Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 219
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Добър ден!
ЧЕСТИТА ТРЕТА ГОДИНКА НА Александър на мама galiushka, Алина на мама ането, Кристиян на мама sladka_blondinka, Кристин на мама Бебищайн!
Бъдете живи и здрави и безгрижни малки сладури!
Ние с Мима оставаме в болничен още една седмица, че не се е оправила, нито аз.
Дано вече да оздравеем и двете окончателно до Неделя и другия понеделник с нови сили да се заредим за щестдневна работна седмица!

# 646
на Александър,на Алина, на Кристиян и на Кристин....много да сте послушни и щастливи  bouquet

# 647
  • Sofia
Днес моето слънце става на 3 години!
На него и другите рожденици желая здраве и много сбъднати мечти!

# 648
  • София
Честит рожден ден на порасналите Александър, Алина, Кристиян и Кристин!Пожелавам им много здраве и весели игри!

# 649
  • София
Честито на порасналите Мартенчета! Да растат умни и хубави!

# 650
  • Бургас
ЧЕСТИТА ТРЕТА ГОДИНКА СПЕЦИАЛНО НА Иван на  мама polina13!НЕКА ВИ БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА ВИ РАДВА И ОБИЧА!ЧЕСТИТА ТРЕТА ГОДИНКА И НА  Борис на мама Milena_tn, Ивет на  мама ivelinka-71!Нека бъдат живи и здрави и много усмихнати деца!

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ!БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И СПЕЦИАЛНИ НЕ САМО НА ТОЗИ ДЕН!

# 651
  • София, Борово
Честит Рожден Ден на рождениците ни! Да са здрави, усмихнати и палави!
Честит 8-ми Март!

DSC_0500 by Diana Simova (Diana), on Flickr

# 652
# 653
  • София
Честит рожден ден на Борис, Ивет и най- вече на цар Иван!!!

# 654
  • Бургас
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ДЕЦА:
Емили на мама lorisita, Александър на мама Kalina78, Филип на мама Dudulina, Невена на мама Ani 77, Денис на мама ive7aaa!БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!

Мами, давайте снимки от рождените дни на дечицата да им се радваме!

# 655
наЕмили,Александър ,Филип ,Невена,Денис
.....много здраве щастие и усмивки желая ..   bouquet

# 656
Честити рожденни дни на всички които съм пропуснала до сега.Много ,много здраве желая.
Аз изкарах ,че и още карам много лош грип,още немога да си оправя гърлото,в ухото ме удари.Та можете да си представите какъв празник сме празнували.Любо и той го изкара но в по-лека форма,ще взема и аз да пия от неговия имуностимулант.Явно организма ми има нужда от помощ.
В същото време сменям работа,започнах на ново място и там трябва да свиквам.Абе ......струпа ми се доста.
Дано с идването на пролетта вече и болестите да спрат.Омръзна ми този студ,искам да си сложа потника и полата и да тръгна.Не като сега,със сто ката дрехи.Пак ви се наоплаках.
Айде стига толкова от мен.

# 657
Мили, мами:)

Много ви благодаря за вниманието и пожеланията за моето момче!

Да са живи и здрави всички мартенчета, да са горди и честити техните майки !
 Hug

# 658
  • Бургас
ЧЕСТИТА ТРЕТА ГОДИНКА НА Сиана на  peps791223, Eмилия на мама titilina!Бъдете живи и здрави!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ГАЛЯ НА МАМА ИВА И НА ГАЛЮШКА!НЕКА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 659
Честит Рожден Ден на Сиана и Емилия Бъдете послушни и много игриви  bouquet

Честито и на именниците  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт