Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
 Ако искате, може да дадете по един глас за моя "нероден Петко" както му виках на Габриеле едно време- с кликване на "харесва ми"Simple Smile Предполагам преди това трябва да "харесате" страницата на списанието:))
 http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=378646&fbi … d=130552273639028

Мерсим:))

# 196
Здравейте, дами!

Гледам пишете, че децата са добре, дано и Мимката вече да е здрава. Важното е да няма болести, пък все ще ги издържим тия безумни настроения. При нас пикът им беше точно, когато бях в 9-ти месец. Такива истерии, такова чудо, страх ме хваща само като си припомня. Не знам как са вашите чада, но когато Дея реве така, задължително истерията върви с шамари и ритници, които раздава щедро на всеки около нея. И понеже само аз имам сили да я слушам и гледам през цялата истерия, аз изяждам най-много шутове. По едно време се чувствах като системно малтретиран човек. И хем ме боли, хем ако й се скарам истерията става още по-безумна. Ужас!!!

Ние сме горе-долу добре. Аз се записах на един интензивен езиков курс и 4 вечери в седмицата съм на него и почна да ми идва в повечко натоварването, защото се старая да науча нещата, пък нямам свободно време и почнах да спя по-малко. То и без това Бояна ме държи будна през нощта, та съвсем го ударих на безсъние. Обикновено спя по 4 или 5 часа, но не наведнъж, а с големи паузи и се чувствам доста уморена.

Дея в момента е в музикален период. Непрекъснато иска да пеем песнички, но тъй като тя не произнася вярно думите, обикновено ме оставя сама да пея, а тя само припява от време на време. Иначе може и сама да изкара песничката и по мелодията веднага става ясно какво пее, но иначе й се разбират не повече от 4-5 думи от цялото пеене. Интересното е, че като говори произнася далеч по-ясно думите и въпреки че бърка тук-там по някоя буква, все пак разбираме какво казва, а когато пее все едно, че дете на 1 годинка го прави.

Хайде стига толкова, че имам да уча граматика. Wink

# 197
  • Тук и там
Оооо, Марги - добре е, че сте добре  Hug
И аз като тебе нещо го ударих на учение на стари години, ама така е когато не ми е идвала музата по-раничко.
Хванах се на един курс, остава и да го завърша успешно  Laughing
Добре, че моят успя да си вземе някой ден отпуска, че вече не се издържа с това постоянно тичане нагоре-надолу   ooooh!
Слушкат си се двамата, даже на моменти се чувствам зле от факта, че каквото каже - Галя го слуша, разбира, изпълнява кротко, а аз дори да тръгна да я преобличам и се започват едни викове, крясъци, премятане, гонене - не е за разказване просто  Confused Кога ли ще отмине това време  Rolling Eyes
KikiNiki, разбира се, че гласувах за твоето сладко коремче  Peace
Оставям ви, че сега съм уморена, а като се регенерирам уикенда пак ще вметна нещо  Crazy

# 198
  • Sofia
Здравейте. Ние да се похвалим вчера се върнахме от море. Изкарахме си страхотно макар и за кратко. Децата се държаха повече от чудесно на плажа,  забавляваха се много. Само дето първите дни единият не мога да го вкарам в морето, другият не мога да го изкарам.  ooooh! После естествено и двамат трудно ги изкарвах.  Mr. Green Жоро сам се научи да плува, с пояс естесвено, но се справя чудесно. Не съм ги гонила изобщо по плажа, което ме изненада силно. Ники отказа бибата най-накрая, което май беше най-голямата полза от морето.  Mr. Green Ето снимки на който му се гледа
http://srgn.snimka.bg/?album;aid=529246

# 199
  • Тук и там
Привет от нас   bouquet
Савина, много доволни изглеждат малчуганите на снимките ви - на всички са с усмивка, значи почивката е била пълна и сте останали доволни  Peace Аз нещо не мога да се амбицирам да ги кача и нашите в снимка.бг  Rolling Eyes То моето снимане е едно голямо оливане - не, че не се знае вече, но за 10 дена бях направила над 1200 снимки, за клипчетата да не говорим  Mr. Green
Ох, отивам да уча - а снощи си легнах след 24 ч., което не е присъщо за мен, тази сутрин станах в 6 и 30 пак за да уча на спокойствие, защото Галя мноооого ми "помага"  Crazy Ама така е - изискват се жертви  Wink
Моля, разписвайте се, не ни жалете  Laughing
Лек ден  Hug

# 200
Привет и от мен Simple Smile
 Да се разпиша,че вчера се прибрахме от морето и днес нямам ритъм за нищо.Явно още съм в отпускарски режим Simple Smile
  На морето беше супер,Моника там слуша много,но и аз да бях на нейно място и аз щях да слушам (даже повече),само където днес от сутринта само ме пита къде ще ходим,сигурно иска да е някъде по разходки,плажове и въртележки но...свърши.Вчера като да тръгваме,тя ни попита не може ли да живеем на морето,аз и обяснявам че не може че ще свършат паричките и трябва да се приберем за да ходим и на работа,а тя ми казва:"Ще идем до баката(банката) там йейата ще ни даде"върви обяснявай че нямаш пари,както сама казва-сичко знайе.Тайно се надявам да откъснем и септември някой ден,но още не знаем кога трябва да сме във Виена пак и не смея нищо да планувам Sad
   Снимки не съм качила още,но и това ще стане.Лека нощ Simple Smile

# 201
  • Sofia
Честита нова учебна година  Mr. Green и наслука на всички, които утре тръгват на ясла! По-малко вируси и болести през тази година пожелавам.  Hug

# 202
Ние не сме почивали от детската, цяло лято ходят и сега ще си починат малко кагато всички тръгват.

# 203
  • Бургас
Здравейте и от нас с Мими!
И ние не сме почивали от яслите.При нас няма лятна ваканция нито яслата, нито градината.
Но сега се притеснявам за друго.Ще трябва да местим Мария от яслата, в която ходи и свикна в друга, която ни е на 5 крачки от къщи, в квартала, в който живеем.А и свекървата работи там, на първия етаж е, при големите.И си викам, че ще започне наново докато свикне пак да плаче и аз да се разстройвам.А ако се разболее, пак няма да има кой да я гледа.Абе все такива притеснения.
С моята работа всичко е нормално благодаря на Бог.Моята шефка днес ме похвали, че съм си написала отчета за месец август много издържано и професионално и така.Това радва и мен, понеже труда ми се вижда и се оценява.Ама и документацията не е малко, а и аз си я съдавам.Всичко се проверява и утвърждава от Директора по време на оперативките всеки ден.
Радвам се,че всички деца са живи и здрави и са подготвени да тръгват на ясли вече.
Аз се разписвам когато мога.
Желая лека вечер на всички и много усмивки!

# 204
  • Sofia
Къде ги намирате тези ясли дето работят по цяло лято???  Shocked Аз в чудо се видях целия август...  ooooh!

# 205
  • Тук и там
Къде ги намирате тези ясли дето работят по цяло лято???  Shocked Аз в чудо се видях целия август...  ooooh!

Сави, в провинцията  Mr. Green Сменям моята за вашата, ще преживея един август, ако не ми се налага всеки ден да тичам по-рано от работа за да взимам Галя, защото лелките работят уж до 18 ч., да не говорим, че те гледат по-особено ако отидеш да си вземеш детето към 16 и 45 ч. и то горкото е останало последно  Rolling Eyes Бе може и да си внушавам, ама не се радват особено, та ми се иска и аз като бял човек, работещ до 17 и 30 ч., спокойно да си взема детето след това, а не да се чудя какви еквилибристики да правя  ooooh!

# 206
Нашето ОДЗ си е в София в Мусагеница,работят си и трите летни месеца.На интернет страницата за кандидатстването за детски градини има табличка кои работят лятото и не са никак малко.

# 207
  • София
И нашето ОДЗ работи цяло лято ама Гого го оставих в нас, утре тръгва с бодра стъпка да видим докога.

# 208
  • Sofia
Аааа да, ОДЗ-та има дежурни. Но ние сме в самостоятелна ясла и не ни приемат в ОДЗ лятото.  Sad А догодина като ни изпишат на 1.06 не знам да 1.09 какво ще ги правя.  ooooh!

# 209
Гадно е това с яслите и с дупката която се получава между детската и това,че март навършват три години.Те не ги ли отписваха тогава.При нас и двете са си ОДЗ нямаме чисти ясли.
Ние утре отиваме пак малко на море съчетано с риболов самииииииииииии.

Общи условия

Активация на акаунт