Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 210
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Оле, браво на теб за установяването на режим. И при нас има подобен проблем, но аз го реших, като спрях да настоявам Любчо да спи. Явно детето расте и има нужда от по- малко сън. Доскоро заспиваха и двамата към 14.30 и спяха по 3-4 часа. Вечер Ралица си заспиваше към 22.30, но Любчо се въртеше в леглото до посред нощите. Случвало се е да стане 2 часа през нощта, а той още се върти Rolling Eyes Не ми се ще да ги будя по- рано следобед, защо тоспят доста дълбоко и когато се събудят са кисели поне един час. Сега пак не си лягат рано, но и двамата заспиват веднага. Започнем ли градина и режимът ни се променя и децата тогава си лягат към 21ч. Обаче сега през лятото, когато стоим навън до тъмно почти, не мога да го постигна.  Възхищавам се на твоя подход към децата и на упоритостта ти!

По въпроса за яденето- за повечето неща, които си изброила внимавам и аз. Фритюрник и ние не ползваме, не запържвам докато готвя, чета етикетите и избягвам храните с много адитиви и най- вече продуктите с хидрогенирани мазнини и соеви продукти (трудна работа е това)... Обаче от микровълновата не мога да се лиша. Не готвя в нея, но за затопляне ми е незаменима. За тефлоновите тигани... последният ни на Тефал има някоя и друга лека драскотина, но на опаковката му пишеше, че е изработен от безвредни материали (за разлика от педишния, пак на Тефал)

# 121
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Мария напоследък е много ранобудна.Ние сме без памперс вече месец и нещо.Нощен не й слагам още на 4-тия ден след като я отучихме.Казваха ми да й слагам и следобеден,и нощен,но аз реших да не го правя и досега сме нямали издънки. Simple SmileАко нощем й се пишка,ме буди и казва да я слагам на гърнето.
Олимпия,браво за настойчивостта ти за режима на сън и на хранене!Похвално е.
Пепе,оперираха ме в края на месец март-фиброаденом в гърдата.Скоро ходих на консултация и доктора ми изписа "Мастодинон"-хомеопатични за 3 месеца.
Чакам да стане 20 юли,за да ходя на събеседване за работа в дом за стари хора.Много се надявам да стане вече и да тръгвам на работа!
На всички болни желая скоро да оздравяват!

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 08:30 от Шоколадово бонбонче

# 122
Здравейте мами.
Angelfish,честита радост!
Оле,и аз внимавам за нещата, които си изброила,не мисля ,че си хахо  Grinning
Илиянче,дано започнеш желаната работа  Hug
Марги,Пепе,бързо оздравяване  Hug
Аз също си ползвам още количката,когато сме без кола/т.е. без баща й/ Натали обича да върви и много често вървим на дълги разстояния,ако количката ми е на двора на нашите или е останала в колата,но ми е по-удобно с нея,защото си слагам багажа,играчките и разни такива и не ги мъкна.
Натали свикна много бързо с това,че ходя на работа,просто една сутрин казала на баба си"Аз вече няма да плача за мама и тати,защото те ходят да работа да спечелят парички и после си идват при Натито"
Заки,голям стрес сте изживяли,пиши как сте.
Натали много отдавна не спи следобяд,сутрин става към 8-8.30,на обяд я слагам към 12-13часа спи около 2 часа,и вечерта в 21-21.30 е в леглото и за 20 мин. е заспала.
Днес ходихме на плаж,заради тези непрестанни дъждове,не бяхме ходили изобщо този месец,беше много хубаво и сега Натали спи каталясала.
Пепе ти ме разби с този 10 часов плаж  Grinning Ние повече от 2 часа не сме стояли,защото сме измаряме,непрекъснато очите ми са на осем.Натали не се страхува и си влиза в морето, почти не излизаме от водата и направо капвам.
Оле,честит празник на каката/със закъснение/
Съжалявам за разкъсания си пост,но гледам да не забравя нещо и пиша каквото се сетя.
Бързо оздравяване на всички,приятно изкарване на всики,които ще ходят на почивка.

# 123
Забравих да ви се похваля,че Натали кара колело,е не може на баир ,защото няма сила но иначе на равно кара и управлява сама  Simple Smile

# 124
Натали много отдавна не спи следобяд,сутрин става към 8-8.30,на обяд я слагам към 12-13часа спи около 2 часа,и вечерта в 21-21.30 е в леглото и за 20 мин. е заспала. Космополитън за мен това си е цял следобеден сън....от 12  плюс 2 4аса Simple Smile   bouquet.. ние сме с горе долу същия или по скоро трябва да го приу4вам на него заради яслата...

а сега добра ве4ер...да се похваля..моето дете официално  е в списъка на яслата ни..(леле ако знаете как ми трепна днеска като ми казаха) до сега го приемах като нещо което ще се слу4и сега само се вълнувам да дойде 15 август да пускаме изследвания пък после дали ще му е добре...ми нещо не знам ще можем ли да се разделим Sadама трябва...   колело не кара още макар 4е се мъ4и (ама аз нали все го сравнявам с батко му.. който на тази възраст беше фурията на пътя с една триколка) но определено и той ще е футболист и  моторист все ти4а като мотор из нас..замислям се за една кола даму купим от тези с педалите ама щ видим Simple Smile

Оле аз май сам лудата.. не 4ета етикети...фритюрник не ползвам оба4е.. ядат си запържено и пържено...много оби4ат нещо месено  я питки  я бани4ки и други такива..
коли4ката ве4е ми е само за дъждовните дни ...ина4е си ходим пеш даже всеки си носи покупките сам Simple Smile

хайде лека ве4ер  bouquet

# 125
Вече сме добре важното е,че и всички си се прибрахме поотърсихме се от "голямата почивка" и ние на работа малките обаче не исках да ги давам на детска рано им е след прекарването в болницата и ги закарахме на баба и дядо.
Иначе Йоана от месец кара колело с педали,но Деян не може или не иска да върти педалите и се придвижва с друга кола която се бута с краката.
Вече девойката ми е като голям човек абсолютно всичко говори даже неща които Деян не може да каже тя му ги обяснява и му повтаря как се произнасят.
Яд ме е много за скапаната почивка,но като мине време ще ми помине.

# 126
  • София
Заки,  радвам се, че вече сте по- добре и сте си вече вкъщи! Разкажи какво се случи. Ентеровирус ли беше наистина?

# 127
  • София, Борово
Здравейте всички Hug
 Angelfish, Честита Мира!!! да расте здрава, спокойна и щастлива!
Шоколадово бонбонче, успех на събеседването утре!
На болничките желая бързо оздравяване Hug
Виктор още не говори, но пък е без нощен памперс от 2 месеца.
Връщам се да чета назад  bouquet

# 128
Здравейте!
Започна ме варицелата и се чувствам като парцал. Пъпките не ме сърбят за сега, но съм с 38,8 градуса температура, подути и много болезнени лимфни възли, чак главата имам чувството, че ми е подута и изтръпнала, а очите така ме болят, че трябва да си затварям клепачите като си въртя главата, защото иначе не мога да го направя заради болката.

Диди, радвам се, че се разписа. Hug

# 129
Марги, много гадно аз също я карах преди няколко години, беше кошмар, неща и да си помисля ooooh!
Заки като чуя за такова нещо и косата ми настръхва. Изживях такъв ад миналото лято, а при теб е по две Hug Важното е, че вече всичко е минало.
Кристина също повръща цяла нощ и аз умрях от притеснение, но за сега след порядъчно доза лекарства е добре. Много се надявам да и се размине, че ако се влоши незнам как ще я оставя, датата за секциото наближава, абе, май съм склонна да оставя бебо да почака докато се оправи, само и той да е на това мнение.

# 130
 Марги, ужасно е.... сега още повече ми се иска да пратя на разстрел тая варненска майка, дето ви го причини това чудо... #2gunfire Дано бързо премине! Ти кърмиш ли още? Как ти се отразява целия тоя стрес на кърмата? Как е Бояна? А останалите у вас?

Спирит, стискам палци Криси да се оправи бързо, а на теб- леко раждане, бързо възстановяване и прекрасно бебе!

Пепе, върна ме една година назад, когато ходихме в Полша на концерт на Ю2 и после в Краков... беше толкова хубаво, и сега като се присетя и ми става едно такова..... прекрасно на душата.
За зъбите- след вторите млечни кътници ще пораснат първите постоянни зъби, но това ще стане около 6тата годинка. Сега е много рано още. То че има акцелерация-има, ама не чак такава Mr. Green След като пробият 6тите, след тях към 11-12г ще пораснат 7те зъби, а за мъдреците- има много време- когато си решат /моите растяха от 23 докъм 33тата ми година:((

Заки, като те прочетох и ми настръхна косата...

# 131
Леле, spirit, дано Криси вече да е добре и да нямаш притеснения по нея. Толкова малко остава до раждането, сигурно ти е доста притеснено покрай това повръщане. И аз стискам палци всичко да мине успешно и да няма никакви проблеми.

Ох, Ники, спрях да я кърмя, защото имам много пъпки и по гърдите. Предполагам, че още докато беше болна Дея се е заразила Боби, но все пак не искам допълнително да я излагам на риск. Нямах си работа и се разрових в интернет да чета за варицелата и малките бебета и пишеше доста страшни неща. Надявам се да не заобича шишето до толкова, че да отказва да суче.
Днес съм с 1% по-добре от вчера, защото нямам висока температура, а съвсем малко повишена. Пъпките обаче са стотици, а лицето ми изглежда потресаващо и плашещо. Толкова са много, че нямат място да излизат на разстояние една от друга, за това се съединяват и в момента едната ми буза прилича на една огромна пъпка, почти няма неизрината кожа. Дея се уплаши като ме видя днес и не искаше да дойде при мен.

# 132
Оххххххххх писах ...писах и накрая го изтрих............ ooooh!
Ангелфиш ,честито!Да са ти живи и здрави дечицата  bouquet
Марги ужасно е това,което ти се случва....Това беше моя най-голям страх ,когато Габи беше съвсем малка.Кака й тогава ходеше на градина....
Бети сега е при баба си в провинцията.Много е щастлива.От една седмица ме врънкаше за"бабина градинка"/баба й е детска учителка/Сега ходи с нея на работа.Играе си с каките...слуша баба си.Спи си по цяла вечер.. Thinking
Тук ме побъркваше ...Събуждаше се по 3-4 пъти и ревеше с пълно гърло....Разиграваше ме по цяла вечер...Не знам на какво се дължи това!!!!Там спи като къпана/сега и аз си поспивам  Embarassed/
Габи ми е толкова кротичка...../пу-пу/...на мама кротушанката.Спи си по цяла вечер..не плаче само се смее и припява.Господ си знае работата...тя ми е конпенсация за каката Laughing
Ето малко снимки от насSimple Smile
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=34145&id=100001197082533
П.с./трябва да се копира целия адрес в нов браузър/

# 133
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Аз се позагубих,но вчера бях на събеседване,в понеделник ще се обадят да кажат резултата,какъвто и да е той.А и нали бях именничка/Илинден,а аз-Илияна,та нямах време да драсна един ред. Почерпете се на патерица за мое здраве и от сърце!
Мария не е на ясла от два дни.Тъкмо реших да й пусна молба за отпуск до края на седмицата,за да ходим на плаж и тя взе,че вдигна температура преди два дни,от днес вече е с "Макропен".Ама голямо лято караме ние тази година-все болни.
Марги,съчувствам ти за варицелата при мен беше ужасно 4 дни-непоносимо.Сърби,боли,пари,място не можеш да си намериш,а те наизлизат къде ли не по тялото,имах и задух,не можех и да спя.След това мер боляха краката.там където започваха да зарастват пъпките и едва стъпвах.Желая ти скоро да се отървеш от пъпките!Нашия тати и той я изкара сега,отпуснаха му с комисия още 5 дни вкъщи.
Заки,страшно чудо сте преживели и вие с т.нар. почивка.Дай Боже да не се повтаря вече!
Спирит,бързо да се оправя и Криси и да не те плаши повече!Започнаха ни вече летните вируси.То всъщност ние не сме спирали да боледуваме де.
Желая на всички ви лек ден!

# 134
  • Лондон
angelfish, честито за Мира, да сте живи и здрави цялото семейство Hug

Аз съчувствам на всички боледуващи, наистина не звучи добре Sad

За варицелата искам да допълня, че инкубационният период на вируса е 2 седмици, тогава по нищо не личи, че детето/възрастният е болен и това е коварството на тази болест, заразяването става от хора/деца, на които не им личи, че са болни Sad Аз ви бях писала, че Аннабел я изкара през април, както и цялата детска градина, но тук всички родители искат децата да я изкарат рано, та едва ли не се радваха, че децата им са я хванали Rolling Eyes Една приятелка дори каза, че ако знаела, че Аннабел е болна щяла да доведе бебето си, на 7 месеца, на гости Thinking Аз това не го приех, но иначе бих казала, че Аннабел се възстанови добре, от ужасно многото пъпки по лицето има само един белег, и един голям на корема...Майка ми каза, че аз съм я изкарала на 12 г. и е било много тежко Wink

Извън това мога да се похваля, че последните 6 месеца Аннабел не е боледувала, явно историята с имунитета ще се окаже истина, миналата година след като тръгна на детска, изкара какво ли не, вкл. свинския, сега няма проблеми, чукам на дърво Simple Smile

Ние изкарахме супер детско море 12 дена, Аннабел не излезе от водата и ядеше по 6 топки сладолед на ден, 3 на обяд и 3 на вечеря...и остана здрава  Grinning Имаше и много други забавления, много хубаво за деца, а и за родители...

Пожелавам хубаво лято на всички Grinning

Общи условия

Активация на акаунт