Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Сетих се нещо смешно от репертоара на Ванеса - цитирам:
"Ама, добле де, мамо, лазблах - ще ги плибела тия иглачки! Ти си обосадина (досадница)!"
"Чакай, да си пийна малко вода, да ми е по-меко акото!"
Аз я питам - Имаш ли ако?, а тя - Не, благодаля, че попита!

# 436
Виви,ходихме на Нашенци, кръчмата не беше причината да си изкараме готино,а компанията  Simple Smile Не съм много впечатлена от оркестъра,а менюто си е цифра,поне по моите критерии,следващия път определено ще сме на друго място.
Предложете някаква дата и да запазвам места,ако ще се спираме на това заведение,ако не да мислим друго защото Ивето беше писала,че й идва далеч.
Марги,браво на теб,имаш заразителен ентусиазъм,много успехи ти желая в новото начинание  Hug
Галинана,разсмя ме твоята Ванеса,особено това "благодаря че попита"  Joy
Навън ще ни затрупа до довечера снега,много обичам сняг  Heart Eyes
Нашите дни са много динамични,Натали е ту в майка,ту в свеки ту вкъщи,но няма как трябва да се работи,тя определено не се оплаква,защото няма еднообразие,но определено ще е по-добре ако я вземат на градина,да си има някакъв режим и да е сред деца.Нали сега след нова година трябва да следя за приема?Да няма нещо ново и да не съм разбрала Thinking

# 437
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!  bouquet
Благодаря и на Марги, че ни е мислила! Hug
Ние вече сме си вкъщи с малката. Всичко мина по-добре от очакваното и сега двете мадами свикват една с друга! Каката само налита да целува мъничето, а то милото още не знае къде се намира. Laughing Кротичка ми е Гери (пу-пу), но се очертава голяма глезла. Уж в болницата през нощта си спеше в детската стая и не е имало проблем, а вкъщи още от първия ден започна да ни командва - рева от 24:00 до 02:30. ooooh! Пробвахме всичко, но нищо не помогна. Накрая се оказа, че госпожицата просто не иска да спи в кошарата, а иска да е сгушена с някой на спалнята. Naughty През деня обаче нищо не ѝ пречи да спи спокойно в кошарата. Whistling
Ели много ѝ се радва, но в началото се държеше малко дръпнато с мен. Confused Сега, за щастие, е много по-добре.
Почивката ми свърши и ще продължавам разказа друг път. Peace

# 438
  • Бургас
Здравейте от нас с Мими!
Днес тръгнахме с нея за моята работа, но автобуса не дойде.Докато стигнем до спирката, тя се измокри, затъваше в преспите от сняг и плачеше.Спря да върви и се наложи да я нося..., ужас.Обадих се на моята шефка и й казах, че нямаме автобус и няма да мога да отида на работа и сега сме си вкъщи.
http://www.facebook.com/album.php?aid=43495&id=1000005752588 … &l=8f6baf7872
Това са снимки от нашия банкет от работата.И мъжа ми е там.На който му е интересно, може да ги разгледа.
Галинана, твеоята сладурка и тя много говори, като моята.
Мария все още покашля и дано да се оправя вече и в понеделник да я пускам на ясла.
Диана, благодаря за моралната подкрепа!
Марги, продължавай със същия ентусиазъм с учението и гледането на малките сладурки!
Желая лек ден на всички!

# 439
Злате, от кога те чакам, дай някоя снимчица да я видим дребосъчка.
Бонбонче, завиждам ти най-благородно за фигурата, при мен след второто раждане положението е плачевно. ooooh!

# 440
здравейте аз от мн време не съм влизала ноооо ......нямаше как бях си забравила паролата Mr. Green

мн са поранали всички дечица

благодаря на всички за пожеланията за бебчо  той вече е добре да се надяваме че така ще е и занапред Simple Smile

честито бебче енигмата  Heart Eyes

# 441
  • Бургас
Здравейте на всички!
Защо така в скайпа на доста от нас изчезнаха мартенки2008?
Ние се каним да лягаме с Мима, която е ужасна от няколко дни.Неконтролируема е в инати, тръшкане за всичко и пипане там където не трябва.
Хайде, поне като не можем да пишем в скайпа, се разписвайте тук в темичката как сте.
Аз утре съм какнена на рожден ден на една приятелка, та допреди малко ходих да й търся подарък в нашия квартал.Взех й парфюм.Много нежно мирише.
Хайде, лек ден от нас!

# 442
Нашите деца са най-хубавите:)) Пораснали, умни, сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз лично съм доволна от партито, децата добре ги забавляваха какичките и синеокия "старец" Mr. Green Качих почти всички снимки, които съм правила аз на нашия акаунт в снимка.бг:
Коледно парти

Доста мами и дечица не дойдоха.. липсвахте ни Heart Eyes

# 443
Снимките са много хубави... личи си че купона е бил на макс Simple Smile...  bouquet

# 444
  • Бургас
Добро утро на всички!
Ники, разгледх снимките, страхотни са!Много са пораснали всички деца!Има няколко обаче, които не можах да позная!
Харесаха ли си подаръците малките?

# 445
# 446
Здравейте и от нас  Simple Smile
Виви,нямам новини от момичето,явно и тази година ще ни се размине,тоне остана време ... ooooh!
Вчера времето беше разкошно и днес го дават такова,а аз  за късмет почивам  Sunglasses
Натали чака с нетърпние Коледа,за да си получи подаръците  Heart Eyes
Шоколадово бонбонче,наистина имаш страхотно тяло   Sunglasses
Кики Ники,разкошни деца,пораснали,красиви...

# 447
Здравейте!
Много ми харесаха снимките. И клубчето изглежда чисто и хубаво. Обаче и аз не можах да позная едно от децата. Видях Ванеса, Бела, Жоро, Маги, приятелката на Маги, Марти и Алекс. Не видях Гогата или ако го има не съм го познала.

# 448
  • София
и Гого беше с една риза ама той бягаше от груповите занимания  Party

В клубчето беше супер, какичките много се занимаваха с децата и им беше забавно. Ванката беше слушал татко си.

# 449
   Здравейте и от нас. Много хубаво са си прекарали децата на партито. Личи им по усмивките.    Hug

Лили си е вкъщи, че последния месец сменихме 3 антибиотика. Сега спи и реших да ви навестя.

Ние вече сме готови с подаръка за Коледа - маймунката на Плей До. Труден беше избора, защото на всяка реклама за детски играчки се провиква "Мамооо, искам и това".    Laughing   От майка ми и баща ми ще е магнитна дъска (от малките) с букви и цифри (тя знае вече почти цялата азбука, а и вече може да пише 6 букви), а от родителите на съпруга ми кукла, но и аз не знам каква.

Да споделя също така, че от 4-ти януари започвам работа. Ако те са доволни от мен и аз харесам работата ще е и постоянна. Притесняват ме само болестите от детската градина и как ще реагират ако ми се наложи да взимам болнични.

Това е от нас засега. Прегръщам всички дечица и се надявам поне покрай празниците темата ни да бъде с по-голяма посещаемост.

Общи условия

Активация на акаунт