Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 372
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Здравейте!
Пак се изпокрихте всички!
Ние днес с Мимка обиколихме цял Бургас и тя милата много се измори и сега спи оттатък.
Купих и пантофки, чорапки, а на мен- панталон за 14 лева и ризка - подарък от майка ми за Нова година.
Надявам се всички да сте живи и здрави!
Моите свекър и баща ми и двамата ги оперираха и сега са в болницата в хирургия и двамата.На свекъра му слагаха байпас на крака,а на баща - херния.И при двамата е имало усложнение в процеса на операцията.Радвам се, че са добре.Баща ми е малко отчаян, той не се е задържал дълго време на едно място, а и не е бил толкова отпаднал и сега си мисли, че все ще е така.Надявам се скоро да се възстанови.
Желая лека вечер на всички и много, много здраве!

# 406
Дано и двамата да се възстановят бързо и да сте всички заедно за празниците без болести и проблеми.

# 407
Шоколадово бонбонче, надявам се и двамата да са добре и занапред да нямат проблеми и болести. Peace
И Ели доста се спъва като тича. Майка ми даже се шегува, че трябва пак да й търкулнем питка, за да спрат паданията. Simple Smile
Елхата я украсихме на 02.12 и малката помощничка само повтаряше "Това ще бъде най-хубавата Коледа, мамо!" Heart Eyes Уф, много ми е смотано тези дни. Днес смятам да си приготвя багажа за болницата и ми е едно криво как ще оставя малката. Май и аз като Марги ще рева в болницата. Confused Налегнала ме е една "сценична треска" и само се моля беба да е жива и здрава. Praynig Я кажете, повторилите мами, как реагираха каките/батковците, когато бяхте в болницата? Как реагираха като ви видяха там? Или не са ги водили на свиждане? Rolling Eyes Моля някой да ме успокои, че ще полудея от мислене накрая! ooooh!

# 408
  • Бургас
Благодаря ви за подкрепата!
Ние нашата елха я укрсихме вчера и Мария й се радва.Сега само чака дядо Коледа да й донесе масичка и столче и бебе с биберонка.
Енигма, то не останало при теб време до появата на бечо.Май за Коледа ще си имате нов член в семейството!Каква по-голяма радост и Коледа от това!Стискам палци за бързо и безпроблемно раждане!
Хайде и другите мами да се отчетат!

# 409
  • София
Енигма Гого го пуснаха с баща му след като бях родила да ме видят и той искаше да го гушкам, но му казаха че не може и се съгласи. Те идваха всеки ден да ме виждат и само от прозореца показвах му Ванката и си говорехме. Първата вечер беше си взел маратонките да се обува да идва да спи при мама и бебчо. Сега е голям купон особено като иска да гушка Иван или ако плаче Иван и той му тъпче биба в устата.  Laughing

# 410
Бонбонче, бързо да се възстановяват и двамата и да нямате вече притеснения.
Злате, естествено, че ще е най хубавата Коледа, като се има предвид какво ще се случи Peace стискам силно палци. На мен ми беше много гадно, че оставям Криската, но нямах избор Mr. Green. Тя тогава сякаш разбираше, че нещо става защото майка ми ми разправяше как е била първия ден мрачна, тиха, не е яла нищо, може би защото е гледала че другите около нея са притеснени. Като се роди дребния я доведоха на другия ден, не обърна особено внимание нито на бебето, нито на мен, погледна го само, беше прекалено заета да се катери по диваните в стаята за свиждане, та тогава се успокоих. Не исках да ми я водят докато не мога да ставам, че незнаех как ще реагира, затова от следващия ден ми я водеше татко и.
Споко мила, всичко ще е ОК.
евето, и на Криси и е любимо занимание да му тъпче бибата в устата, даже му се кара че я плюел.

# 411
Здравейте, момичета!
Ей, липсва ми времето, в което изкарвах повече часове във форумчето ни.
Ние сме горе-долу добре. Като изключим, че от 3 месеца Марти е със сополи. Пускахме му секрет - излязоха стрептококи. След 2 седмици на АБ избихме гадините, но сополите продължават. Иначе е весел, ходи си на ясла, тъй като лекарката каза, че не е заразно, но не минават гадните сополи. Водих го на УНГ и има вероятност да е с трета сливица. И сега се чудя какво да го правя.
Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем, моля за мнение.
Всички болнички бързо да се оправят.
Целувки на всички.
Бонбонче, бързо възстановяване на родителските тела.

# 412
Шоколадово бонбонче,бързо възстановяване на баща ти и на свекъра ти  Hug

# 413
Честит Празник на всички, празнуващи днес! Да са живи и здрави, много щастие, късмет и любов  bouquet

# 414
  • Sofia
Честито на всички именници! Живи и здрави, много любов и късмет!
Да почерпя за моя Николай

# 415
  • Бургас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НИКУЛДЕН!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЗАКРИЛЯНИ ОТ СВЕТЕЦА!

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ, ПОНЕЖЕ И ДНЕС Е ПРАЗНИК НА БУРГАС И НА РИБАРИТЕ, ТА СИ ИМАМЕ ЦЕЛИ ДВА ПРАЗНИКА ВКЪЩИ- И РИБАР, И БУРГАЗЛИЯ!ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА НИ РАДВА, КАКТО И НИЕ НЕГО!

beer2

# 416
Varnenski mami detski klub baby rock v asparuhovo e otvoril ili 6te ostvaq skoro i 6te ima Koledno parti s dqdo Koleda ima svobodni mesta kakvo 6te kagete?

# 417
  • около Варна
Космополитан аз съм ЗА. Така и не разбрах обаче кога ще отваря този клуб, айде като разбереш подробности казвайте една дата и да отиваме Simple Smile

# 418
  • Бургас
Добро утро на всички!
Ние сме налице с Мима.Тя е болничка и се гледаме вкъщи.От два дни е с дрезгав глас, който от време-на време се губи малко в повече.Вчера я закарах на лекар.Тя каза, че има червено гърло, уголемени сливици и температура, която измери на момента.Дано да се оправи без много лекарства този път.
Е, как няма една бургаска мама, с която да се съберем с децата да се видим и да си поиграят.
Желая лек и спорен ден на всички ви!

# 419
Цял ден нямам нет и не мога да ви съобщя една хубава новина Grinning
Тази сутрин enigmata е родила малко момиченце, казва се Гергана и е цели 3.120кг и 48см.
[/color][/size]

Злате да ти е здрава и жива малката принцеска, много да ви радва и да слуша кака си Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт