Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 213
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
   Да взема да се включа и аз, че отдавна не съм писала.

Съчувствам на всички болни. И Лили беше болна. Някакъв гаден вирус. Температурата не спадаше под 37.5 за повече от час и половина и така близо 2 денонощия. Качва до 38.7, смъкваме я с Хексалгин с Панадол (или Нурофен) до 37.5 и след час и половина пак 38.7. Сега има само суполи и някаква кашлица, но много рядко. Надявам се и със сополите да се справим, защото сме планували в събота да отскочим до морето в Гърция. Няма да можем да отидем за няколко последователни дни, но ще гледаме всяка седмица да ходим за по един ден.

Спрях Лили от градината и ще я пускам пак септември месец. Сега се гледаме двете.

На всички болни бързо възстановяване.    Hug

# 136
Да взема и аз да драсна малко.
Честита дъщеричка на Ангелфиш! Здраве и щастие да ви съпътстват винаги!

На патерици: Честит рожден ден на хубавото Наде! Wink

И на болните бебоци давате ли им имуностимуланти? Би трябвало, след като боледуват толкова често. Моята дъщеря  боледуваше доста, докато не израсна, или по-скоро докато не сменихме джипито и той забрани всякакви АБ.

По-другата седмица ще ходим семейно към Смолянските езера, Ягодинската пещера, Асеноградсйата крепост, Пловдив и т.н. та ми и интересно дали изобщо ще видим нещо от тези деца. Като ви чета, вие сте доста по-напред,  а на Никола хобито му е да реве и да се тръшка. Wink)) Дано да отмине, че нещо с нервата не съм добре напоследък
Лека вечер от мен.

# 137
  • София
Ооо, Радостина, мерси, мерси! Flutter  Grinning

Ние ходихме до Ягодинската пещера и Дяволското гърло, когато Раличка беше на около 5 месеца. Мъжът ми я носеше в кенгуру, докато обикаляхме из пещерите, а аз се занимавах с Любчо. Той беше много развълнуван и чакаше да види Батман някъде там. Нали той живее в пещера Laughing Не мога да кажа, че видяхме кой знае колко от красотите на тези места, но си изкарахме страхотно и ни останаха хубави спомени.

# 138
Леле от кога не сте писали.... Shocked Дано да е защото всички сте на моренце и нямате време за форума. grinning039
Аз се включвам пряко от мястото на събитието с една чудесна новина. Надявам се, че Поля няма да ми се разсърди, но не мога да се стърпя просто. Embarassed

На 27.07 spirit стана мама за втори път! Party Бебо Любчо и мама са добре и тя звучеше мноого щастливо! Hug

Да не забравя - Честита дъщеричка на angelfish!  bouquet Да ви е жива и здрава! Прекрасна е! Heart Eyes

# 139
  • София
Честито на spirit! да е жив и здрав малкия Любчо!

Повечето мами тръгнаха на работа, дори чата замря.

Ние с Гого сме си в нас всеки ден по разходки и откакто не ходи на ясла дори 1 сопол не се е показал. Затова може и да не ходи зимата на ясла за да не носи на брат си бацили.

# 140
Честито на  spirit! да е жив издрав и много щастлив Любчо....  bouquet

аз на последък нямам време за нищо.. разпънала сам се на 100 места.. ваканцията за баткото запо4на и с 2 деца в къщи ми идва малко нагорно да оправям вси4ко и всеки...
да се похваля Оги  ще тръгва на ясла (май ви бях казала) ама пак да ви кажа 4е нещо мозъка ми изневери.. на море окон4ателно няма да ходим дори и за така ме4тания плаж не знам дали ще можем... крива работа.. ама ще се примирим...

лек ден!   bouquet

# 141
 Честито момченце на спипит!! Да е жив и здрав малкия Любчо и много да го слушат мама, тате и кака Heart Eyes

Аз все следя темата и чакам да се разпише Марги да каже как са... ама тук я няма, в скайпа не ми отговори, дано са добре Praynig Марги, призовавам те на отчет,моля,че ви мисля!

Радост, направо ви завиждам за пътешествието:) То не че ние няма да ходим на море- чак септември, ама аз си завиждам на всички, които пътуват нанякъде. Ходихме за 1 ден до село в събота и така ми беше хубаво, в тая София подивявам направо. На село пуснахме Бела в пясъчника, напълнихме капака на пясъчника с вода и тя се пляцика и изглеждаше толкова щастлива. Гледам я гребе с нещо водата и цвърчи от удоволствие и като поглеждам- взема си маратонките и гребе ли,гребе Mr. Green хубаво,че й носех и други обувки.
 Габчо започна да се заглежда вече, да се усмихва, коликите ги няма-  става човече и примерно сега си лежи в кошарата сам и чувам само гугукането и прискърцването, които продължават доста дълго преди да му писне и да зареве. Бела все повече изпитва някакви нежности към него, гали го, целува го, иска да го носи Crazy и гушка, като заплаче гледа и тя тревожно и се опитва да го успокоява.
 Поздрави на всички и ви призовавам на отчет:)

# 142
  • Sofia
Здравейте. Отдавна не съм писала, но много работа имах, децата бяха болни и изобщо... нямах време. Първо да почерпя, че на 27.07 станаха 3 год от зачеването на мойте мъже. Още си го празнуваме.  Laughing

Иначе сме добре. Не се напикаваме вече почти.  newsm44 Имаме си нова количка. И се надяваме втората половина от август да ходим на море. Само нещо с таткото не можем да се разберем къде. Аз искам на хотел или станция с пълен пансион, че не стига че по цял ден ще търча след децата, ще пера на ръка, ми ако трябва да готвя и да мия чинии.... Егати почивката.  Naughty Той пък иска на бунгала или къща, за да сме далече от хората и да не се притеснявал като децата реват. Той много се вълнува какво ще кажат околните.  Mr. Green
От понеделник яслата затваря. Свеки би отбой. Ще трябва да ги мъкна с мен на работа...  ooooh! Изобщо целият август се очертава един дълъг купон. За мен предимно.  Wink

# 143
Добре дошъл на белия свят на малкия Любчо на spirit!!!
Да ящен и послушен!
Бързо възстановяване на мама   bouquet

И аз не откривам Марги и се притеснявам...Маргиииииииииииииии!!!

Ники  Hug, вчера си мислех за вас, ама все не те откривам на скайпа. Разтопи ме с думите за малкия Гъбчо  Laughing Може ли нови снимки да му се порадваме?

# 144
Да е жив и здрав малкия Любчо и да радва мама и тати!  bouquet
Севи по добре да е на по молко курортче и плажа да е по малко посещаем,излязоха ни резултатите от изследванията и епикризите ротавирус е бил ,а той е от мръсотията в Златните,хотела беше 4 звезди луксозно,хубаво място,но отходните тръби на тези големи хотели предполагам се вливат в морето поне по време на дъж миришеше.

# 145
Еха, страхотна новина!
Спирит, честити син! Да е жив и здрав малкия Любчо, да е умен, щастлив, послушен, да е радост за мама, тати и кака!

Струва ми се, че на нашето море ентеровирусите са сериозен проблем. Все повече познати се оплакват, че почивката им свършва с разстройство и повръщане на децата. При по-големите хлапета болестта сякаш протича по-леко или просто с тях лесно влизаш в комуникация и по-лесно можеш да ги убедиш да пият вода и лекарства, но при мъниците нещата са много сложни. Когато бях дете, почти не минаваше почивка, без да ме хване диария. Аз се опасявах тази година за Дея, но тя нищо не иска да яде, пък и бяхме съвсем в началото на сезона и това може би помогна. За това пък се върнахме от там с варицела. Simple Smile

Ники, Оле,  Hug Ние сме добре. Моите пъпки минаха, остана само първата Shocked, вече почти 2 седмици не заздравява, седи огромна коричка, кой знае какъв белег ще остане, но това не ме притеснява особено. Лошото е, че на Дея й остана характерния белег от варицелата, който прилича на ямичка и е точно над горната устна и много ми се набива на очи. Мажа я с конткрактубекс, но тя веднага го трие и едва ли ще има ефект.

Аз спрях да кърмя Бояна, защото имах много пъпки по гърдите. Сега нещо ми се дърпа диването и не ме иска, ще видим кой ще е по-голям инат. И двете сме рогати зодии, дано аз надделея. Жал ми е да я оставя гладна, че да види ако пропусне 1-2 хранения как ще започне да суче.

# 146
  • Sofia
По въпроса за чревните инфекции - аз съм безкрайно довола от Rotarix (ваксината срещу ротавирус). Май и друг път съм казвала. Това са ми най-добре похарчените пари. Не съжалявам, че я сложихме. Хем Жоро беше с разстройство 1 месец след ваксината (но не силно). От тогава вече 1,5 год нито веднъж не са имали никаква чревна инфекция, нито разстройство нито нищо. С изключение на 1 ден от един антибиотик, но то не се брои. Направо ги бетонира тая ваксина.  Laughing А имат контакти - и ние с баща им сме боледували, и на ясла ходят, и на площадката, и по земята събират мръсотии и си лапат мръсните ръце...

# 147
  • Бургас
СПИРИТ,ЧЕСТИТ ВИ СИН!НЕКА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ И БЕЗГРИЖЕН ЧОВЕК!НА ТЕБ ЖЕЛАЯ СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ПОМОЩ ОТ БЛИЗКИТЕ!
И аз не съм се вясвала скоро,но нали оправям документите за работа.Живот и здраве,от понеделник започвам като психолог в Дом за стари хора тук в Бургас!
На всички,които ще ходят на почивка скоро желая приятно изкарване!

# 148
Здравейте мили майчета
Мен много,много ме е срам Embarassed,но днес съм се престрашила да драсна някой ред.
   angelfish,да Ви е честита прекрасната дъщеря!
   spirit,да Ви е честито синчето и на Вас!
Опитах се да прочета всичко,което съм пропуснала,но карах малко по диагонал  Embarassed.Ще наваксам,въпреки,че напоследък наистина нямам много време за компютъра.
   Иначе при нас нещата са добре,резултатите от процедурите във Виена са прекрасни,сега лятото почиваме,но септември пак ще ходим живот и здраве.Памперса го махнахме май месец,беше много лесно за 3дни го махнахме през деня,една седмица по-късно махнахме и нощния е напика се онзи ден на следобедния сън,но баба и и дала диня преди да легне та е нормално.Бибата сама си я махна,защото имахме уговорка,че с биба и пасън не се ходи на море.Беше много смешна една вечер като заспиваше си я извади от устата и каза::Не искам биба,искам ходя моие" от тогава повече не я е слагала,хубавото беше че след 3 дни наистина отивахме на море и съвпадението беше прекрасно  Simple Smile.

Увлякох се спирам!Лека нощ!
До утре!

# 149
Понеже няма никой в чата да се отчета тук.Ние вече сме пълен комплект след болницата във Варна пратихме децата при баба и дядо защото не можеше да ги дадем на детска.Вчера мъжа ми ги прибра,пораснали са хранят се много по добре от преди боледуването.Малката вече хитрува говори някакви неща дето се чудим от къде и идват на ума.Деян бута колите и друго не го интересува.Йоана има страх да заспива на тъмно и оставяме да свети лампата,но пък от това Деян не може да спи абе лудницата почва наново.
Днес им е първия ден след доста дълго отсъствие от детската градина почти месец и половина ще видим как ще са вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт