Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 224
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Ами да по наредба имат право да ги изпишат още през март. После какво ги правиш до септември никой не знае...  ooooh! Но пак според наредбата имат право да останат в ясла още 6 мес след навършването на 3 год по медицински показания. Какви са тези показания също никой не знае.  newsm78 Та нашата директорка понеже е свястна е обещала да ги държи възможният максимум. И пак се получават 3 мес без ясла. Направо не знам какво ще правя.  ooooh!

# 211
  • Бургас
Здравейте от мен и Мими!
Как сте всички?
Ние преместихме Мария в новата ясла, тук в нашия квартал и сега отново плаче,както в старата,докато свикне с персонал и деца.Баба й работи на другия етаж и имаше възможност да слезе при малките,но не иска.И без това догодина Мима ще е при нея.
Искам да ви питай някоя от вас дали ще слага на детето противогрипна ваксина?Или пък ще давате "Респивакс" или друг подобен продукт?От майките тук чувам,че са доволни и ще дават такива продукти.Ще се консултирам с педиатъра.
Сега ще си починем 3-4 дни.
Вчедра с някои от върастните бяхме на ексурзия до Созопол,за да посетим църквата с мощите на Йоан Кръстител.Взехме си и по едно памуче,за да го натъркаме и да го позлвам само при голяма нужда.Хубаво беше.
Днес може да си направим разходка с тати и Мими да Поморие и до летището да видим самолетите отблизо.
Желая на всички ви лек ден!

# 212
Привет момичета, сави много хубави снимки, добре са си изкарали дребните. И на мен така ми се ходи на море, ама нещо ми е много трудна организацията. Grinning Пък и малко се притеснявам от летните вируси по морето, че миналата година се прибрахме и направо в болница ни приеха с Кристина.
Марги ти пък от къде намери време за курс.
Моята голяма кака ще си остане при мен чак до септември другата година, тогава ще е на градина, аз и без друго сега съм си вкъщи, предпочитам да си е при мен. Истериите при нея взеха да отминават, но понякога такива сцени ми спретва, че чак ми се реве от нея.

# 213
Здравейте!

Иаз се кефя максимално на вси4ки снимки които пускате..завиждам на вси4ки които отразиха морето...
и да се похваля от 02.09 Оги ходи на ясла..поплаква си малко на като цяло е спокоен,яде спи и не се напикава..имат малко истерии когато вънка види батко си(не дава  да го разделят от него) но после вси4ко минава и се оправят.. аз ще си дам заслужена по4ивка и по4вам да си търся работа newsm78

май е време да сменим заглавието на темата с нещо есенно-зимно Mr. Green
хайде лека ве4ер  bouquet

# 214
  • Бургас
Добро утро от нас!
Мария тази сутрин стана още преди 7 часа и е пощуряла да прави бели.
Ради,желая ти успех в търсенето на работа!
Ето малко снимки , които не съм показвала:
http://prikachi.com/images/506/2477506X.jpg
http://prikachi.com/images/508/2477508V.jpg -тук сме с една приятелка в морската
http://prikachi.com/images/509/2477509J.jpg -тук съм след работа,само че с по-удобни чехли,иначе цял ден съм на ток.
http://prikachi.com/images/510/2477510x.jpg
http://prikachi.com/images/511/2477511p.jpg
http://prikachi.com/images/783/2362783S.jpg

# 215
...Добро утро..пожелавам ви хубав и спокоен ден!

на Оги яслата му се отразява супер за отрицателно време запо4на да си казва за 4иша сега 4акам да осъзнае и акото

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 09:21 от radi^

# 216
Привет!
Като става въпрос за ясли и градини, да кажа, че аз съвсем загубих надежда, че Дея ще се класира някога за този тип заведение. Въртя, суча, променям местата на градините и каквото и да правя дори не се приближаваме до точките, които имат шанс за прием. При нас в Люлинско, дете, което има под 10 точки не припарва до ясла. Оффффф!

Аз утре приключвам курса и повече такава авантюра наречена интензивно учене, няма да правя грешката да захващам. Отдавна не съм се чувствала толкова изморена. Не ми остава време за нищо, освен за курса и за минимални грижи за децата. Дея максимално ме улеснява, защото държи всичко да върши абсолютно сама и не ми дава въобще да й помагам. Естествено отнема повечко време, но няма друг начин, защото иначе много се сърди. Обличането на дрехи, обуването на обувки и храненето отдавна е усвоила, но сега сме на етап закопчаване на копчета и на ципове и приготвяне на АМ.

# 217
  • София
Здравейте!

Марги незнам дали не е по-добре че Дея не я приемат. Гого тръгна на ясла на 2 септември, днес вече не е на ясла ами в нас с повръщане.

# 218
  • Тук и там
Марги, напълно те разбирам с този курс - също като теб нямам сили за нищо като се прибера  Rolling Eyes Добре, че Галя и баща й се разбират перфекто, няма виковете и крясъците, които се чуват винаги когато съм наоколо в желанието си да привлече вниманието ми  ooooh! И аз след толкова въртене на ОДЗ-та, не успявам да доближа първите, които имат все пак някакъв шанс за класиране. Ако пък се случи, след седмица като погледна отнякъде са се появили поне 30-40 дечица с повече точки от нас, така че шанса ни отново е нулев  Crossing Arms Ще се мъчим с това ОДЗ тук, пък докога не знам, защото и двамата с мъжа ми с това по-ранно тръгване от работа си подритваме трудовите книжки. Tired
евето, от какво това повръщане ? Дано се оправяте бързичко  Praynig Ох, вирусите се завръщат  Rolling Eyes

# 219
  • Бургас
Да, започват пак болестите с пълна пара.
Дано да придобият вече по-добър имунитет нашите дечица сега като поотраснаха малко!
Еве,стискам палци за скорошно оздравявване!И ние минахме вируса с повръщането.
Иве, пък при нас казват,че е най-послушна в яслата, а вкъщи никой не може да се оправи с нея, а сме много строги по принцип.Не диктатори, но и не я глезим кой знае колко.
Марги, защо така се разочарова от курсовете?Или просто времето не достига да си плануваш нещата за през деня от тях?

# 220
Здравейте.И аз се надявам да са надраснали вече малко болестите все пак година вече ходиха на ясла и втората се надявам да мине по безпроблемно от страна на болестите.
Вече се чувства есента и от това настроението ми съвсем се скапва.Утре правим две годинки и шест месеца пораснаха дечицата.
Безпроблемно тръгване и адаптация на новите "Ученици"

# 221
  • Тук и там
Как сте ? Къде се губите всички  Wink
При нас нищо ново, Галя ходи на ясла, вечер или аз или баща й тичаме да си я взимаме. Там е различно дете, кротка, не си дърдори, хапва каквото й дадат, вече поспива ...  Сутрин още от двора навежда глава и се умълчава и като я оставам, като ме погледе жално с тези нейни големи очи ... Май няма ден да не си рева като се сетя. Ама няма начин  Rolling Eyes
Вие как сте ? Нещо ново, нещо старо...
Пишете и не ни жалете, че името на темата ни не е актуално вече  Hug

# 222
  • Бургас
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И НОВА УЧЕБНА ГОДИНА НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ!
И при на нищо ново.Мария си ходи в новата ясла.Вчера имахме родителска среща.
На работата ми е напрегнато.Вечер вместо да спя, аз си мисля какъв друг документ с информация бих могла да добавя в личните психологически дела на потребителите.
Хайде, дано се отчетат и други мами, за да разкажат за себе си и децата.
Лека вечер на всички!

# 223
Привет!....как сте аз още релаксирам..и не си търся сериозно работа...и ние ходим на яслата..и както ви казвам в 4ата драмата е пълна .. аз дето бях толкова спокойна и ве4но давах кураж 4е там им е супер..и така нататък сам на прага да рухна психи4ески...сутрин е някакъв кошмар..вси4ки реват..Оги по4ва още от нас.. дори и на ръце се приспивахме снощи нещо което не ми се е слу4вало никога.. надявам се скоро да свърши 4е сили не ми останаха... хем знам 4е после като си тръгнем млъкват и пак се притеснявам....  ина4е спи яде не се напикава за 1 седмица е нау4ил 6 нови песни4ки дори и сега си пее Simple Smile  може ли да сам такава патка ooooh!

# 224
Здравейте и от нас.
Ради със сигурност не си патка защото и на мен най-голямото ми притеснение е как ще я остава, а и не съм само аз така като гледам. Аз и при баби не мога да се прежаля да я оставя ooooh!
Тя тези дни се е побъркала направо с Ну пагади. Още с отварянето на очите сутрин и ...пусни миииии, искам да гиедаам. Аз в началото се радвах, че имаше малко спокойствие, ама взе да ме притеснява вече това висене пред телевизора. И сега пак това гледа ooooh!
А дребния толкова се е променил, вече се оглежда много и издава по-различни звуци от обичайния рев. Mr. Green Все се шегувам, че ми се полагаше поне едното да е кротичко, ако си остане така ще съм много доволна. Каката е щура и за двамата. Вечно е качена на най-високото място и ми вади ангелите. На люлките се люля права, стъпила върху облегалката, абе не е за разправяне, ако реша да я убедя да слезе пък какво се случва...оставям я да се чекне пък господ да я пази, че е луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт