Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 219
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит празник на всички и честит имен ден на именичките!
Илиянче, да ти е жива и здрава Мимката, да расте весела и безгрижна!!!

Диди, как сте?

Раличка изкара доста тежко последните дни. Имаше разстройство, жестоко я нахапаха комари така, че долната част на ръката й се поду, зачерви, дори леко посиня. На всичкото отгоре някъде около 36 часа не беше пишкала. Водих я при педи, тя не ми повярва. Прати ни на ехограф и там докторът потвърди, че е задържала урина и каза ако да вечерта не се изпишка, да я водим в Пирогов да й слагат катетър ooooh! Слава Богу, по пътя към къщи , с голям рев тя свърши и двете работи. Прибрахме се мокри и изцапани, но облекчени. Сега от два дни вече е добре, слава Богу!

# 181
  • София, Борово
Честит имен ден на Мария на Шоколадово Бонбонче и всички, които празнуват  bouquet
Благодаря на всички, че се интересувате как са нещата при нас Hug Няма още диагноза, трябваше в четвъртък да кажат, но се оказало, че са взели малко материал и пак са повторили изследването. Сега чакаме този четвъртък... Дано Господ пази майчицата ми Praynig
Оле, ще и предам непременно!  Hug
Наде, как така 36 часа няма да пишка??? Милата Раличка...
Ники,преди време писах за периода на пубертет на Виктор - ходих и на психолог и тогава всъщност заобичах този пубертет, колкото и да е изнервящ. Децата ни растат, развиват се и са здрави, това показва той Laughing Въоръжи се с търпение и чакай да мине:)))

# 182
  • София
Ех, Диди, тежко и тягостно е да чакаш... Но дано всичко да е за добро и резултатите да са добри. Още веднъж подкрепа и прегръдки от нас!!! Praynig Hug

А за Раличка... тя и докторката така каза- "Как така не е пишкала толкова време?! Не може да бъде." Но факт. Събуди се две сутрини със сух памперс, през деня е без, но гащичките й бяха сухи. Коремчето й щеше да се пръсне. Докторът, който я прегледа на ехограф каза, че имала някакво леко възпаление на уретрата и когато пишка я боли малко, затова я е страх  и задържа урината. А тя е едно упорито малко овне. Като реши нещо и край. Такъв проблем, но по- отдавна имаме с акането. Няма запек, а задържа изхождането да последно, което значи 5-7 дни. Казвам, че няма запек, защото после акито си е нормално, не е твърдо. Ох, ама и аз една тема захванах ooooh! Всичко започна след един прекаран запек, когато наистина я болеше, това я уплаши и после просто реши, че няма да я върши тая работа. В чудо съм се видяла с нея.

# 183
  • Тук и там
Ей, това моето малкото хич не ми дава да напиша и един отговор в темичката ни  ooooh!
Хайде сега, докато си гледа клипчетата набързо да драсна:

Със закъснение, Честит Имен ден на Мимето /на Илиянчето/    bouquet
Да расте умна, добричка и здрава сладурана   Wink

Дианче, наистина стискаме палци всичко да е наред. Дано не е сериозно, но и ти си знаеш - още едно мнение никога не е излишно /казвам го, защото свекърва ми я оперираха жената ей така за нищо - само да си вземат парите по пътеката - бе здрава да е жената, ама това никъде го няма  #Crazy/.

Наде, дано тези неволи вече не ви повтарят - представям си какво ви е било  Peace

При нас нищо ново. Не смея да се хваля, че Галя направи 3 пълни седмици на ясла... Не знам дали се брои, макар че са 6-7 дечица сега, ама за мен си е повод за радост  Laughing Поне вече не плаче там, яде каквото й дадат, поналива бутчетата  Mr. Green Спи по малко, не като в къщи по 2 часа, но това да ни е проблема. Вечер след като вземем душ, се мята уморена  и заспива веднага - няма вече серенади по нощите  Laughing

Хайде, стига толкова - утре пак  Hug
Успешна седмица на всички -  и на работещите и на отмарящите  Wink

# 184
  • Бургас
Здравейте на всички!
Благодаря за поздравите,които сте отправили към Мария!
Диана,продължавам да стискам палци всичко да е в норма.
Иве,дано твоята хубостница да си ходи дълго време на ясла без да се разболява!
При мен е натоварено през деня,вечер си лягам към 22 часа и заспивам.
Надявам се всички да сте живи и здрави и да си почивате пълноценно!
Целувки на порасналите дечица от нас с Мими!

# 185
  • Тук и там
Къде сте всички  newsm78
Хайде драснете по някой ред  Hug
Гледам разкошни снимки и клипчета на нашите дечица във фейса, дайте малко повече инфо и тук за това какво правите, как са дечицата.
Усещат се страшно много липси... Cry

# 186
- Добро утро!

мен треска ме тресе ..на 01.09.- Оги тръгва на ясли...макар 4е ми се слу4ва за 2-път пак си е същата емоция ,лудница... страх от неизвестното.. защото после трябва да си търся работа и като цяло запо4вам да осъзнавам колко добре си ми беше в къщи....

а форума  остана малко на заден план .. то не са ферми ,зоопаркове и още 100 неща Mr. Green

лек ден  bouquet

# 187
  • Тук и там
Привет   bouquet
radi^, аз като черна станция на всичко ама ... това за фермите и сие ми е познато  Mr. Green
А с яслата - ами нямаме избор  Peace Дано да имаш успех с работата, защото аз нещо лекинко започвам да се депресирам с моята и ако можеше да си направим второ и да е готово за дни - директно щях да атакувам Crazy Новия ми колега май ще е първия човек в над 10 год. ми трудов стаж, с който не мога да се "стиковам", който се прави, че знае много, че разбира много и на всяка крачка гледа да те издъни, да те жегне за нещо - все едно ще му взема работата и заплатата. Дребна душица ей, ама какво да се прави  Wink
Хайде, оставям ви да направим няколко кръгчета навън  Hug

# 188
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Мария я хвана летния вирус!
Не минаваме седмица без разболяване.Не знам как ще се оправяме с яслите и с това,че всички работим.Мъжа ми вече 3 пъти е взимал болничен от 2 месеца насам.Два пъти за Мима и един път за него.Мен шефката ми ме е пускала 2 пъти заради Мима,а баба й също вчера излезе от работа,за да се грижи за нея.
А аз днес си умирам от болки в корема.Хвана ме гастрита.
Иве,не се връзвай на твоя колега!Нека си живурка по единично!Все ще допре и до твоята помощ за нещо.
Ради,вълненията си остават за всяко дете и са индивидуални.
Оги има ли желание да ходи на ясла?
А що се отнася до това за работата ти,дано да намериш такава,която да ви удовлетворява и като заплащане,и като работно време.
Желая лек ден на всички!

# 189
  • Тук и там
Как сте днес ?
Илиянче,
надявам се, че се оправяте от летния вирус  Hug Наистина е много трудно това с боледуването и гледането - нали преди да отидам на море, се наложи и едната и другата баба да идват само и само да закрепим положението, че и аз все пак да свърша нещо преди отпуската си. За съжаление и аз ще съм в групата да отсъстващите майки, но преди и 1 ден болничен не съм имала, та сега ще наваксвам  Confused
А за колегата ми... ще се оправям някак - засега обмислям стратегията си  Laughing
Вчера Галя не пожела да спи следобеден сън, голямо пеене беше в кревата. Явно вече й се отразява режима в яслата, където я поспи 20-на минути, я не и през останалото време си лежи в креватчето, за съжаление с бибата. Добре, че в нас не се сеща за нея, ама да кротува там при децата, да не я мисля, защото без нея само обикаляла наоколо и седяла - а така поне да си почива в креватчето.  Rolling Eyes
Днес обаче си е на домашния режим и спи вече час и половина  Wink
Добрата новина за мен е, че откакто тръгна на ясла поне нощем спи без да ми се буди, защото не му виждах края и на работа през деня, и нощем дежурна  Crazy
Хайде разписах се, ред е на следващите  Peace

# 190
Днес ще се отчета Simple Smile
   Вече съм отпуска.Багажа е събран.Чакам утрото с нетърпение да тръгнем пак към морето. travel
Мога и да се оплаче обаче,Моника е в ужасно настроение Sad,само мрънка,трябват и двама-трима слуги да и изпълняват желанията постоянно,а това ме влудява на моменти,явно възпитанието не върви добре и незнам как ще се преборим  ooooh!
  Предишните пъти на морето се държеше прекрасно,надявам се от утре пак да е така.
Спокойна вечер на всички

# 191
  • Тук и там
Веси, приятно изкарване на моренцето  Hug
Щом Моника се е държала добре преди, и сега ще е така - само търпение  Peace
Ще чакаме после снимки и разкази  Wink

# 192
 Ох, това дете днес ми стопи лагерите... до рев ме докара, до безпомощност. Няма такава истерия. Цял ден после ми беше криво, и още не ми е минало. Да минава тоя пубертет ли е, дано е период, ама нещо много дълъг стана:(( Още повече се радвам на малкия сега, че стана голям кротушанчо, само раздава усмивки... викам да му се радвам сега, че като стане на 2 #Crazy кой знае какво ме чака.
 Ето един поздрав от нас:

# 193
Много готини и двамата.И Габчо е страхотно бебе.

# 194
KikiNiki, много са сладки двамата Heart Eyes И аз все така си казвам, но пък каката не оставя много време за малкия. Така се е залепила напоследък за мен...

Общи условия

Активация на акаунт