Ние да ви се похвалим вече сме без памперс.
Преди 5 седмици го свалихме и от 4-5 дни вече рядко имаме инциденти. Голям зор беше, но сега съм много доволна. 
Та потърси някое детенце да ви направи показно, много помага.
( Аз гледам краката, викам й няма ти нищо, няма дори кръв,целувам крачетата..а тя реве и вика- главичкатааа:(( И като я погледнах, на челото една голяма цицина. Поплака малко, поцелувахме я, мина/дано/. Влизаме при педиатърката и докато разказвам кой кога и как бил сополив и как Бела паднала и тя изведнъж се разплака и..повърна:(( отново върху мен, върху нея, по пода на кабинета...ужасна картинка. Прегледа ги двамата- за нея си каза,че й няма нищо, ама малкия бил със зачервено гърло/леко/. Ще се лекуваме с хомеопатия. Скътахме 2те ваксини за тая седмица. И докато го мереха колко е пораснал, Бела вика- пиш и реве. Аз кое по-напред- бебето ли,нея ли..отидохме до кенефа..такава мърсотия, няма крушка, детето не искаше да влезе:( свършихме работата, връщаме се в кабинета и тя...пак повърна, тоя път я хванах навреме, та в мивката, поне не бърсах под после. Докторката каза да я наблюдавам и ако продължи да повръща да ходим в Пирогов
За сега е добре, всичко е както всеки ден. Дано няма ексцесии, все пак не падна кой знае как. Аз даже не разбрах,че си е ударила главата. Та леко съм под напрежение сега, отгоре на всичко докато спа преди малко я е ухапало нещо по клепача и й е леко подут. Абе..не му е ден на детето днес:( 
Освен това имаше 8 дни Т 37,5-37,7 без сополи ,с чисто гърло и гърди.Накрая се оказа уроинфекция.
То с памперс нямахме такава ,сега без я пипна.Ама то в яслата с тея гърнета - едвали ги мият след всяко сядане(ако не се е изпишкало детето) и едвали се мият след всяко дете лелите като ги изпишкват,знам ли. 

), научих ги да скачат от едни малки скали без да ги държа. (Друга лудост, която ми хрумна и изпълняват добре, е да въртят точилката на баба и бастуна на дядо като нинджи - е, справят се супер, ще снимам клипче
. Аз го отдавам на опитите й да откаже следобедния сън - не може да изтърве играта с брат си, а той не спи следобед (спря на 2г5мес, когато спрях да го кърмя
)
Голямата спеше и в първи клас следобед, тез дребните направо ми разказват играта с неспането си...Като казах голямата - днес има имен ден, преди 2 дни стана на 17(!!!) години. Да почерпя:

Разкошна е малката красавица. Супер оформено бебче за тези килограми. 
Другите да си ги гледат вкъщи. Дано не е вярно, ама.......
И в тази връзка, аз така се зарибих с този ларедут, че изхарчих 200 лв. Но почти всичко, което поръчах е необходимо. Само дето вече вкъщи имаме спорове за парите, защото изхарчих всички спестявания за морето досега
.

След като се разсъниха, веднага се усмихнаха, заиграха се двамата докато им правех мекички...