца-плуца и си прави завойчета  Ето я: малката русалка

Марги, Ники, Диди  Hug - къде сте???

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 18:57 от Анонимен

# 152
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Гледам,че говорите за почивки на ясли и градини.Тук почивка нямаме нито на яслите,нито на градините.Нашите си работят.
Мария я карам на море,но не иска да плува,само се пече и бяга,и си играе с пясъка.
Аз тръгнах на работа вече.И доста имам и за четене,и за писане.Днес интервширах 4-ма човека в Дома,където работя и им анализирах резултатите.Предстоят ми консултации с още 24 възрастни и след това ще правя психологически характеристики на всеки поотделно.Дано да се справя.
В работата нямаме Интернет,само при шефката,така че не мога да пиша през деня,само като се върна от работа.
Дано всички да сте добре и здрави!

# 153
  • София
Hug здравейте и от нас!

Честит рожден ден ,Севи - много здраве и щастие!  bouquet

Шоколадово бонбонче- честито за работата!

Оле,много е сладка Джия! Heart Eyes

Жоро много обича във водата,но само ако морето няма вълни,започнат ли вълните- не ще и да чуе да е във водата.

Нашата градина си работи ,но защото е дежурна тази година и са събрали децата от цяла Дружба.
Обаче май като моето чудо друго няма.Жоро ходи на ялса от октомври и все още реве всяка сутрин.Вчера лелята каза,че само той плачел,дори и от новите деца,които сега са дошли само за през август.Всяка сутрин е голяма драма. Sad

# 154
Севи, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана жена и прекрасна майка!

Илиянче, хайде честита ти работа! Да работиш с интерес и да заплатата ти да е голяма и хубава!
Заки, и аз съм забелязала, че престоят на децата при бабите им почти винаги се оказва много ползотворен. Обикновено там имат доста добра дисциплина. Дано довечера се похвалиш хем с ядящи с апетит деца, хем със спокойни и весели след яслата.
Оле, ще й изям сладките плуващи крачета на Джиа. Heart Eyes А и Коки как смело скача, страхотно се забавляват. Simple Smile Хем полезно, хем приятно.
Веси, все така с хубави новини за Моника да се включваш! Скоро гледах нейни снимки, много е пораснала и личицето вече е като на госпожица, а не като на бебенце. Растат хлапетата... Simple Smile М/у другото, много ме изуми Мони - такова хубаво разсъждение е направила за морето и памперса, браво на детето! Вие вече комуникирате на друго ниво. Simple Smile
Зори, може би Жоро плаче, защото имахте голямо прекъсване на яслата и той все едно на ново тръгва. А след като се успокои играе ли си с децата, хапва ли си, спи ли спокойно? Сигурно му е труден момента на раздялата с вас.

А като стана въпрос за работещи и неработещи ясли, една приятелка се оплака, че се чуди как да гледа през август детето си, защото въпреки че тяхната градина работи със сборни групи, от там учтиво я помолили да не води дъщеря си, защото е палава и ще им е трудно да я гледат при такива необичайни обстоятелства. И като се е опитала да им възрази, й дали "приятелски" съвет да си я гледа, защото много се разболявали през август в сборните групи и най-вероятно и нейното дете веднага щяло да "пипне" нещо. И след тази "загриженост" на лелките за здравето на детето, сега се редуват да го гледат всички възможни баби, лели и роднини, за да остане здраво. Wink
Това последното е като един вид успокоение за Сави, че дори и при работеща ясла, явно няма гаранция, че децата ще я посещават, особено ако лелките са по-нахални.

Хей, какво става с двете току-що родили мами? Не ни забравяйте, драснете по някой ред, покажете снимки да се порадваме на бебенцата.

# 155
  • София
Марги,то нашето прекъсване беше за МАрт и Април.От Май месец ходи вече и това са 3 месеца ,децата за толкова свикват като тръгват за първи път.После си яде и спи и играе,което ме успокоя,че ако знаех ,че се тормози по цял ден- не знам как щях да я карам.Цирковете ги прави само при оставянето.Една от колежките в аптеката сподели,че и нейният син е бил така до 1-ви клас  Crazy,а с момиченцето и са нямали тези проблеми.

И в нашата ясла им се щеше да не ходят много деца и 5 пъти ни казаха,че ако има начин да не ходел и всеки месец ни питат за следващият и попълваме някакви декларации,но няма как = за това има дежурни групи,да събират децата.

# 156
  • Тук и там
Хайде да се разпиша, да не ни мислите  Mr. Green

ЧЕСТИТИ ПОПЪЛНЕНИЯ В СЕМЕЙСТВАТА НА angelfish и spirit !
НЕКА МАЛКИТЕ СЛЪНЦА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ДОБРИ ДЕЧИЦА !

С голямо закъснение:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЕ !
Желая ти много радост и семейно щастие и всичко,
което си пожелаеш да става лесно и без проблеми Hug

Илиянче, успех в работата  Wink Ти си знаеш, че ще се справиш  Peace

Ще пропусна много теми, в противен случай мога да карам до 50-та страница на темата  Laughing

# 157
Eeee, ама Иве, какво е това нещо? Няма ви цял месец и мислиш, че ще се разминеш с три реда? Я веднага дай отчет - как изкарахте, какво прави Галя, кога тръгва пак на ясла и т.н.

# 158
  • София, Борово
Оле Hug, чета ви, тук съм, но имаме много грижи за майка ми...В четвъртък излизат резултатите от биопсията и не съм на себе си Cry

Честит рожден ден ,Севи! Много здраве и сбъднати мечти ти желая!
Спирит, да ви е жив и здрав Любчо! Да расте безгрижно и щастливо!  bouquet
Веси, прегръдки на Моника Hug

# 159
Диана дано да са хубави резултатите,стискам палци.
Ние след три дни детска градина пак сме болни единия.Абе не ги гледат там и това си е.То не,че ние се справихме по добре като ги заведохме на скапания курорт на почивка ама......
Вече нямам търпение за отпуска и пак мореееееееееее,но сами.
Между другото едната ми колежка е от Бургас и сега като си отиде ми се обади и каза,че и там масово вируса е натръшкал доста хора и деца.

# 160
Здравейте момичета. Благодаря ви за хубавите пожелания.
 Да ви кажа много, много не остава време да се ровя по форума сега. Вкъщи е веселба. Бебо реве, Криси го гушка. Само иска да го целува и прегръща. Не я познавах в тази и светлина и не очаквах такава реакция  Thinking Общо взето трудно го опазвам от нея. Разходките с двамата също са премеждие, но се надявам да се приспособя бързо Grinning
Иначе сме добре. Папка и спинка малкия, послушен е за сега.
Ето ги двамата дребосъци

# 161
  • Sofia
Здравейте! Да ви почерпя с голямо закъснение за рождения си ден и мерси за пожеланията.

Съжалявам, че толкова късно, но пред отпуска съм луднала от работа, яслата не работи, мъжът ми и той нещо не е добре, та и с него се занимавам... изобщо що съм жива не знам.
Нищо, от другата седмица съм 3 седм отпуска.  newsm44 Вярно с децата на главата, но все пак е нещо. Дано успеем да отидем на море поне за малко. Ако някой знае бунгала с храна да казва бързо. Без значение къде.

# 162
  • Бургас
Здравейте и от мен!
И аз няма време да се включа,но работата върви с пълна сила.
Сега и колежката ми по кабинет излиза в отпуска от утре.Тя е социален работник и някои неща са ни свързани,та как ще се оправям сама,идея си нямам.Моята си работа я върша-консултиране,протоколи след консултация,анализ на резултати и психологически оценка.А и дело на всяко лице правя с настоящо психическо съсътояние и такова при постъпване,т а бумащината не е малко.
Спирит,страхотни са ти децата,да ги изядеш само като ги гледаш,пу-пу!
Диана,стискам палци всичко да се окаже наред!
Иве,разкажи нещо повече за вас!
При нас в Бургас е плъзнал летния вирус,страшно е просто!

# 163
  • София
Аз май не съм честитила на Спирит за новото слънчице, изгряло в семейството й! А пък и хубаво име са му дали Wink
Спирит, да ви е жив и здрав малкия Любчо, да ви носи много радост и усмивки и да бъде едно щастливо и усмихнато момченце!

Диди, дай Боже всичко да е наред с твоята майчица и утре резултатите да бъдат добри! Ще се моля за вас Praynig

Илиянче, пожелавам ти много успехи в новата работа, да я вършиш с удоволствие и да имаш свестни колеги.

Иве, благодаря ти за пожеланията! То доста време мина от рождения ми ден, обаче лошо няма.  Grinning Пиши как сте с малката кукла.

Сега да ви питам нещо.. Преди около седмица сложихме ваксината на Рали против морбили, рубеола и паротит. Знам, че е с голямо закъснение, не ми се карайте Mr. Green Но въпросът ми е- какви са страничните явления от нея и след колко време се проявяват. От два дни някъде Раличка е със лека температурка и стомашно неразположение и се чудех може ли това да бъде от ваксината.

# 164
  • Sofia
По принцип е възможно, но няма как да се докаже дали е от ваксината или е вирус. Дай и нещо противовирусно за всеки случай, смекта и я дръж на диета 3-4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт