Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Дея на мама *Марги, Алис на мама Roniboni, Даниел на мама kokolina, Мартина на мама sevi_, Петър на мама simplyaven!Желая им предимно здраве, късмет и весели игри!

Ние днес ходихме до личната на Мима и ни изписаха Ефизол да смуче 2-3 дни, че имала леко зачервено гърло все още и ни даде бележка, че в понеделник може да посещава ясла.

ВИВИ, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА ЖЕНА, МАЙКА, А ВЕЧЕ И ЛЕЛЯ!

# 661
  • София
Честито на днешните рожденници, много здраве, късмет и слънчево детство!

# 662
  • Sofia
Честито на всички рожденници и техните семейства! Да растат много здрави и щастливи и само да ви радват! Ние да почерпим за утрешния празник, че утре няма да имам време. Тортата и мое производство.  Mr. Green Отне ми 2 дни и е малко крива, но за първи опит не е зле. Поне гарантирам, че е много вкусна.  Laughing

# 663
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ , ПРАЗНУВАЩИ В ДНЕШНИЯ ДЕН!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Честито и на именниците!

# 664
  • Тук и там
Хайде и аз да се разпиша малко  Wink

Честито на всички празнували мартенчете от изминалите дни  Peace
Да растат здрави, умнички и добри дечица / в което не се и съмнявам  Hug/

От 3-ти март бяхме на гости на баба и дядо, отпочитахме малко, след което като се прибрахме си взехме баба с нас да гледа Галя. На мен ми беше страшно добре - нямаше го постоянното тичане, бързане да хванеш този транспорт, пък да не закъснееш за следващия, да тичам да си взема детето навреме, цялата припряност на ежедневието ми... Добре ми дойде това спокойствие и успях да си свърша доста неща от служебните задължения, които отлагах още от миналата година  Embarassed Не съм такъв човек и страшно се дразнех от цялата неуреденост, но просто не ми оставаше време за всичко и което можех - просто оставях за някой по-спокен ден, който така и не се появи месеци наред  ooooh!
Та такива работи... Разбрах колко е хубаво да имаш човек, на който можеш да повериш грижите за детето и на теб да ти е спокойно, че всичко е наред  Peace
Но от понеделник отново се започва тичането  Tired

Иначе се радваме на страхотното време - друго си е да усетиш слънчицето  Crazy
Дано предстоят повечко такива дни  Crazy Вече усилено си мисля за лято и море, а само преди 3 дни сутрин беше минус 11  Mr. Green

# 665
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА ОРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МЪНИЦИ И СПЕЦИАЛНО НА ГЕОРГИ И НИКОЛАЙ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И РАДВАЙТЕ МАМА И ТАТЕ!Весело посрещане на празника!
Да, Гале, хубаво е да имаш на кого да разчиташ и сега ежедневието пак ще те завърти и така си минава живота ден след ден.
Аз където и да отида винаги съм с Мимка, не сме я оставяли да спи другаде, друг да я гледа повече от няколко часа и то ако е болна.Като гледам никой няма желание засега да ми я взема от време-на време, за да си почина, освен майка в лятната ваканция.Ще видим обаче как ще се развият нещата дотогава.Само в едно съм се убедила, че от помощт ана майката и таткото по-голяма няма.

# 666
  • Тук и там
Привет   bouquet
Днес ме е обзела еуфорията и след вчерашния ми шопинг на изложението за цветя "ФЛОРА" в НДК съм се заела с нелеката задача да дам живот на много луковички  Mr. Green
Обаче все забравям да попитам за тортите на дечицата ви - откъде ги поръчахте, за колко време станаха готови, доволни ли сте от резултата.  Peace
Защото съм в голяма чуденка - досега не ми се правеха планове, защото се притеснявам Галя да не хване пак някой висурс като тръгне на яслата утре. От друга страна все пак трябва да имам идея откъде какво да взема в последния момент  Whistling Преди вземахме торти от сладкарници "Неделя", но ми се иска да разнообразим с някоя по-детска торта за яслата  Wink
Четох добри отзиви за "Лагуна" и "100 грама сладки", "Маркрит" - но друго си е инфо от първа ръка  Crazy Така че давайте отзиви, че време не остана  Laughing

# 667
  • Sofia
Аз този път сама си я направих и съм доволна от резултата. Вярно костваше ми 10 часа труд, но си струва. Омръзна ми да давам по 80 лв на неделя за 1 торта. Но ако ти се дават техните са най-хубави - голям избор на фигурки и картинки и можеш да си поръчаш какъвто искаш пълнеж (че стандартния детски е гаден). От Лагуна веднъж сме поръчвали - беше отвратителна. Красива наистина, но много гадна.

# 668
  • Тук и там
Сави, бе аз торта не съм правила поне от 2-3 години, та сега няма как да експериментирам за случая  Blush Иначе аз също съм ЗА домашните торти, особено като ти се отдават  Peace

Днес говорих с лелката от яслата - не разрешавали торти  Sad Не разрешавали и родителите да остават за снимки  Cry И сега какво остана - да занеса там сокчета, разни пръчици и бисквитки  ooooh! Страшен рожден ден ще караме с децата  Crossing Arms Хубави спомени - няма що  #2gunfire Направо нямам думи...  #Crazy Уж ги разбирам, но в случая разбирам повече себе си и факта, че няма да съм на празника на детето си както повечето от вас... Уф, кофти ми започва седмицата. Бе да сме здрави пък и други рожденни дни ще имаме.  Rolling Eyes

# 669
  • Sofia
Ами просто няма да го празнувате в яслата, а в къщи или в клубче. Аз по същата причина им направих детско парти в къщи, а в яслата занесох само бонбони. Беше страхотен купон, много се забавляваха. Ето снимки:
http://www.facebook.com/album.php?id=100000510776005&aid=63004#!/album.php?aid=63004&id=100000510776005

# 670
  • София
Честит рожден ден на Алина на мама Къдричка! Да расте здрава, умна и щастлива!
Честит празник и Александър Майкъл на мама Slavomira, Катерина на мама Boomerang и Божидар на мама Vili Jov4eva!

Иве, можеш да занесеш картонени шапки, маски, балони... Те, децата се забавляват и без торта. А за снимките, предполагам можеш да дадеш фотоапарата на някоя от госпожите и те вътре ще снимат.

Сави, голям купон! Да са ти живи и здрави големите момчета!

# 671
  • Тук и там
Съвесем се отнесох с моите работи и пропуснах да честитя хубавия празник  Hug

Честит Рожден Ден на Алина, Катерина, Александър Майкъл и Божидар!
Нека сладурите растат безгрижно, заобиколени от много приятелчета
Peace

Сави, страхотна торта, а Ники и Жоро вече са пораснали дечица /или поне аз не съм виждала снимки скоро  Peace/. Личи си, че добре са се забавлявали и купона е бил пълен  Crazy

Наде, и аз за такива нещица като балончета, шапки си мислех - няма как наистина да не се забавляват  Wink Само ми стана гадно, че няма да съм там за да увековеча с повечко снимки и клипчета тези моменти, както много мами вече направиха. Но това е положението  Wink

А за празнуване с торта - ще го уредя набързо  Hug

Благодаря за съветите - ще се възползвам Hug

# 672
  • Sofia
В нашата ясла и шапки не разрешават и аз съм напълно "ЗА". Снощи се убедих, че шапките на тази възраст може да бъдат опасни. Имат остър връх и снощи добре че бяхме  4 майки на 6 деца, та беше лесен контрола. Ама в яслата като са 2 лели на 20 деца като нищо могат да си извадят очите с острия връх. Така че внимавайте с шапките.

# 673
  • Бургас
Честито на всички празнуващи дечица днес!Бъдете живи и здрави!
Сави, много хубави снимки, ама не мога да цапна коментар и ти пратих покана във фейса:)
Иве, не се тревожи за яслата и тортата.Ще си го направите купончето още по-хубаво вкъщи и ще си имате много хубави снимки.
Ние най-сетне се прибрахме от разходката с Мима.Емна ме още като се прибрах от работа и уморена или не, тръгнахме и по разходки:))
Ей сега блажено си хапвам халва:)

# 674
  • Бургас
СРАМОТА, НИКОЙ ДА НЕ Е ПИСАЛ!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!
Ние вчера празнувахме рождения ден на сестра ми.Бяхме на винарна и си изкарахме много хубаво.И се прибирам вкъщи в 23:30 и очаквах вечер Мима да е заспала, какво мислите заварвам:Мима на леглото на спалнята, облегната на възглавница гледа телевизия, а баба й задрямала.Каза, че много е плакала за мен и не е искала да спи, докато не се прибера.

Общи условия

Активация на акаунт